Kupić, nie kupić, gdzie kupić...
No niestety, ale jak jest "nakład wyczerpany" to trzeba kombinować. ;) Pewnie skończy się na kupnie używanych, no ale i tak mnie wkurza że nie mogę normalnie, po jednej części nabyć całej trylogii.

Odpowiedz
zwłaszcza że naprawdę godne uwagi są tylko dwa z trzech filmów, trzeci (ToD of course) w zestawieniu z nimi to taki sam kaszan jak A:R w porównaniu do trylogii Obcego :] No i nie każdy ma ochotę dopłacać za płytrę z dodatkami i zbiorcze opakowanie :/

Odpowiedz
G, teraz to zes juz przywalil jak lysy grzywka o kant kuli. Jesli ktoras z czescie Indiany sie wyroznia to tylko Krucjata bo jest lepsza po prostu. Pozostale czesci sa rownie sobie swietne.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Gieferg, bluźnisz :D
Krucjata jest imo najlepsza ze wszystkich (chociaż serię oceniam jako całość).

Odpowiedz
Ludzie, czy wy umiecie czytać?

Jeszcze raz:

Gieferg napisał(a):trzeci (ToD of course)

Nie chodziło mi o Trzeci w kolejności, tylko o "trzeci, czyli nie jeden z tych dwóch dobrych" :? To chyba jasne że Krucjata jest albo najlepsza, a jeśli nawet nie to tylko minimalnie za Poszukiwaczami, ale raczej jednak minimalnie przed :P

Odpowiedz
Zwracam honor ;) Faktycznie Temple of Doom wypada CIUT gorzej niż reszta, ale to w dalszym ciągu świetny film :)

Odpowiedz
military napisał(a):Wejdź na allegro. Najtaniej za ok. 150, najdrożej za niecałe 300. A gdzie poza allegro to znajdę...?

http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=12;5;77;-1&sku=47118
Wg opisu tylko The Temple Of Doom nie ma polskich napisów. Dodatki też mają. W przeliczeniu na złotówki to ok 90 zł plus przesyłka oczywiście. Na allegro zdaje się jest za 149.

Odpowiedz
A jest możliwość zapłaty przy odbiorze i w złotówkach? :P

Odpowiedz
Z ciekawości: co Ci z zapłaty przy odbiorze?

Odpowiedz
W zasadzie nic, ale wątpię czy można przelewać na angielskie konto złotówki.

Odpowiedz
Chyba jest taka opcja, że z konta zabierają Ci złotówki, a wpłacają tą sumę jako funty.

Odpowiedz
Tam się chyba płaci kartą kredytową, więc musiałbyś skombinować kogoś z takową. Na pewno gdzieś na stronie będzie pisać o formach płatności.

Odpowiedz
Ja się własnie zacząłem zastanawiać czy kupić sobie "Out For Justice", obejrzałem własnie cztery pierwsze filmy Seagala i ten się przedstawia zdecydowanie najlepiej, a akurat widziałem go w Empiku za 29 zeta. Problem tylko w tym czy aby nie jest to jakieś wydanie ocenzurowane jak to było choćby z Commando. Ktoś coś wie na ten temat ?

Odpowiedz
Gieferg, KUPUJ!!! Cenzury brak!!! A sam film jest cudowny.

Odpowiedz
Mental, lubię czytać twoje pełne entuzjazmu teksty o Payback albo Miami Vice, ale błagam. Już samo użycie słowa "cudowny" odnośnie filmu z Seagalem is fucking weird.

Widziałem dzisiaj w Empiku kuriozum w postaci pakietu knotów ze Stevenem wydanego przez SPI.

Odpowiedz
Out for justice to film UNIKALNY. ma dokładnie jedno durne ujęcie, poza tym mucha nie siada.

Odpowiedz
Cytat:ma dokładnie jedno durne ujęcie
które że tak zapytam?

Pakiet knotów z Seagalem również widziałem ( w EMPiKu), ale jakoś nie jestem zainteresowany :P

Odpowiedz
pamiętasz akcję na chacie, kiedy to ludzie Richiego napadli na eksmałżonkę Seagala? jest tam scena, w której dopada naszego hero gość ze spluwą. wygląda to mniej więcej tak: Seagal stoi przyparty plecami do ściany i zerka w głąb korytarza - od drugiej strony zachodzi go ziomal z pistoletem - zamiast od razu strzelać, ziomal rzuca tekstem w stylu: "Już po tobie" - Seagal wykorzystuje okazję i rozwala gostka na kawałki :)

Odpowiedz
a faktycznie było coś takiego :]

Odpowiedz
Zobaczyłem sobie trailera z Johna Rambo i naszło mnie żeby sobie kupić poprzednie 3 części. Nie wiecie tak przypadkiem czy są one jeszcze do dostania w digipaku? Chyba trochę późno się zorientowałem i o ile Stargate i Pamieć absolutną udało mi się jeszcze dorwać w tekturkach to tu już chyba nic z tego :(
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon