Mad Max (1979-2024)
Fajny wywiad z Tomkiem:
http://www.details.com/culture-trends/celebrities/201505/tom-hardy-mad-max-interview

Odpowiedz
Dobre featurette, pokazujące sporo stuntów, wybuchów i kilka nowych ujęć, których nie było w zwiastunach.

http://www.fandango.com/movie-trailer/exclusive:madmax:furyroadgeorgemillerfeaturette-trailer/136719?autoplay=true&mpxId=2665879601
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie śmiejcie się ale dopiero dzięki postom wyżej olśniło mnie, że tam gra Theron. Jakbym nie był już wystarczająco zhypowany...

Odpowiedz
Dałeś się "zhypować" nie oglądając dotąd nawet jednego trailera?

Odpowiedz
Nie poznałem Theron. Dlatego napisałem, żebyście się nie śmiali. Ale dzięki, że zwracasz na to uwagę:P

Odpowiedz
Mad Max: Vagina Monologues. Ciekawostka taka.

Odpowiedz

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Na razie wyglada to tak, sceny poscigowe i w ogole akcja git, ale sceny dialogowe z Hardym nosz kurde nie za bardzo widze jego gre aktorska ;/ Theron wyglada na bardziej rozgarnieta. Nawet Hoult wyglada tak jakby mial lepsze sceny przede wszystkim dialogowe, a Hardy moze przynudzac ;/ obym sie mylil. Tak czy siak ide na to do kina.

Odpowiedz
Wg. mnie jest zbyt... mimiczny. Zbyt gra twarzą, pokazuje emocje. Powinien mieć 'wypisane' na kamiennej facjacie "jestem skurwielem i mam wszystko w dupie", jak Gibson.

spot specjalnie dla... undera :)

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To ma być forum KMF, gdzie panuje kult Toma Hardy'ego, użytkownicy mają sny erotyczne z Tomem Hardym i gdzie padały teksty w stylu: "Chcę być Tomem Hardym, kiedy dorosnę"?
Zobaczycie Tom Hardy będzie świetnym Maxem i nie jeden z Was jeszcze sobie zawiesi na ścianach plakaty z nim.:)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Odpowiedz
Mam nadzieję, że Mel dostanie cameo w kolejnej części.

[Obrazek: mad-max-premiere-george-tom-mel.jpg]

[Obrazek: 472458638.jpg]

Odpowiedz
Zacne.

[Obrazek: tY3sbBZ.jpg]
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Piękna fotografia z Melem. Jezu Chryste, spraw, żeby ci dwaj zagrali razem!

Odpowiedz
Na tym ostatnim plakacie Hardy wygląda trochę jak Lundgren :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
More fotos!

[Obrazek: usa-entertainment.jpg]

[Obrazek: 286F1C9600000578-3073155-No_hard_feeling...202116.jpg]

[Obrazek: Mel-Gibson.jpg]

[Obrazek: 472524360.jpg?resize=650%2C450]

[Obrazek: mel-gibson-tom-hardy-mad-max-fury-road-600x294.jpg]

Odpowiedz
Testosteron zniszczył temat.

Odpowiedz
Hardy mówił, że na planie "Incepcji" zakumplował się z Leosiem i teraz razem grają w survivalu-westernie. Może tu było to samo i własnie rodzą się jakieś plany wspólnego występu Mela i Tomasza?

Odpowiedz
Cholera Mel nie wygląda na tyle staro/zdziadziale, żeby nie mógł wystąpić w MM. Mam nadzieję, że dadzą mu rolę w kolejnej części - choćby fragment jako "stary Max"

EDIT - z wypowiedzi tych co widzieli - Czarliza jest praktycznie równoprawną główną bohaterką filmu.

Odpowiedz
Obejrzałem sobie wszystkie klipy z poprzedniej strony tematu i jestem absolutnie kupiony. O ile trailery mnie nie przekonywały, tak fragmenty scen, bez trailerowego montażu pokazujące jak film naprawdę wygląda sprawiły, że nie mogę się doczekać premiery.

Mel&Tom - niech się dogadają w sprawie wikingów, Hardy jest teraz na topie, wiec pociągnął by całość marketingowo. Mógłby zagrać syna Mela-wodza wikingów ruszajacego na wyprawę wojenną :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon