MasterKadr
Tak naprawdę nie jestem człowiekiem.

Odpowiedz
Ej, kiedy była druga runda? Czemu o niej nie wiedziałem? Czemu nie było nic o niej w postach? Kiedy druga edycja?:)

Odpowiedz
Cass napisał(a):......... 31. Sniper
Zdaje mi się, że to zdjęcie doprowadzało was do szału. Tak to jest, kiedy z całego filmu wybiera się nic nieznaczące ujęcie, widoczne zaledwie przez kilka sekund. W sumie moja wina, przedobrzyłem. Ale o tym, że gryząc trawę, można dokonać wielkich czynów, przekonali nas Solo, Mefisto, Corn i Mierzwiak. Pozostałe typy: oleQ i "To nie jest kraj dla starych ludzi", Ronaldinho i "Speed", Stormbringer i "El Mariachi", Dr_Bakier i Luis Cyfer – "Mała miss"
"Movie connections" na imdb najlepszym przyjacielem uczestnika MasterKadru. Weźcie to sobie do serca : )

Odpowiedz
Niespodziewanie największą wpadkę drugiej rundy zaliczył military. :wink:

Dobra. Miałem wrzucić to o północy, ale idę spać.
Rozpoczynamy rundę trzecią. Tym razem termin nadsyłania odpowiedzi upływa w poniedziałek o godz. 20.

Oto zestaw nr 3.

Uwaga, dwie sprawy. W jednym przypadku wystarczy podać ogólny tytuł serii, a nie konkretnego filmu. I po drugie. Pewien kadr może być bliźniaczo podobny do innego filmu. Nie będę wymagał, abyście wiedzieli, z którego dokładnie filmu pochodzi to ujęcie, dlatego jako poprawną odpowiedź zaliczę każdy z tych dwóch tytułów.

Obyście dostali zatwardzenia. O, takiego: :shock:

Odpowiedz
Ble. Nie chce mi się grać, skoro pominąłem jedną część. Szkoda. Na ten konkurs powinno się zapisywać smsowo albo mailowo.:P

Odpowiedz
No ja mam juz teraz 38/40, więc z pozostałą dwójką nie będzie problemu :]. Szkoda ze Solo się nie wyłoży bo już go nie dogonię :]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Solo prześpij MasterKadra 4tego :]
Mefi, ty też :P

Odpowiedz
Trochę trudniej niż ostatnio. Ktoś zdecydowanie powinien przespać termin. ;)

Odpowiedz
Na podziękowania przyjdzie czas po 4 rundzie ale już teraz muszę przyznać że świetnie się bawie, tymbardziej że sporą część tytułów można poznać po informacjach zawartych w tych kadrach. Najbardziej bolą tytuły które się widziało a nie zgadło (Dolina Elah - szkoda gadać) i udane zmyłki (Hollow Man).

Craven - jest dokładnie tak jak mówisz, Hopkins zarósł w czasie filmu ;)

Odnośnie the Readera, Kate Winslet już tyle razy paradowała z gołym tyłkiem przed kamerą że już nie pamiętam jak wygląda jej twarz.

Nie wiem dlaczego rysunek Ramba skoajrzył mi sie z Małą Miss, może Luis Cyfer wie :wink:
get ready for suprise...

Odpowiedz
19 i 24 wyglądają ciekawie... będę musiał obejrzeć jak poznam tytuły :)

O bombnąłem ten zestaw, żeby mnie nie rozpraszał przy wyczekiwaniu na trailer Avatara :P
IMO łatwiejszy zestaw bo z kopa mam 21 a kilka kadrów wygląda mi cholernie znajomo, wiec pewnie kila facepalmów strzelę po wynikach.

Odpowiedz
btw. dziwie się że Ciuniek nie bierze udziału, to co pokazał na zjezdzie w Quizie Huntera było wręcz nadnaturalne :wink:
get ready for suprise...

Odpowiedz
Dwa pierwsze etapy przespałem, a po Twojej rekomendacji nie wiem, czy wezmę udział, bo może się to skończyć tylko w jeden sposób - kompromitacją ;). Tak jak przeglądam pytania i odpowiedzi, to w poprzednich etapach zgadłbym po około 30 fotek. Teraz za to (prawie) kompletna pustka ;).
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."

Odpowiedz
Powiedziałbym, że 10.

Odpowiedz
Powiem Wam w zaufaniu, że obaj się mylicie. :)

Odpowiedz
raczej 9 jak dla mnie

Odpowiedz
No mówię, że się mylicie. :)

Odpowiedz
Kurde, idźcie sobie obstawiać u bukmachera. :smile:

military napisał(a):Nie chce mi się grać, skoro pominąłem jedną część.
Nie marudź, tylko graj. Jesteś military czy baba? :cool:

Mefisto napisał(a):chyba najłatwiejsza część, bo mam fulla
Oo, to Solo będzie miał 42 albo 43.

Stormbringer napisał(a):Trochę trudniej niż ostatnio.
No popatrz, a mnie się zdaje, że jest jednak łatwiej niż w drugiej rundzie. :smile:

Dr_Bakier napisał(a):sporą część tytułów można poznać po informacjach zawartych w tych kadrach. Najbardziej bolą tytuły które się widziało a nie zgadło (Dolina Elah - szkoda gadać) i udane zmyłki (Hollow Man).
Ano, to jest właśnie istota tej gry i szkoda, że tak niewiele takich kadrów potrafiłem wyszukać.

Odpowiedz
Na początku patrzę na ten zestaw nr 3 i na pierwsze 7, wiem 6, jednak im dalej w las tym ciemniej, ale nie jest źle, myślę, że do 30 się zbliżę.

Craven napisał(a):19 i 24 wyglądają ciekawie...

19 to prześwietny film :), a przy 24 to mam problem z zajarzeniem co na tym kadrze się znajduje.
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
Przypominam o terminie: jutro, godz. 20.

Odpowiedz
Buuuuu, a mi nie idzie, brakuje mi chyba ze 30...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon