Leonardo DiCaprio
(01-09-2022, 20:09)Craven napisał(a): Lubię ładnie przedstawione dane

[Obrazek: FbcstuIVQAEEEzn?format=jpg&name=900x900]

Rozjebała mnie ta infografika xD

Odpowiedz
(01-09-2022, 13:35)Mental napisał(a): Też bym tak wyglądał, gdybym był milionerem:

[Obrazek: FbicNrNVUAEPkNO?format=jpg&name=large]

U niego +25 do seksapilu to fakt, ze nie dal sie usidlic. Te wszystkie modelki zawsze licza, ze beda tymi jedynymi, ktorym sie uda, czyli okaza sie lepsze niz reszta. Ot, cala randkowa tajemnica Leosia w tym momencie :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Dla mnie mimo wszystko to żenujące i dziwię się, że ludzie odbierają pozytywnie podejście Leo. Jeszcze kumam gdyby on bujał się z tymi laskami po kilka miesięcy na luzie i wtedy zmieniał, ale zdaje się, że on z tą ostatnią był w 4-letnim związku. A mimo to, wszystko odmierzone od linijki i gdy tylko skończyła 25 lat, została pogoniona.

Śmierdzi mi to mocno, ale ja już od dawna mam Leosia za klasycznego holiłudzkiego aktora - socjopatę, więc w sumie się nie dziwię jego podejściu. Dziwi mnie tylko, że ludzie temu przyklaskują.

Odpowiedz
Zajrzyj do sieci, ludzie go obśmiewają, bo to rzeczywiście dziwne, gość za 3 lata skończy 50 i niedługo będzie wyglądał jak Nicholson i pewnie dalej będzie chodził z 20 latkami.

Odpowiedz
Morał z tego taki - Ricky Gervais ponownie nie żartował, tylko powiedział prawdę :)

Odpowiedz
Śledzę głównie Twittera i tam może się śmieją, ale z samej sytuacji, że laska dobiła do nieakceptowalnej dla Leosia granicy i została pogoniona.

Dla mnie to jest klasyczna ucieczka przed własną starością, która zaczyna Leosiowi zaglądać w oczy, więc ucieka w młode i zgrabne cipki. I tak jak pisałem wcześniej: nie miałbym uwag gdyby to wszystko było robione na luzie, bez udawania poważnych związków. On ma taki status, że spokojnie co kilka miesięcy mógłby przygarniać nową modelkę. Ale on udaje, że bawi się w poważne związki. 4 lata z jedną babą to długo. Nie chce mi się wierzyć, że to im odpierdala, gdy kończą te 25 lat. Problem jest ewidentnie po jego stronie.

Ale skoro Clooney'a udało się w końcu jednej kobiecie usidlić, to i na Leosia przyjdzie pora. Musi jeszcze minąć dekada. Więcej zmarszczek, mniej ról i tak dalej.

A co powiedział Ricky Gervais?

Odpowiedz
Inny przykład z brzegu - Warren Beatty. Typ za młodych i pięknych lat gościł w swym łożu każdą kobietę Hollywood - od Vivien Leigh do Madonny. I dopiero w 1992 się hajtnął z Annette Bening i tworzą szczęśliwą rodzinkę.

(01-09-2022, 21:46)ugh napisał(a): A co powiedział Ricky Gervais?

Co jak co, ale albo Leo jest takim zajebistym aktorem, który potrafi grać szczere rozbawienie, albo jako jeden z nielicznych na sali serio miał dystans do siebie ;)

Odpowiedz
Albo był już ładnie naprany i miał wyjebane.

Odpowiedz
(01-09-2022, 21:46)ugh napisał(a): Ale on udaje, że bawi się w poważne związki. 4 lata z jedną babą to długo.

Czy ja wiem - gość pewnie większą część roku spędza na planie bądź na przygotowaniach do roli. Do tego dochodzą wycieczki po świecie związane z jego ekozaangażowaniem oraz typowe celebryckie rzeczy, czyli pokazać się tu, pokazać się tam, tu wywiad, tam sesja zdjęciowa, itd. A jak sobie dobiera modelki, to przecież one też mają jakąś karierę i pokazy na całym świecie. Czyli pewnikiem na czysto te 4 lata to jest właśnie kilka miesięcy faktycznego bycia ze sobą.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Robi komuś krzywdę? Nie. Są legalne? Są. Niech ludzie zajmą się swoimi sprawami i swoimi łóżkami. Poza tym te laski też mają swój interes w takich związkach, może to one go rzucają jak się wybiją.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(01-09-2022, 21:56)Kryst_007 napisał(a): Inny przykład z brzegu - Warren Beatty. Typ za młodych i pięknych lat gościł w swym łożu każdą kobietę Hollywood - od Vivien Leigh do Madonny. I dopiero w 1992 się hajtnął z Annette Bening i tworzą szczęśliwą rodzinkę.

(01-09-2022, 21:46)ugh napisał(a): A co powiedział Ricky Gervais?

Co jak co, ale albo Leo jest takim zajebistym aktorem, który potrafi grać szczere rozbawienie, albo jako jeden z nielicznych na sali serio miał dystans do siebie ;)

Tak, Leo na pewno strasznie wstyd, ze moze w swoim wieku posuwac mlode laski, wiec na pewno zmusza sie do smiechu ;)

Odpowiedz
(01-09-2022, 21:46)ugh napisał(a): Dla mnie to jest klasyczna ucieczka przed własną starością, która zaczyna Leosiowi zaglądać w oczy, więc ucieka w młode i zgrabne cipki.
Ale pierdolenie, nawet licealiści lubią młode cipki i w nie "uciekają". Leo zostawił Bundchen w wieku 29 lat - wtedy też starość już mu zaglądała w oczy? Kryzys wieku średniego wjechał?
Na miejscu Leosia robiłbym dokładnie tak samo: spotykał się z najlepszymi dupeczkami na rynku, czasami na chwilę, czasami na parę miesięcy, czasami na parę lat i spokojnie czekał aż któraś okaże się na tyle zajebista, żeby mnie przekonać do ślubu.

Odpowiedz
Otóż to simek. Leoś zachowuje się dokładnie tak samo jak ja bym się zachowywał, gdybym latał prywatnym odrzutowcem na konferencje klimatyczne w Rio.

Odpowiedz
Jemu chec do zeniaczki przyjdzie nie z powodu zajebistej laski, ale faktu, ze zycie go dogoni i
stwierdzi, ze to juz czas. Kto bogatemu zabroni.

Lasie najwyrazniej lubia te klimaty, Leos lubi modelki, a jak po kilku latach mu sie nudzi, albo robia sie luzne wadżajny i DiCaprio zegna sie z modeleczkami i tyle.

:)

Poki co to zadna Leosia chyba nie obgadala i nie pisala ksiazek z cyklu „ tell-all”, takze albo rozstaja sie we wzglednej przyjazni, albo Leos na koniec wyplaca tlusty bonus i nara.

Dla mnie problem z dupczeniem przez Leosia modelek jest glownie estetyczny, gdzie koles moglby dymac naprawde zajebiste laski, a ten wybiera glownie wieszki z ktorych polowa wyglada jak transy :)

Co za strata potencialu, ale skoro lubi i moze to coz, niech ma :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
[Obrazek: 4e2d646e12066bb98c77eb5a74cf4226.jpg]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
I to się nazywa kostium. Po kij wydawać tyle hajsu na wypożyczenie wdzianka, makijaż itd. Można prościej.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon