MasterKadr 2011
A to już jesień mamy?

Odpowiedz
Cytat:A to już jesień mamy?

Heheh tak, w tym roku przyszła szybciej:P nie marudź:)

Kadry na HORROR i ANIMACJE już gotowe:) Zastanawiam się nad tymi WESTERNAMI bo powiem Wam że dla wielu osób będzie to problem (na każdej fotce facet w kapeluszu, lub facet na koniu, lub facet z rewolwerem:P ewentualnie facet w kapeluszu siedzi na koniu i strzela :P).

Ale sami chcieliście:):):)

p.s: Patyczak, Nick mam nadzieję że nagrody doszły?

Odpowiedz
No fajnie, że będzie trudniej.

A do mnie jeszcze nie doszły:)

Odpowiedz
W piątek wysyłałem do Nicka do Ciebie dzień wcześniej. Eh cała Poczta Polska:( Mam nadzieje że na dniach dojdzie.

Odpowiedz
STEALTH, bardzo dziekuje za filmy! Oby wiecej takich... wzorowych organizatorow ;)

edit:
napisze jeszcze raz, zeby nie bylo watliwosci: nagrody dotarly. Elegancki zestaw 3 filmow dvd. To nie byla sciema. Zachecam wiecej osob do wziecia udzialu w najblizszym MK! ;)
a.k.a. po_***_nick

Odpowiedz
Cytat:STEALTH, bardzo dziekuje za filmy! Oby wiecej takich... wzorowych organizatorow ;)

Ciesze się że doszły:) Może do Patyczaka też (daj znać jak dojdą).
Jeszcze 2 dni i ruszamy z kolejną edycją.

WSZYSTKICH CHETNYCH SERDECZNIE ZAPRASZAM

Odpowiedz
[Obrazek: kamera.gif]
JESIENNY MASTERKADR 2011

Zaczynamy !!! Dziś PIERWSZY ETAP Jesiennego MasteKadra 2011 : temat etapu - HORRORY. Do odgadnięcia mamy 25 kadrów pochodzących z mrożących krew w żyłach filmów. Za każdy odgadnięty tytuł uczestnik zabawy otrzymuje 2 punkty. Razem w tym etapie można zdobyć od 0 do 50 pkt. Termin nadsyłania odpowiedzi upływa w sobotę 17 września o godzinie 20:00. Kolejny Etap : ETAP DRUGI - ANIMACJA rozpocznie się w niedzielę 18 września. Serdecznie zapraszam do udziału w zabawie. Etap 1 w miarę łatwy żeby Was nie zniechęcać:) każdy kolejny będzie trudniejszy. Na zwycięzców czekają nagrody.

JESIENNY MASTERKADR 2011 - ETAP 1 HORRORY

POWODZENIA

Odpowiedz
ale cisza tutaj... czy tak malo osob bierze udzial teraz? Czy moze nikt nie chce przypominac o temacie, zeby za duzej konkurencji nie przywolac? ;P
a.k.a. po_***_nick

Odpowiedz
To cisza przed burzą:)

Odpowiedz
Wszyscy siedzieli cicho, żeby Ciebie nie przywołać, ale teraz jak zabrałeś głos już po ptakach;/

Ja się zastanawiam na ile następne etapy będą trudniejsze
STEALTH napisał(a):Etap 1 w miarę łatwy żeby Was nie zniechęcać:) każdy kolejny będzie trudniejszy.
Bo puki co jest ok, ale jak się STEALTH rozkręci (albo zmieni strategię dot. zamieszczania kadrów), to pewnie polegnę...
I przez to nie wiem, czy brać udział, bo się okaże, że skończę na szarym końcu.

Odpowiedz
Spokojnie, dzis przygotowałem zestaw z ANIMACJAMI i powiem tak: jak by nie patrzeć to bedzie bajecznie prosty wiec spokojnie. Nie bedę wymyslał kadrów z kosmosu, dacie sobie radę.
Do dzis mam dwa zgłoszenia z odpowiedziami :( ale pocieszam się że do końca etapu jeszcze kilka dni i może pare osob dośle swoje zestawy...

p.s: Patyczaku czy doszła nagroda? Nick juz swoja ma, napisz co i jak. Słowo się rzekło wyslę Ci nową.

Odpowiedz
No jeszcze nie doszła, ale coś ostatnio w ogóle listonosza nie widuję u siebie:/

Ale cierpliwości, na pewno dojdzie:)

A co do frekwencji, to dałeś więcej czasu, więc pewnie wszyscy czekają na ostatni moment. Ja teraz się biorę za odgadywanie:)

Odpowiedz
Faktycznie, możesz miec racje. Sporo czasu do odgadywania bo praktycznie cały tydzień (chyba zbyt dlugo:P).

P.S:
Wiesz z tą poczta to i tak przesada:/ do Nicka awizo dotarlo 06.09 a wysłałem 01.09, do Ciebie wyslałem dzień wczesniej a dziś mamy 14.09 więc to juz 2 tygodnie. Sprawdź na poczcie czy dotarła (może gdzieś awizo zapodziali a moze pod ladą gdzies leży) jak nie bedzie do piątku, podeslij adres na PW i wysle Ci jeszcze raz.

Odpowiedz
Ja pas. Za duże tempo, plus na uczelni muszę ogarnąć się przed nowym semestrem.

Odpowiedz
Craven... tydzień na etap to duże tempo? Nie przesadzaj:)

Odpowiedz
Nie nie :) chodzi o to, że jeden się skończył i od razu nowy konkurs :)

Odpowiedz
Cytat:A co do frekwencji, to dałeś więcej czasu, więc pewnie wszyscy czekają na ostatni moment.

Ja jestem tego najlepszym przykładem :)
"I have a competition in me. I want no one else to succeed. I hate most people." - Daniel Plainview

Odpowiedz
Craven nie marudź. Ostatnio zabrakło Ci 1 pkt do pełnego sukcesu, nie poddawaj się:) Temat się ruszył to i propozycje z odpowiedziami napływają:)
Pozostało jeszcze sporo czasu, mam nadzieje że pobijecie frekwencje z letniej edycji.

Odpowiedz
Stealth, a czy niekwestionowany mistrz - Mierzwiak - wystartowal?
a.k.a. po_***_nick

Odpowiedz
Niestety nie mam jeszcze odpowiedzi Mierzwiaka:( a bardzo chciałbym żeby wystartowal w zabawie (może sie jeszcze skusi). Sporo niezalogowanych osob przeglada temat (nie przeglądać:P logowac sie i zgadywać:)).

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon