17-05-2007, 13:46
|
Kupić, nie kupić, gdzie kupić...
|
|
No niestety, ale jak jest "nakład wyczerpany" to trzeba kombinować. ;) Pewnie skończy się na kupnie używanych, no ale i tak mnie wkurza że nie mogę normalnie, po jednej części nabyć całej trylogii.
zwłaszcza że naprawdę godne uwagi są tylko dwa z trzech filmów, trzeci (ToD of course) w zestawieniu z nimi to taki sam kaszan jak A:R w porównaniu do trylogii Obcego :] No i nie każdy ma ochotę dopłacać za płytrę z dodatkami i zbiorcze opakowanie :/
17-05-2007, 14:22
G, teraz to zes juz przywalil jak lysy grzywka o kant kuli. Jesli ktoras z czescie Indiany sie wyroznia to tylko Krucjata bo jest lepsza po prostu. Pozostale czesci sa rownie sobie swietne.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 17-05-2007, 15:34
Gieferg, bluźnisz :D
Krucjata jest imo najlepsza ze wszystkich (chociaż serię oceniam jako całość). 17-05-2007, 16:59
Ludzie, czy wy umiecie czytać?
Jeszcze raz: Gieferg napisał(a):trzeci (ToD of course) Nie chodziło mi o Trzeci w kolejności, tylko o "trzeci, czyli nie jeden z tych dwóch dobrych" :? To chyba jasne że Krucjata jest albo najlepsza, a jeśli nawet nie to tylko minimalnie za Poszukiwaczami, ale raczej jednak minimalnie przed :P 17-05-2007, 17:07
Zwracam honor ;) Faktycznie Temple of Doom wypada CIUT gorzej niż reszta, ale to w dalszym ciągu świetny film :)
17-05-2007, 17:29 military napisał(a):Wejdź na allegro. Najtaniej za ok. 150, najdrożej za niecałe 300. A gdzie poza allegro to znajdę...? http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=12;5;77;-1&sku=47118 Wg opisu tylko The Temple Of Doom nie ma polskich napisów. Dodatki też mają. W przeliczeniu na złotówki to ok 90 zł plus przesyłka oczywiście. Na allegro zdaje się jest za 149. 17-05-2007, 19:13
Chyba jest taka opcja, że z konta zabierają Ci złotówki, a wpłacają tą sumę jako funty.
17-05-2007, 21:03
Tam się chyba płaci kartą kredytową, więc musiałbyś skombinować kogoś z takową. Na pewno gdzieś na stronie będzie pisać o formach płatności.
17-05-2007, 21:59
Ja się własnie zacząłem zastanawiać czy kupić sobie "Out For Justice", obejrzałem własnie cztery pierwsze filmy Seagala i ten się przedstawia zdecydowanie najlepiej, a akurat widziałem go w Empiku za 29 zeta. Problem tylko w tym czy aby nie jest to jakieś wydanie ocenzurowane jak to było choćby z Commando. Ktoś coś wie na ten temat ?
18-05-2007, 00:22
Mental, lubię czytać twoje pełne entuzjazmu teksty o Payback albo Miami Vice, ale błagam. Już samo użycie słowa "cudowny" odnośnie filmu z Seagalem is fucking weird.
Widziałem dzisiaj w Empiku kuriozum w postaci pakietu knotów ze Stevenem wydanego przez SPI. 18-05-2007, 01:00
Out for justice to film UNIKALNY. ma dokładnie jedno durne ujęcie, poza tym mucha nie siada.
18-05-2007, 01:15 Cytat:ma dokładnie jedno durne ujęciektóre że tak zapytam? Pakiet knotów z Seagalem również widziałem ( w EMPiKu), ale jakoś nie jestem zainteresowany :P 18-05-2007, 01:23
pamiętasz akcję na chacie, kiedy to ludzie Richiego napadli na eksmałżonkę Seagala? jest tam scena, w której dopada naszego hero gość ze spluwą. wygląda to mniej więcej tak: Seagal stoi przyparty plecami do ściany i zerka w głąb korytarza - od drugiej strony zachodzi go ziomal z pistoletem - zamiast od razu strzelać, ziomal rzuca tekstem w stylu: "Już po tobie" - Seagal wykorzystuje okazję i rozwala gostka na kawałki :)
18-05-2007, 01:31
Zobaczyłem sobie trailera z Johna Rambo i naszło mnie żeby sobie kupić poprzednie 3 części. Nie wiecie tak przypadkiem czy są one jeszcze do dostania w digipaku? Chyba trochę późno się zorientowałem i o ile Stargate i Pamieć absolutną udało mi się jeszcze dorwać w tekturkach to tu już chyba nic z tego :(
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.
21-05-2007, 16:16 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile | Predator895 | 1,630 | 274,582 |
12-09-2017, 18:16 Ostatni post: Khet |
|
| Co kupić | Bartek58 | 17 | 6,993 |
26-07-2012, 21:19 Ostatni post: Doveling |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |