Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
Ten trailer udowadnia, że Snyder ma pełną kontrolę nad wszystkim dotyczącej tego filmu, to dobrze. Było sporo zmartwień jeśli chodzi o występ Ezry jako Flasha, a w zwiastunie wypada solidnie.

PS. Podoba mi się ten Watchmen vibe.

Odpowiedz
Wow. Film, który wyglądał jak kręcony w studiu wygląda teraz jeszcze bardziej na film kręcony w studiu.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Usunęli więc wklejam inny link:

O tak się jaram:
[Obrazek: GrossRashAoudad-size_restricted.gif]

Odpowiedz
Wygląda fajnie, obejrzę ale hypeu jakiegoś wielkiego nie ma.

Odpowiedz
Nawet fajne :)

Jestem ciekaw czy się odważą a jeśli to na na ile wrzucą że Darskeid/Steppenwolf to Szatan/Diabeł dla Supermana/Jezusa :p

Odpowiedz
Boż jak to zajebiście wygląda... popłakałem się ze szczęścia. ORGAZM !!! Teraz w końcu czuć te 300 baniek.

Odpowiedz
Meh.

Czekam, aż ci co wyczekują filmu będą po premierze pisać na tym forum: "O Matko, ale syf!" :).

Odpowiedz
To gówniane AR zarżnęło mój hype.

Odpowiedz
Wow, zdążyłem obejrzeć przed usunięciem. Ale zacny ten zwiastunik :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nie widzę różnicy między tym trailerem a tymi przed premierą kinową.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Ta zajawka momentami jest zmontowana, jak jakiś amatorski klip. Jump cut na scence z Aquamanem nad morzem to tragedia. Niezbyt precyzyjnie też przycięto fragment z Cyborgiem, który ogląda śmierć ojca. No i ogólnie jak na montaż ujęć pod piosenkę, to to jest za długie. Mnie nie utrzymało. Chętnie obejrzę film/serial (wiadomo już w jakiej formie to wyjdzie?), ale sam teaser oceniam słabo.
.

Odpowiedz
Aj tam  końcu to wygląda jak film za 300 baniek. Darkseid, Steppenwolf wyglądają jak porządni Bosowie a nie jakieś Animki z power Rangers. WOW WOW WOW Wielkie podziękowania dla Fanów za walkę o tę prawowitą wersję Ligi Sprawiedliwości.

Odpowiedz
Fan service. Większość wyciekłych scen tu upchnieto.
No i dobra
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Film będzie podzielony na cztery odcinki, każdy po jednej godzinie. W planach mają też wypuścić całą pełną czterogodzinna wersję na HBOMAX i na fizycznych nosnikach.

Odpowiedz
Tego już raczej nie wytną :)

Odpowiedz
podobno było na oficjalnej stronie DC Comics w zakładce dla prasy

[Obrazek: process.php?d=vI57I7qQ4MugrjWGswtD9YKIwb...2PcJ14&b=1]

czorny Superman

[Obrazek: process.php?d=vI57I7CO74KrvGLDqAdM%2B4LE...j7N1XF&b=1]

Odpowiedz
(26-08-2020, 14:07)marsgrey21 napisał(a): https://moviesr.net/p-justice-league-snyder-cut-gets-a-release-date-on-hbo-max

5 września 2021 to oficjalna data premiery Justice League.

(26-08-2020, 18:21)Snappik napisał(a): Uuu dość długo każą na to czekać.

Niby tak. Ale z drugiej strony Snyder zanim na dobre zanurzy się w post-produkcję JL musi chyba wypełnić umowę z Netflixem i dokończyć tę produkcję o zombiakach. A przecież czekają go jeszcze reshooty tego filmu.
No i nie wydaje mi się, żeby firmy od efektów specjalnych, w okresie pandemii, pracowały tak na 100% swoich mocy przerobowych.

Także czasu niby dużo... albo może niekoniecznie :p
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Cały rok?! To w sumie tak jakby rzeczywiście ten film kręcili od nowa. Chociaż wiem, że Snyder Cut istnieje, ale mimo wszystko bardzo długo każą sobie czekać.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Dziennikarz Colldderu napisał na Twitterze, że spytał wprost HBO Max o ta datę i powiedzieli, że to nie jest oficjalny termin.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
(27-08-2020, 15:34)Spoilerowo napisał(a): podobno było na oficjalnej stronie DC Comics w zakładce dla prasy

[Obrazek: process.php?d=vI57I7qQ4MugrjWGswtD9YKIwb...2PcJ14&b=1]

czorny Superman

[Obrazek: process.php?d=vI57I7CO74KrvGLDqAdM%2B4LE...j7N1XF&b=1]

Fajne... Nic
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon