Nowy
Liczba postów: 167
Liczba wątków: 2
Do tej pory nie byłam pewna czy możliwym jest umieszczenie w jednym zdaniu W Krzywym Zwierciadle, Prousta i Niet., teraz już wiem;)
Filmu nie widziałam, ale recka przyjazna.
hops napisał(a):Beowulf to przy mnie pikuś :P
wierzę na słowo, chociaż w kontekście interpretacji szczerych, płynących z serca :P słów, jako złośliwe, to trudno mi sobie wyobrazić, iż można go przebić:>
Cytat:Biłem się dość długo, mam nadzieję, że serducho już w jednym kawałku :)
A co do kontrofensywy... Nie wywołuj wilka z lasu, Malutka ;)
Prawie w jednym już;>... Co do wilka to jednak się skuszę, zatem wciąż czekam !:)
Pluck out the pain...and give you another life ... ?
25-01-2007, 17:51
Stale zapracowany olewacz
Liczba postów: 1,440
Liczba wątków: 11
Azgaroth napisał(a):Recenzja LMS jest bardzo fajna, nie ma czego się wstydzić Bardziej recenzja zachęciła mnie do obejrzenia filmu niż trailer.
Dzięki :) A co do trailera, to się trochę dziwię. Bo jak dla mnie był po prostu rewelacyjny.
Arrakin napisał(a):Do tej pory nie byłam pewna czy możliwym jest umieszczenie w jednym zdaniu W Krzywym Zwierciadle, Prousta i Niet., teraz już wiem;)
Nie tylko w jednym zdaniu, ale i w jednym filmie :)
Arrakin napisał(a):Filmu nie widziałam, ale recka przyjazna.
Dzięki, Ar :) Jeżeli Ty nie złorzeczysz, to nie mam wyrzutów sumienia :)
Arrakin napisał(a):trudno mi sobie wyobrazić, iż można go przebić:>
Heh, od tej [złośliwej] strony nikt mnie jeszcze z KMFu nie poznał :)
Arrakin napisał(a):Prawie w jednym już;>... Co do wilka to jednak się skuszę, zatem wciąż czekam !:)
Chcąc wywołać Wilka musisz użyć telefonu komórkowego ;) Podziel się numerem, to Wilk Cię dopadnie nim się obejrzysz :P
25-01-2007, 18:20
Nowy
Liczba postów: 1,743
Liczba wątków: 5
Azgaroth napisał(a):Przeczytałem całe opracowanie LOST i uwarzam, że jest świetne. Bardzo dużo ciekawych informacji, ciekawostek i świetne portrety bohaterów. Do tego świetne opracowanie graficzne.
W imieniu swoim i Alieena, ktory LOSTa oprawial, dziekuje.
Azgaroth napisał(a):Jest tylko jeden mankament, po trzeciej serii część opisów, albo nawet wszystkie stracą na aktualności :)
Az tak to chyba nie, ale z pewnoscia duzo sie zmieni. Planuje aktuakizacje po kazdym sezonie, ale jeszcze nie wymyslilem formy wjakiej to zrobie ;)
hOPS napisał(a):Beowulf to przy mnie pikuś
niewazne co powiesz i tak jestem moralnym zwyciezca :D
Arrakin napisał(a):wierzę na słowo, chociaż w kontekście interpretacji szczerych, płynących z serca słów, jako złośliwe, to trudno mi sobie wyobrazić, iż można go przebić:>
Kurcze, zarzucilas takim monologiem, ze nie wiem czy to komplement czy co, ale i tak dziekuje 8)
A juz niedlugo opracowanie kolejnego serialu - nie tak obszerne i dlugie, ale z pewnoscia rownie kontrowersyjne :D Na razie nie zdradze nic wiecej <rotfl>
KMF - Follow your dream to fly
-----------------------------
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10
25-01-2007, 18:40
Beowulf napisał(a):niewazne co powiesz i tak jestem moralnym zwyciezca :D
Sralnym :P
Beowulf napisał(a):A juz niedlugo opracowanie kolejnego serialu - nie tak obszerne i dlugie, ale z pewnoscia rownie kontrowersyjne :D Na razie nie zdradze nic wiecej <rotfl>
Zabrałeś się za "Firefly" może? Bo ja miałem, ale spadły na mnie inne obowiązki jednak :(
25-01-2007, 18:43
Dużo pisze
Liczba postów: 527
a może "Stargate"- 13 sezonów, hihi. a no tak, miało nie byc obszernie.
get ready for suprise...
25-01-2007, 19:21
Nowy
Beowulf napisał(a):A juz niedlugo opracowanie kolejnego serialu - nie tak obszerne i dlugie, ale z pewnoscia rownie kontrowersyjne :D Na razie nie zdradze nic wiecej <rotfl>
Kolejna rzecz, co nigdy się nie skończy i będziesz aktualizował do końca życia? :P
hops napisał(a):Dzięki, Ar :) Jeżeli Ty nie złorzeczysz, to nie mam wyrzutów sumienia :)
a kiedy ja poddałam coś krytyce?:>
hops napisał(a):Chcąc wywołać Wilka musisz użyć telefonu komórkowego ;) Podziel się numerem, to Wilk Cię dopadnie nim się obejrzysz :P
No co Ty, tak na forum? :oops:
:razz:
Beowulf napisał(a):Kurcze, zarzucilas takim monologiem, ze nie wiem czy to komplement czy co, ale i tak dziekuje 8)
Nie wiesz? Oj, cóż z Twym instynktem się stało?;P
25-01-2007, 20:09
Banned
Liczba postów: 34,153
Liczba wątków: 77
Czyżby słynny Prison Break?
Osobiście chciałbym poczytać o Desperatkach :)
25-01-2007, 20:18
Stały bywalec
Liczba postów: 887
Liczba wątków: 4
Mierzwiak napisał(a):Czyżby słynny Prison Break?
Osobiście chciałbym poczytać o Desperatkach :)
a ja wole o prisonie :P .. chętnie coś bym dopisał bądź wrzucił do html'a :wink:
25-01-2007, 20:49
Arrakin napisał(a):a kiedy ja poddałam coś krytyce?:>
Nie wiem, ale chciałbym umieć pisać tak dobrze jak Ty, więc... ;)
Arrakin napisał(a):No co Ty, tak na forum? :oops: :razz:
Może być na priv ;)
25-01-2007, 21:56
Nowy
Mierzwiak napisał(a):Czyżby słynny Prison Break?
Nie, ale Prison jest w teoretycznych planach - wszystko zalezy od poziomu drugiego sezonu i tego czy mi sie sopdoba, na razie czekam an calosc :)
Mierzwiak napisał(a):Osobiście chciałbym poczytać o Desperatkach
a z tym to do Desjudiego :) Ja nawet nie widzialem zadnego odcinka :D
picek napisał(a):a ja wole o prisonie .. chętnie coś bym dopisał bądź wrzucił do html'a
mozemy razem cos namieszac w przyszlosci :) Jakby co to od nastepnego tygodnia sie reaktywuje na GG 8)
Arrakin napisał(a):Kolejna rzecz, co nigdy się nie skończy i będziesz aktualizował do końca życia?
Mylisz sie, ja nei jestem fanem Mody na Sukces, ani arcydlugich telenowel brytyjskich (chociaz kilka odcinkow sie obejrzalo - co za napiecie!) ;)
Arrakin napisał(a):Nie wiesz? Oj, cóż z Twym instynktem się stało?;P
zjadla go brytyjska flegma ;p
[quote="hOPS"]Zabrałeś się za "Firefly" może? Bo ja miałem, ale spadły na mnie inne obowiązki jednak :(
uuu za malo wiedzy i brak dostepu do dodatkow z dvd i innych temu podobnych info... :(
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10
26-01-2007, 14:04
Beowulf napisał(a):uuu za malo wiedzy i brak dostepu do dodatkow z dvd i innych temu podobnych info... :(
Jest kilka stron a DVD mam ja ;) To jak? ;D
26-01-2007, 15:35
Nowy
hops napisał(a):Nie wiem, ale chciałbym umieć pisać tak dobrze jak Ty, więc... ;)
Ej, ej... bez takich przesadyzmów!!
...ale, że to słodkie, to dzięki... :>
hops napisał(a):Może być na priv ;)
A jak tak, to OK!;)
Beowulf napisał(a):Ja nawet nie widzialem zadnego odcinka :D
Eh, jeszcze się przyznaje!!
Beowulf napisał(a):Mylisz sie, ja nie jestem fanem Mody na Sukces, ani arcydlugich telenowel brytyjskich (chociaz kilka odcinkow sie obejrzalo - co za napiecie!) ;)
Przyznaję, że tym mnie zaskoczyłeś, miałam Cię zawsze za namiętnego entuzjastę takowych :>
26-01-2007, 16:35
kimber henry
Liczba postów: 6,015
Liczba wątków: 18
hops napisał(a):Z góry przepraszam za jakość recenzji - pisałem, że tak powiem, na kolanie.
Mówiłam ci, że po powrocie do domu napiszę. 4 zaś dubla pisać nie zamierzam.
Chociaż coś mnie korci, bo film wyśmienity, a ty nie wspomniałeś o prawie całej obsadzie, ani o Paulu Dano (cool nazwisko, też takie chcę, tylko trzeba je na głos wymówić), ani o Alanie Arkinie, ani o Carellu, który dosłownie przechodzi siebie, i jest zupełnie inny niż zwykle ;).
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
26-01-2007, 17:37
Arrakin napisał(a):Ej, ej... bez takich przesadyzmów!!
...ale, że to słodkie, to dzięki... :>
Czy mi się wydaje, czy zmieniłaś treść tej wypowiedzi? :)
Arrakin napisał(a):A jak tak, to OK!;)
Czekam więc!
Maciek napisał(a):a ty nie wspomniałeś o prawie całej obsadzie
Nie wspomniałem, ale sprytnie to wytłumaczyłem w tekście ;)
26-01-2007, 21:39
Nowy
hops napisał(a):Czy mi się wydaje, czy zmieniłaś treść tej wypowiedzi? :)
Dokładnie ... wydaje Ci się :twisted:
26-01-2007, 23:08
Nowy
hops napisał(a):Beowulf napisał(a):uuu za malo wiedzy i brak dostepu do dodatkow z dvd i innych temu podobnych info... :(
Jest kilka stron a DVD mam ja ;) To jak? ;D
to czekam na tekst ;p
Ostatnio widziane:
28-01-2007, 20:14
Banned
Liczba postów: 34,153
Liczba wątków: 77
Kiedy będą Hezekarki?
28-01-2007, 20:21
W ciągu najbliższych kilku dni. Wyniki są właśnie sumowane :)
28-01-2007, 20:45
hops napisał(a):fiVe for Vendetta - czyli motyw piątki w "V jak Vendetta":
http://film.org.pl/prace/five_for_vendetta.html
Autor: me myself again :)
Ciekawe, czy ktoś w ogóle czyta moje teksty, hehe :)
Premiera 5 listopada, ale dla Was zrobię wyjątek :)
Na joblo.com podlinkowali do bloga, w którym ktoś wyłapał wszystkie X w "Infiltracji". Nawiązanie do starego Scarface'a, w którym X oznaczał zgubę/śmierć i tym podobne sprawy. Ciekawe, że też nie zwróciłem na to uwagi :)
http://miamiherald.typepad.com/reeling/2007/01/x_marks_the_spo.html
Ale artykułu już o tym nie napiszę ;)
31-01-2007, 00:44
Nowy
Liczba postów: 2,376
Liczba wątków: 12
A mógłby być tak piękny motyw dziesiątki... :D
31-01-2007, 01:18
|