Miami Vice (2006)
Co Wy macie z tym Bulterem? Co druga propozycja na jakąkolwiek rolę męską to Butler. Koleś jest drewniakiem na poziomie Fabijańskiego z mimiką nadającą się najwyżej na reklamę gaci Kline'a.
Captain Obvious

Odpowiedz
I Butler za stary już, a Powell jak włoży okularki, zrobi swój typowy uśmiech, będzie wykapany Sonny Crockett Uśmiech

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
To chodziło o Austina chyba, a nie Gerarda.
Captain Obvious

Odpowiedz
(28-09-2025, 21:28)zombie001 napisał(a): ...ale według plotek Butler ma zablokowany w przyszłym roku slot na Heat 2,

Czyli co? Jednak zagra Chrisa? A ten nochal Neila?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(29-09-2025, 15:26)Pitero napisał(a): I Butler za stary już, a Powell jak włoży okularki, zrobi swój typowy uśmiech, będzie wykapany Sonny Crockett Uśmiech

LOL - tak, bo wszyscy pisza tu o Leonidasie xD
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Tak to dziwne, że pierwszy przyszedł mi do głowy ten starszy Butler. A przecież młodszy Butler jest już też całkiem dobrze znany. Ostatnio nawet byłem w kinie na "Złodzieju z przypadku" gdzie gra główną rolę.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Jednak podobno Butler (TEN MŁODSZY!) negocjuje jedną z głównych ról. Do drugiej przymierza się Michael B.Jordan i tutaj bez zmian względem plotek. 

Skoro możliwe, że "Miami Vice" i "Gorączka DWA" będą kręcone w przyszłym roku, w podobnym okresie, to chyba mamy jasną sugestię, że ButlerOUT z projektu Manna.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Ponoć Austin Butler i Michael B. Jordan już zakontraktowani, a tytuł to "Miami Vice '85".

https://deadline.com/2026/04/miami-vice-movie-michael-b-jordan-austin-butler-title-1236868297/

Odpowiedz
Hmm.. Będziemy pisać tutaj, czy jednak warto założyć nowy temat? 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości