NASZE PLAKATY
Beznadziejne przez to, że nie ma kontrastu i przez nieokreślony kolor, który po bliższym przyjrzeniu ujawnia liczne plamy moczu :P

Pisząc o kontraście miałem na myśli czarne tło, na którym trójwymiarowe litery będą się prezentować doskonale.

Odpowiedz
[Obrazek: incepcjaaaaaczarna2.jpg]

[Obrazek: incepcjaaaaaprawieczarn.jpg]

Dzięki. Jest czarne i prawie czarne:)

Odpowiedz
[Obrazek: incepcjaaaaaczarna2.jpg]

[Obrazek: incepcjaaaaaprawieczarn.jpg]

Dzięki. Jest czarne i prawie czarne:)

Odpowiedz
Prawie czarne FTW : )

Odpowiedz
Prawie czarne FTW : )

Odpowiedz
Zawsze mam opory przed całkowitą czernią:P

Ale tu faktycznie sprawdzi się najlepiej.

Odpowiedz
Zawsze mam opory przed całkowitą czernią:P

Ale tu faktycznie sprawdzi się najlepiej.

Odpowiedz
Nazwisko Nolana i reszty ratuje przed pytaniem "wtf?" Przez sekundkę można pomyśleć, że to będzie plakat Agory czy innego greko-sandała.

Odpowiedz
Nazwisko Nolana i reszty ratuje przed pytaniem "wtf?" Przez sekundkę można pomyśleć, że to będzie plakat Agory czy innego greko-sandała.

Odpowiedz
Masz błędne skojarzenia ; )

Odpowiedz
Masz błędne skojarzenia ; )

Odpowiedz
patyczak właśnie przeszedł na kolejny poziom niszowości, alternatywności, offowości i undergroundowości. Nic z tego nie kumam :)

Odpowiedz
patyczak właśnie przeszedł na kolejny poziom niszowości, alternatywności, offowości i undergroundowości. Nic z tego nie kumam :)

Odpowiedz
Mental jest teraz na etapie Ala Bundy'ego, za dużo od niego wymagasz :razz:

Odpowiedz
Mental jest teraz na etapie Ala Bundy'ego, za dużo od niego wymagasz :razz:

Odpowiedz
Al jest dla mnie Alfą i Omegą, i Przewodnikiem w tych smutnych czasach :)

Kobiety uwielbiają, kiedy patrzymy na nie jak na mięso i niech je za to Bóg błogosławi.

:) :)

Odpowiedz
Al jest dla mnie Alfą i Omegą, i Przewodnikiem w tych smutnych czasach :)

Kobiety uwielbiają, kiedy patrzymy na nie jak na mięso i niech je za to Bóg błogosławi.

:) :)

Odpowiedz
Czytam sobie ten wątek, podziwiam talent patyczaka, który niszczy wszystko i wszystkich swoimi naprawdę świetnymi plakatami i dobry humor psują mi tylko pojawiające się od czasu do czasu odchody mentala i tego drugiego, jak mu tam, z klubu wzajemnej adoracji. Od razu przypomniało mi się, czemu przestałem zaglądać na to forum.

Patyczak, rób swoje, jesteś zajebisty.

Proponuję przypomnieć sobie fakt, że każdy ma swoje preferencje. Co dla ciebie jest zajebiste, dla innych może przesadną niszowością. To tak nawiasem, zanim się wywiąże wielka kłótnia.

Odpowiedz
Czytam sobie ten wątek, podziwiam talent patyczaka, który niszczy wszystko i wszystkich swoimi naprawdę świetnymi plakatami i dobry humor psują mi tylko pojawiające się od czasu do czasu odchody mentala i tego drugiego, jak mu tam, z klubu wzajemnej adoracji. Od razu przypomniało mi się, czemu przestałem zaglądać na to forum.

Patyczak, rób swoje, jesteś zajebisty.

Proponuję przypomnieć sobie fakt, że każdy ma swoje preferencje. Co dla ciebie jest zajebiste, dla innych może przesadną niszowością. To tak nawiasem, zanim się wywiąże wielka kłótnia.

Odpowiedz
Cytat:Od razu przypomniało mi się, czemu przestałem zaglądać na to forum.

Dzień, w którym dowiaduje się, że ktoś przestał gdzieś zaglądać z mojego powodu, to dla mnie dzień udany :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon