NOWOŚCI NA STRONIE
Do tej pory nie byłam pewna czy możliwym jest umieszczenie w jednym zdaniu W Krzywym Zwierciadle, Prousta i Niet., teraz już wiem;)
Filmu nie widziałam, ale recka przyjazna.

hops napisał(a):Beowulf to przy mnie pikuś :P

wierzę na słowo, chociaż w kontekście interpretacji szczerych, płynących z serca :P słów, jako złośliwe, to trudno mi sobie wyobrazić, iż można go przebić:>

Cytat:Biłem się dość długo, mam nadzieję, że serducho już w jednym kawałku :)
A co do kontrofensywy... Nie wywołuj wilka z lasu, Malutka ;)

Prawie w jednym już;>... Co do wilka to jednak się skuszę, zatem wciąż czekam !:)
Pluck out the pain...and give you another life ... ?

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Recenzja LMS jest bardzo fajna, nie ma czego się wstydzić Bardziej recenzja zachęciła mnie do obejrzenia filmu niż trailer.
Dzięki :) A co do trailera, to się trochę dziwię. Bo jak dla mnie był po prostu rewelacyjny.

Arrakin napisał(a):Do tej pory nie byłam pewna czy możliwym jest umieszczenie w jednym zdaniu W Krzywym Zwierciadle, Prousta i Niet., teraz już wiem;)
Nie tylko w jednym zdaniu, ale i w jednym filmie :)
Arrakin napisał(a):Filmu nie widziałam, ale recka przyjazna.
Dzięki, Ar :) Jeżeli Ty nie złorzeczysz, to nie mam wyrzutów sumienia :)

Arrakin napisał(a):trudno mi sobie wyobrazić, iż można go przebić:>
Heh, od tej [złośliwej] strony nikt mnie jeszcze z KMFu nie poznał :)

Arrakin napisał(a):Prawie w jednym już;>... Co do wilka to jednak się skuszę, zatem wciąż czekam !:)
Chcąc wywołać Wilka musisz użyć telefonu komórkowego ;) Podziel się numerem, to Wilk Cię dopadnie nim się obejrzysz :P

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Przeczytałem całe opracowanie LOST i uwarzam, że jest świetne. Bardzo dużo ciekawych informacji, ciekawostek i świetne portrety bohaterów. Do tego świetne opracowanie graficzne.

W imieniu swoim i Alieena, ktory LOSTa oprawial, dziekuje.

Azgaroth napisał(a):Jest tylko jeden mankament, po trzeciej serii część opisów, albo nawet wszystkie stracą na aktualności :)

Az tak to chyba nie, ale z pewnoscia duzo sie zmieni. Planuje aktuakizacje po kazdym sezonie, ale jeszcze nie wymyslilem formy wjakiej to zrobie ;)

hOPS napisał(a):Beowulf to przy mnie pikuś

niewazne co powiesz i tak jestem moralnym zwyciezca :D

Arrakin napisał(a):wierzę na słowo, chociaż w kontekście interpretacji szczerych, płynących z serca słów, jako złośliwe, to trudno mi sobie wyobrazić, iż można go przebić:>

Kurcze, zarzucilas takim monologiem, ze nie wiem czy to komplement czy co, ale i tak dziekuje 8)

A juz niedlugo opracowanie kolejnego serialu - nie tak obszerne i dlugie, ale z pewnoscia rownie kontrowersyjne :D Na razie nie zdradze nic wiecej <rotfl>
KMF - Follow your dream to fly
-----------------------------
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
Beowulf napisał(a):niewazne co powiesz i tak jestem moralnym zwyciezca :D
Sralnym :P

Beowulf napisał(a):A juz niedlugo opracowanie kolejnego serialu - nie tak obszerne i dlugie, ale z pewnoscia rownie kontrowersyjne :D Na razie nie zdradze nic wiecej <rotfl>
Zabrałeś się za "Firefly" może? Bo ja miałem, ale spadły na mnie inne obowiązki jednak :(

Odpowiedz
a może "Stargate"- 13 sezonów, hihi. a no tak, miało nie byc obszernie.
get ready for suprise...

Odpowiedz
Beowulf napisał(a):A juz niedlugo opracowanie kolejnego serialu - nie tak obszerne i dlugie, ale z pewnoscia rownie kontrowersyjne :D Na razie nie zdradze nic wiecej <rotfl>

Kolejna rzecz, co nigdy się nie skończy i będziesz aktualizował do końca życia? :P

hops napisał(a):Dzięki, Ar :) Jeżeli Ty nie złorzeczysz, to nie mam wyrzutów sumienia :)

a kiedy ja poddałam coś krytyce?:>

hops napisał(a):Chcąc wywołać Wilka musisz użyć telefonu komórkowego ;) Podziel się numerem, to Wilk Cię dopadnie nim się obejrzysz :P

No co Ty, tak na forum? :oops:

:razz:

Beowulf napisał(a):Kurcze, zarzucilas takim monologiem, ze nie wiem czy to komplement czy co, ale i tak dziekuje 8)

Nie wiesz? Oj, cóż z Twym instynktem się stało?;P

Odpowiedz
Czyżby słynny Prison Break?

Osobiście chciałbym poczytać o Desperatkach :)

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Czyżby słynny Prison Break?

Osobiście chciałbym poczytać o Desperatkach :)

a ja wole o prisonie :P .. chętnie coś bym dopisał bądź wrzucił do html'a :wink:

Odpowiedz
Arrakin napisał(a):a kiedy ja poddałam coś krytyce?:>
Nie wiem, ale chciałbym umieć pisać tak dobrze jak Ty, więc... ;)
Arrakin napisał(a):No co Ty, tak na forum? :oops: :razz:
Może być na priv ;)

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Czyżby słynny Prison Break?

Nie, ale Prison jest w teoretycznych planach - wszystko zalezy od poziomu drugiego sezonu i tego czy mi sie sopdoba, na razie czekam an calosc :)

Mierzwiak napisał(a):Osobiście chciałbym poczytać o Desperatkach

a z tym to do Desjudiego :) Ja nawet nie widzialem zadnego odcinka :D

picek napisał(a):a ja wole o prisonie .. chętnie coś bym dopisał bądź wrzucił do html'a

mozemy razem cos namieszac w przyszlosci :) Jakby co to od nastepnego tygodnia sie reaktywuje na GG 8)

Arrakin napisał(a):Kolejna rzecz, co nigdy się nie skończy i będziesz aktualizował do końca życia?

Mylisz sie, ja nei jestem fanem Mody na Sukces, ani arcydlugich telenowel brytyjskich (chociaz kilka odcinkow sie obejrzalo - co za napiecie!) ;)

Arrakin napisał(a):Nie wiesz? Oj, cóż z Twym instynktem się stało?;P

zjadla go brytyjska flegma ;p

[quote="hOPS"]Zabrałeś się za "Firefly" może? Bo ja miałem, ale spadły na mnie inne obowiązki jednak :(

uuu za malo wiedzy i brak dostepu do dodatkow z dvd i innych temu podobnych info... :(
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
Beowulf napisał(a):uuu za malo wiedzy i brak dostepu do dodatkow z dvd i innych temu podobnych info... :(
Jest kilka stron a DVD mam ja ;) To jak? ;D

Odpowiedz
hops napisał(a):Nie wiem, ale chciałbym umieć pisać tak dobrze jak Ty, więc... ;)

Ej, ej... bez takich przesadyzmów!!
...ale, że to słodkie, to dzięki... :>

hops napisał(a):Może być na priv ;)

A jak tak, to OK!;)

Beowulf napisał(a):Ja nawet nie widzialem zadnego odcinka :D

Eh, jeszcze się przyznaje!!

Beowulf napisał(a):Mylisz sie, ja nie jestem fanem Mody na Sukces, ani arcydlugich telenowel brytyjskich (chociaz kilka odcinkow sie obejrzalo - co za napiecie!) ;)

Przyznaję, że tym mnie zaskoczyłeś, miałam Cię zawsze za namiętnego entuzjastę takowych :>

Odpowiedz
hops napisał(a):Z góry przepraszam za jakość recenzji - pisałem, że tak powiem, na kolanie.
Mówiłam ci, że po powrocie do domu napiszę. 4 zaś dubla pisać nie zamierzam.

Chociaż coś mnie korci, bo film wyśmienity, a ty nie wspomniałeś o prawie całej obsadzie, ani o Paulu Dano (cool nazwisko, też takie chcę, tylko trzeba je na głos wymówić), ani o Alanie Arkinie, ani o Carellu, który dosłownie przechodzi siebie, i jest zupełnie inny niż zwykle ;).
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Arrakin napisał(a):Ej, ej... bez takich przesadyzmów!!
...ale, że to słodkie, to dzięki... :>
Czy mi się wydaje, czy zmieniłaś treść tej wypowiedzi? :)

Arrakin napisał(a):A jak tak, to OK!;)
Czekam więc!

Maciek napisał(a):a ty nie wspomniałeś o prawie całej obsadzie
Nie wspomniałem, ale sprytnie to wytłumaczyłem w tekście ;)

Odpowiedz
hops napisał(a):Czy mi się wydaje, czy zmieniłaś treść tej wypowiedzi? :)

Dokładnie ... wydaje Ci się :twisted:

Odpowiedz
hops napisał(a):
Beowulf napisał(a):uuu za malo wiedzy i brak dostepu do dodatkow z dvd i innych temu podobnych info... :(
Jest kilka stron a DVD mam ja ;) To jak? ;D

to czekam na tekst ;p
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
Kiedy będą Hezekarki?

Odpowiedz
W ciągu najbliższych kilku dni. Wyniki są właśnie sumowane :)

Odpowiedz
hops napisał(a):fiVe for Vendetta - czyli motyw piątki w "V jak Vendetta":
http://film.org.pl/prace/five_for_vendetta.html
Autor: me myself again :)

Ciekawe, czy ktoś w ogóle czyta moje teksty, hehe :)
Premiera 5 listopada, ale dla Was zrobię wyjątek :)
Na joblo.com podlinkowali do bloga, w którym ktoś wyłapał wszystkie X w "Infiltracji". Nawiązanie do starego Scarface'a, w którym X oznaczał zgubę/śmierć i tym podobne sprawy. Ciekawe, że też nie zwróciłem na to uwagi :)

http://miamiherald.typepad.com/reeling/2007/01/x_marks_the_spo.html

Ale artykułu już o tym nie napiszę ;)

Odpowiedz
A mógłby być tak piękny motyw dziesiątki... :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon