Mega fota
[Obrazek: 18599973.jpg]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
W sumie takich fotek jest wiele z premier filmowych, ale tutaj eka z Goldeneye to istny przekrój kultu mid-90's. Seksowne nogi Famke, Coltrane chyba z telefonem w łapie i ma na wszystko wywalone, Bean wygląda jakby urwał się z polskiego miasta, a Cumming to w ogóle wyszedł ze sklepu ze śmiesznymi ciuchami. John Gottfried wyciągnał chyba 3 losowe rzeczy z szafy, a przyduży krój Samatny Bond przemilczę xD Jedynie Brosnan i Scorupco w strojach galowych :)

[Obrazek: W8fpUPb.jpg]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
i brak czarnego na zdjęciu

Odpowiedz
Tło jest czarne.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Cytat: Lon Chaney Jr and his dog Moose on set (1943)

[Obrazek: eefb8b9248bca2766187ad695b43c361.jpg]

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
[Obrazek: Christian-Bale_1987.jpg]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
[Obrazek: 292f0d38ce10e0e8d2ee0397b81b881a.jpg]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Nie powiem, parsknąłem :)
Na widowni powinny być same hobbity, ale i tak jest nieźle.
[Obrazek: 442414371_270731122785134_48097656672500...e=6650B581]
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Ale to jest projekcja LoTRa w tej zachowanej wiosce hobbiciej? :) czy tylko miraż AI?
Captain Obvious

Odpowiedz
No chyba widać jakie to wszystko popaćkane, co nie? Tak, to AI.

Odpowiedz
Plus chyba tam trochę zbyt ładnie: ta wioska tak raczej nie wygląda na co dzień.

Odpowiedz
Niestety :(
Podobno Góra Przeznaczenia to też fejk.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(20-05-2024, 10:06)Albertino napisał(a): No chyba widać jakie to wszystko popaćkane, co nie? Tak, to AI.

Myślałem, że może podkręcone jakieś prawdziwe foto. Szkoda. 

@Dr.Strangelove

Dobra, dobra, nie cwaniakuj :) 
Captain Obvious

Odpowiedz
[Obrazek: arcin-dorocinski-kenneth-branagh.jpg]
[Obrazek: 990388-marcin-dorocinski-dzieli-sie-wraz...emocje.jpg]
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Fajnie patrzeć jak Marcinowi się powodzi w usa. Dla mnie to jest najidealniejszy człowiek z naszego podwórka do podboju Hollywood. Ma charyzmę, prezencję, talent, wydaje się miłym gościem i pomaga zwierzętom - wszystko co amerykanie lubią w gwiazdach. Ktoś pamięta swego czasu jak Karolak po tym, gdy wycieli go z filmu z Duvallem i Murrayem żalił się, że skoro on nie zrobił kariery w Holly, to żadnemu innemu Polakowi się to nie uda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Odpowiedz
Póki co trudno tu pisać o karierze i powodzeniu.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
[Obrazek: bd73b32a3554866907165671a55a721d.jpg]
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Fota ze wszechmiar zwyczajna.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
[Obrazek: CsGg9b4.jpeg]

Odpowiedz
Co to za naiwny młodzian zwabiony przez Crowe'a i Deppa jako ofiara satanistycznego mordu rytualnego?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon