Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Man of Steel (2013)
Rany, jakie gówniane ten film ma plakaty. Zero pomysłu, zero czegokolwiek.

Przed Iron Manem 3 miałem trailer w 3D. FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepiękne zdjęcia poszły się walić, a konwersja wygląda na robioną totalnie na odwal.

Odpowiedz
A mi wlasnie trailer 3D przypadl do gustu :) i zachecil, zeby zobaczyc Supermana :) gdzie mam nadzieje bedzie wiecej 3d niz w Iron Man 3.

Odpowiedz
A ja mam nadzieję, że tak jak w przypadku Hobbita Warner da mi możliwość obejrzenia tego w 2D, czyli tak, jak należy.

Odpowiedz
(12-05-2013, 00:47)MOLQ napisał(a): A mi wlasnie trailer 3D przypadl do gustu :) i zachecil, zeby zobaczyc Supermana :) gdzie mam nadzieje bedzie wiecej 3d niz w Iron Man 3.

Więcej niż zero? Już po zwiastunie widzę, że nie będzie z tym problemu. ;) Ale jeśli będzie wybór 2D, to idę na wersję bez okularów.

Odpowiedz
Bijcie, zabijcie ale to nie jest tak że trailery przechodzą osobną konwersję? No bo o ile taki zwiastun IM3 w 3D wyglądał całkiem względnie, tak gotowy film takowego efektu był całkowicie pozbawiony. Podobnie było zresztą z masą innych filmów.

Odpowiedz
Kolejny, jak dla mnie odpychający poster. Dlaczego np nie pokażą Supermana w jakiejś akcji udowadniającej jego siłę (przykładowo chyba Superman 4 miał plakat z Reevem łamiącym rakietę), tylko skupili się na lataniu którego piękna nie potrafią oddać?
[Obrazek: lGOoaEH.jpg]

Odpowiedz
Śmierdzi fan artem, choć to nic nie znaczy, bo wszystkie pozostałe też.

Odpowiedz
Te plakaty do MoS to niezłe szczyny. Normalnie "Umię Paintę".
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Sporo nowych scen w kolejnym spocie TV

Odpowiedz
Czemu plakaty do tego filmu nie mogą być równie zajebiste co te spoty?!

Odpowiedz
Najwidoczniej musi być jakaś równowaga w galaktyce. A spoty naprawdę wyglądają zachęcająco. Rzeczywiście pierwszy film o Supermanie, który naprawdę mnie więcej niż interesuje. Ale jednak jakoś nie mogę się zacząć, mimo że bym bardzo chciał.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No to jeszcze kawałek spotu:

Kurcze, podoba mi się motyw brodatego Clarka-żula ukrywającego się gdzieś poza cywilizacją. Jestem ciekaw, czy Snyder wciśnie mu później okulary. W ogóle mam nadzieje, że wątek z Daily Planet będzie trwał jakieś 10 minut, po czym Snyder uroczy mnie epickim rozpierdolem miasta.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nowy spot telewizyjny "Man of Steel" z nowymi scenami:
- Jak na razie ten spot telewizyjny "Człowieka ze stali" jest dla mnie najlepszy.

Odpowiedz
[Obrazek: man_of_steel_promo.jpg]

Nie rozumiem. Dlaczego lepiej pokazać na 1/3 plakatu niebo, niż wyśrodkować na nim bohatera?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Te plakaty wyglądają jak przywrócone z systemowego kosza. Chyba im się zgubił folder z dobrymi posterami.

Odpowiedz
Pewnie fanart.

Odpowiedz
to tylko ja czy ten film ma najgorszą kampanię promocyjną od czasu Johna Cartera?

w sumie nie miałbym nic przeciwko klapie, bo Supermana nigdy nie lubiłem, a oznaczałoby to już chyba definitywny koniec dla tego beztalencia Snydera.

Odpowiedz
YEEESSSS, give in to the anger, young Jedi! Give in to the dark side, Albertino! ;)

Gdyby to oznaczało koniec filmów Snydera to byłbym zadowolony rzeczywiście. :P

Odpowiedz
Bez przesady, dobre żywe trupy, dobre 300 i NI W CHUJ, NI W OKO "Watchmen".
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.

Odpowiedz
(16-05-2013, 07:05)Albertino napisał(a): to tylko ja czy ten film ma najgorszą kampanię promocyjną od czasu Johna Cartera?
Ma najgorszą kampanię plakatową, ale nie promocyjną w ogóle. Trailery i spoty są rewelacyjne, Carter takowych nie miał.

A co do Watchmen... jak zwykle wypowiadają się ludzie, którzy w ogóle się nie znają ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości