NASZE PLAKATY
Tu akurat na początku miałem czerwoną teksturę i wyciąłem z niej kształt głowy, na którym później zaznaczałem odpowiednie kształty (cienie, światła, itd.) i zmieniałem im kolor, albo jasność.

Odpowiedz
[Obrazek: ringkopiamala.jpg]

Odpowiedz
Oko do dupy, reszta fajna.

Odpowiedz
pomysł fajny, ale wszystko prócz kasety do poprawienia. jakby ktoś nie widział filmu, to by chyba nawet nie wiedział co to to po lewej.

Odpowiedz
Zaletą robienia plakatów do filmów które mają już ileś lat jest to, że nie robi się ich na zasadzie "muszę zareklamować film", ale "bawię się tematem, fabułą i skojarzeniami, robię plakat który ma być ciekawy mimo, że ludzie znają film i właśnie dla nich on powstaje".

Dla mnie rewelacja.

Swoją drogą myślałem ostatnio o filmach do których mógłbym coś zrobić i zapomniałem o Ringu. Dzięki :)

Odpowiedz
Ależ proszę Mierzwiaku:D Właśnie też się dziś zdziwiłem, że jeszcze nie zrobiłem, bo temat daje duże pole do popisu:)

A tu bardziej oczywista wersja:

[Obrazek: ringkopia2maly.jpg]

Odpowiedz
Ta pierwsza jest bardziej dwuznaczna (kaseta oplatająca ofiarę aka zabójcza taśma lub taśma jako włosy Samary), ale druga z kolei ma te upiorne łapy.

Chyba wywaliłbym oko ale zostawił ręce.

Odpowiedz
O dzięki, to jest dobra myśl:)

Człowiek bardziej boi się tego, czego nie widzi:P

[Obrazek: ringkopia3mala.jpg]

Odpowiedz
teraz lepiej :)

Odpowiedz
Teraz jest świetnie! Groteskowe i przerażające. Coś takiego bym powiesił na ścianie.:)

Odpowiedz

Samara musi miec niezly rozstaw oski ramiennej, lub zwyczajnie jest mega barczysta :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Heh, użyj wyobraźni:)

Poza tym, dziewuszki z japońskich horrorów są nieźle wygimnastykowane. I jeżeli ustalimy, że głowa choć niewidoczna znajduje się tam, gdzie w poprzednich wersjach, to nie widzę jakiegoś dużego przekłamania anatomicznego.

Odpowiedz

Wygimnastykowane, to sa dziewczyny w japonskich...racja, racja - uzyje wyobrazni ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
[Obrazek: avatarposterbydrmierzwi.jpg]

Odpowiedz
wow, w duchu filmów Disneya, czyli pasuje :)

Odpowiedz
Fajne, fajne:)

Jakiej tekstury używasz?:D

Odpowiedz
(24-07-2011, 21:30)Albertino napisał(a): wow, w duchu filmów Disneya, czyli pasuje :)
Nie myślałem o tym ale faktycznie :D

patyczaku, zawsze tej samej http://www.ryanfergerson.com/gallery2/main.php?g2_itemId=1823 plus tym razem http://www.ryanfergerson.com/gallery2/main.php?g2_itemId=1826 : )

Odpowiedz
O dzięki.

Fajna stronka, może się przydać:)

Odpowiedz
Dałeś się omamić magii połączenia błękitu i pomarańczowego :P

Odpowiedz
Rewelacja! Powiesiłbym na ścianie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon