Kurka, ten MasterKadr jest prowadzony modelowo. :)
25-10-2009, 19:36
|
MasterCadr 2009
|
|
Byłby, gdybym zaczął go 2 tygodnie wcześniej niż zacząłem. Tak zaczęła mi się praca, studia plus jeszcze te święta i inne takie :P. Siła wyższa, więc fuck off... :]
25-10-2009, 20:10 Corn napisał(a):Siła wyższa, więc fuck off... :] Nie siła wyższa, tylko brak zorganizowania. :) 25-10-2009, 21:38
Zgłaszam poprawkę. Corn się pomylił. Mój wynik wynosi 27/30, a nie 28/30. Po wysłaniu rozwiązania byłam pewna (i bardzo dumna), że zgadłam 28 tytułów. Dlatego nie sprawdzałam dokładnie jak poszczegolne prawidłowe tytuły mają się do mojej listy. Dopiero dziś mnie naszło, żeby zerknąć i jeszcze raz upoić sie sukcesem. No i, niestety, okazało się, że popełniłam jeden błąd więcej (chodzi o film z Charlize Theron - Sweet November). Tak więc, o ile dobrze liczę, do gry przechodzi Battonson. Gratulacje. :)
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/
http://www.babkafilmowa.blogspot.com/ 26-10-2009, 22:53
:shock:
Ciekawe co Corn na to? Dzięki za gratulacje. Ja gratuluje Ci uczciwości i że w ogóle chciało Ci się to sprawdzać po takim czasie :)
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |
27-10-2009, 02:01
Corn jest w szoku, ze pozwolił sobie na taką wpadkę. Jutro przewertuję jeszcze. Nie wiem jakim cudem to się stało.
27-10-2009, 02:22
Tak, Tak mój błąd to był tragiczny. W sumie mogę tylko przepraszać za tę pomyłkę, sam nie wiem jak to się stało, gdyż trzykrotnie sprawdzałem podesłane odpowiedzi. Widocznie zakodowało mi się w głowie ze North Country = Sweet November bo kilka osób tak odpowiedziało. Aj..aj..
Tymczasem, chciałbym się dowiedzieć, czy też w pierwszy weekend po wszystkich świętych wszyscy ćwierćfinaliści (Battonson, Mefisto, Cass, Mierzwiak, Fryta, Snuffer, Eorath i Ciunek) mogli by wziąć udział w kolejnym etapie gry. :] 27-10-2009, 19:01
Wiem to mój błąd organizacyjny, poza tym WFF i polskie święta pokrzyżowały mi plany :P
27-10-2009, 19:13
Mi również termin pasuje.
Tylko bym spytał przy okazji jak to będzie wyglądało? Każda para (z kim jestem btw?) dostaje w piątek kadry do zgadnięcia i do niedzieli trzeba wysłać odpowiedzi? Coś w ten deseń?
27-10-2009, 21:09
Pasuje
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die." 27-10-2009, 21:38
Jak to będzie wyglądało.
Ze względu na fakt, że będą grać tylko dwie osoby przeciwko sobie postanowiłem zmienić zasady tej części gry. [Żeby nie było, nie zmieniłem teraz - ustaliłem odgórnie jak ma wyglądać etap, można było przeczytać o tym w temacie organizacyjnym] 21 kadrów. 8 kadrów białych za 1 punkt 7 kadrów żółtych za 2 punkty 6 kadrów czerwonych za 3 punkty Wygrywa ten, który uzbiera więcej punktów lub w przypadku remisu ten, kto podesłał mi odpowiedzi wcześniej. Gra zaczyna się w sobotę o 10:00 i kończy się w niedziele o 22:00. 27-10-2009, 21:49
OK. To jeszcze jakbyś napisał jakie są pary, bo z tego co rozkminiłem tę tabelkę (drzewko) sprzed 3 stron, to jestem z Frytą albo Mefisto, tak?
28-10-2009, 00:11
Myślę, że tak :)
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties And long-leggedy beasties And things that go bump in the night, Good Lord, deliver us! 28-10-2009, 04:40
Sorry, że się wtrącam, ale ten cały kwiz przyprawia mnie o drgawki ze śmiechu. Najpierw miesiącami się dogadujecie co do terminu, potem jakieś pojedyncze zagadki, potem długie milczenie prowadzącego, a potem znowu kolejne tygodnie na ustalanie terminu. Jakże żałuję, że w to nie zagrałem...
31-10-2009, 11:28
Ćwierćfinały
ZESTAW 1 - Fryta/Ciunek ZESTAW 2 - Mefisto/Battonson ZESTAW 3 - Eorath/Mierzwiak ZESTAW 4 - Snuffer/Cass Ćwierćfinały potrwają od 10:33 do jutra do 22:33 Edit: Jeszcze jedno. Nie musicie przysyłać wszystkich wyników na raz, ale jeżeli dzielicie odpowiedzi na części to przysyłajcie przynajmniej po 3-5... . Nie tyczy się to oczywiście poprawek. Z góry dzięki. 07-11-2009, 11:33 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |