NASZE PLAKATY
No, sorry, ale kiepskie to jest :P

Odpowiedz
[Obrazek: m91rva.jpg]

Dexter al'a Piła.

Odpowiedz
Nie wspominając o tym, że to plakat z Piły z podmienionym tytułem.

Odpowiedz
patyczaku, tak, ale niech plakat stanowi tylko zaznaczony obszar:

[Obrazek: argo2malycopy.jpg]

Odpowiedz
Dzięki:)

[Obrazek: argomaly3.jpg]

Odpowiedz
jest lepiej, ale to ciągle film o Fidelu Castro :P

Odpowiedz
Nie moja wina, że umundurowani Irańczycy wyglądają jak Fidel:P

Odpowiedz
(10-02-2013, 20:08)Perfik napisał(a): Nie wspominając o tym, że to plakat z Piły z podmienionym tytułem.
Tak napisałem pod plakatem, że to Dexter al'a Piła. Bo ręka rzeczywiście z plakatu Piły.
A co ma ręka do Deksa. Dexter wszystkie swoje ofiary kroi na kawałki, więc reszta chyba jasna.

Odpowiedz
Choćbyś nie wiem jak go podpisał, to wciąż plakat Piły.

Odpowiedz
Pierwotnie miał to być plakat, choć wyszła mi bardziej ilustracja, nie wiem czemu. Dopiero się uczę więc wygląda to dość surowo

[Obrazek: 71417_10200603514677209_76686286_n.jpg]
"I think we can put our differences behind us. For science. You monster."

Odpowiedz
Ja bym okładkę tych akt rozciągnął na cały format plakatu, żeby nie było tego zielonego tła:)

Odpowiedz
A bo taki niby obrus miał być :) wycinanie i przesuwanie (i przytłumienie kolorów) dało coś takiego

[Obrazek: 531703_10200603990369101_53795032_n.jpg]
"I think we can put our differences behind us. For science. You monster."

Odpowiedz
Lepsze.

Odpowiedz
[Obrazek: raposter.jpg]

Odpowiedz
Ta krew mi trochę nie pasuje (wiem, że miała się mocno odznaczać na tle reszty, ale odznacza się chyba aż za bardzo), ale poza tym - miód.

Odpowiedz
Nazwiska z duże by jednak pasowało napisać.

Odpowiedz
Sam plakat mi się podoba, bo ta grafika jest bardzo fajna, ale do filmu nie pasuje. Bardziej do jakiegoś horroru.

I coś z typografią mi nie gra. Zdecydowałbym się na tylko duże albo małe litery lub napisałbym to normalnie, bo tak jak jest teraz wygląda dziwnie. I nie przekonuje mnie różnicowanie rozmiaru czcionki w nazwiskach aktorów. A jak już, to raczej "większą" Kuleszę umieściłbym pod Dorocińskim albo po prostu dał poniżej portretu, żeby kompozycja ładnie rozkładała się na całym plakacie, bo teraz dół wygląda tak sobie.

I tą krew bym usunął, albo inaczej ją zrobił. Niby fajnie działa jako akcent kolorystyczny, ale jest lekko kiczowata, łopatologiczna i taka mało krwista. Fajnie jakby na policzku lekko skręciła.

Ps. Albo w sumie, miejsce tekstu jest ok:D

Odpowiedz
Nie mogłem się powstrzymać:

[Obrazek: b9zp8e1xi6o2.jpg]

"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
plakat nie mój, znalazłem w sieci, amerykańscy patrioci się mobilizują :)

[Obrazek: tumblr_mb7zsf429g1rx176eo1_500.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: 99c05de0.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon