27-07-2014, 20:41
|
Mad Max (1979-2024)
|
|
Z trailera wynika, że wszystko będzie się kręciło wokół polowań na kobiety. Charlize Theron gra taką babe z jajami pokroju Jackie Carrizosa. dla mnie super. Oby tylko Maxa było więcej niż w tym zwiastunie.
Nie wiesz, kim są. Może uciekły z jakiegoś ekskluzywnego (jak na te warunki post apo) burdelu. I teraz właściciele chcą odzyskać swoje mięso. Nie znamy szczegółów fabuły.
27-07-2014, 20:44 Cytat:Z trailera wynika, że wszystko będzie się kręciło wokół polowań na kobiety.Nie powiedziałbym, że tylko na kobiety, przecież jak Max zostaje złapany to robią mu tatuaże w stylu "0- negative", "universal donor", "good eyes", "piss ok" i inne, tak, jakby miał iść na organy. A kobiety pewnie służą jako zabawki i niewolnice, chociaż jakoś ciężko mi się do tego przekonać patrząc na to, jak wyglądają... 27-07-2014, 20:45
Nie widziałem nawet minuty żadnego Mad Maxa ale ten trailer sprawił, że w suchym maju 2015 na pewno zawitam na tym w kinie. Bardzo mi się podoba.
A co do plakatów to tylko jeden z tej piątki mi się podoba: ![]() Jest klimat, a twarz Hardy'ego wygląda tu jakby był namalowany przez Struzana! 27-07-2014, 20:45 (27-07-2014, 20:44)Mental napisał(a): Nie wiesz, kim są. Może uciekły z jakiegoś ekskluzywnego (jak na te warunki post apo) burdelu. I teraz właściciele chcą odzyskać swoje mięso. Nie znamy szczegółów fabuły. O, to by bylo dobre (ok)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
27-07-2014, 20:48
Wygląda rewelacyjnie. Cudowne są te samochodowe stunty. Chyba jestem spragniony dobrej rozwałki ala Destruction Derby bez kompa ;) Hardy;ego rzeczywiście mało, ale to raczej kwestia zwiastuna, który leci po łebkach z money shotami. Nie chcę za wiele sobie obiecywać, ale w kinie stawiam się obowiązkowo. Uważam, że Miller po latach posuchy może przywalić grubo.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
27-07-2014, 20:55
Kurde. W sumie trylogia po mnie spływa. Jedynkę lubię za surowość i nic poza tym. Dwójka jest naprawdę dobra. O trójce lepiej nie wspominać.
Zwiastun naprawdę dobry. Tom prezentuje się świetnie, Charlize też, kolory mocno nasycone, jest spektakularnie, klimat też niezły. Oj czekam. 27-07-2014, 20:56
Te nowe plakaty - słabizna. I pisze to jako osoba, która ma wysoki poziom wytrzymałości na szajs =/
Trailer zapowiada dobre widowisko. Nie podobała mi się tylko końcówka, gdzie to wszystko jest już nieźle przebajerowane. Teoria o wyścigu na pustyni, o której wcześniej czytałem, upadła czyli właściwie nadal nie wiadomo o czym to będzie. Trailer jakiejś fabuły szczególnie nie nakreślił. Plusy? Hardy, Charlize, ogólnie aspekt wizualny, cieszy też spora ilość praktycznych efektów specjalnych Z minusów to jeszcze głównie to, że czuć duży budżet, więc PG-13 murowane.. No i szkoda, że film wystartuje raptem tydzień/dwa po Avegersach (WTF WB?), ale do kina się przejdę
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
27-07-2014, 21:05 Cytat:Trailer jakiejś fabuły szczególnie nie nakreślił.Przecież napisałem wyżej, o co może tutaj chodzić - polowanie i handel ludźmi/ich organami, tego typu rzeczy. Tutaj robią tatuaże Maxowi, nie robili by ich ot tak, for fun przecież. 27-07-2014, 21:08
Ogólnie zwiastun mi się podoba, ale mam własnie jedno "ale". Po co tam ten paszczur z Transformers. Straszna jest, blech.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
27-07-2014, 21:08
WOW! Zwiastun przekozacki. Dużo wybuchów i w ogole, ale widac, ze kaskaderki równie dużo i rozwalnia prawdziwych pojazdów też. Świetnie. Nie czekałem szczegolnie dotychczas, ale teraz nie moge sie doczekac. Początek jak wyjęty z FALLOUTA. :)
27-07-2014, 21:27 (27-07-2014, 21:08)raven.second napisał(a):Cytat:Trailer jakiejś fabuły szczególnie nie nakreślił.Przecież napisałem wyżej, o co może tutaj chodzić - polowanie i handel ludźmi/ich organami, tego typu rzeczy. Tutaj robią tatuaże Maxowi, nie robili by ich ot tak, for fun przecież. Ale to tylko takie dywagacje. Niczego konkretnego z punktu widzenia fabularnego nie pokazali. Ot złapali Maxa i powiesili go na.. czymś co trudno mi nazwać xD
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
27-07-2014, 21:52
Te modelki, w tych czystych sukieneczkach pasują tam jak...
Ogólnie wygląda dosyć (zbyt?) efekciarsko. Może być, chyba. PS - a nie mówiłem, że rimejk "dwójki"?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 27-07-2014, 23:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2014, 23:17 przez shamar.)
Mimo, że modelka Victoria's Secret mi trochę przeszkadza to cała reszta mi się bardzo podoba. Podoba mi się design tego świta. Podobają mi się te wszystkie maszyny. Widzę nawet kolczasty samochód, który bardzo mi się kojarzy z tym z "Samochodów które zjadły Paryż". I co najważniejsze widzę dobre akcje z tymi samochodami, czy w sumie to co tę serię charakteryzuje.
Mamy jeszcze świetnie prezentującą się Charlize Theron i jest Tom Hardy. Czy mało robi w tym trailerze? Sam nie wiem, ale w sumie to tylko zapowiedź, a i Mad Max Gibsona nie był z tych co wiele mówił, tylko mówił, kiedy trzeba mówić. Krótko: Podoba mi się! 27-07-2014, 23:25 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Szczęki (Jaws 1975, 1979,1983,1987) | Goro Gondo | 86 | 37,756 |
21-05-2026, 17:35 Ostatni post: slepy51 |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

![[Obrazek: mad_max_fury_road_ver2_xlg.jpg]](http://www.impawards.com/intl/australia/2015/posters/mad_max_fury_road_ver2_xlg.jpg)