(w samej recce przydałby się link do Bibliotekarza;))
23-06-2006, 12:02
|
NOWOŚCI NA STRONIE
|
|
Ojojjj! Ja wypraszam sobie posądzanie mnie o wylewność :evil:, a dodatkowo Beo wypełnia chyba jakąś misję, takowej mi zdecydowanie brakuje (no, chyba iż to nie misja, a masochizm;))
(w samej recce przydałby się link do Bibliotekarza;))
Pluck out the pain...and give you another life ... ?
23-06-2006, 12:02
Przynajmniej KTOŚ w tym kraju ma jakąś misję (bo nasi politycy nie mają, piłkarze też nie...). Tym bardziej, że Beowulf ma rękę do opisywania gniotów (ach, te namiętności...).
A co do twojej wylewności, Arrakin, to nie bądź taka skromna, tylko wejdź do działu ANALIZY i luknij na swoje teksty :twisted:
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
23-06-2006, 12:10
Wiedziałem, że się Arrakin obruszy. :)
(Nie trzeba - potem gdy się wprowadza zmiany, wyrzuca słabe teksty, zmienia oprawy, czy gdzieś coś przenosi, to o tych wszystkich linkach trzeba potem pamiętać.) 23-06-2006, 12:15
Jaka tam misja... Ktoś musi opisywać ten 'fenomen' ;)
Mam przynajmniej nadzieję, że tekst jest chociaż strawny przy swej objętości. P.S. Masochizmu jeszcze nie stwierdzono ;)
KMF - Follow your dream to fly
----------------------------- Ostatnio widziane: Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10 23-06-2006, 12:19
...jak w starszych recenzjach odwołujących się do nieistniejących już filmografii np. Linki chyba też trzeba by pokasować chociażby z "Narkotyków" Desjudiego (lub chociaż aktualizacja by się przydała). Ale to wymaga czasu... :/
23-06-2006, 12:21 Artemis napisał(a):A co do twojej wylewności, Arrakin, to nie bądź taka skromna, tylko wejdź do działu ANALIZY i luknij na swoje teksty :twisted: Dawne dzieje, zatem nieprawda:) /btw - czemuż odwołań politycznych używasz, skoro w innym temacie tłumaczyłaś że o polityce się nie dyskutuje tutaj ;P?, a piłkarze? Oni mają aż nazbyt wyraźną misję - testują ile zniosą wierni kibice, jak już wszyscy będą przeciwko nim, w swej złośliwości w końcu coś wygrają, albo przynajmniej zaczną biegać po boisku jak należy ...] romeck napisał(a):Wiedziałem, że się Arrakin obruszy. :) Widzę iż się poznałeś na mnie ; ) romeck napisał(a):(Nie trzeba - potem gdy się wprowadza zmiany, wyrzuca słabe teksty... nooo...a tu sie Beo winien obruszyć chyba :P Komentując natomiast samą reckę: prawda co Artemis napisała. Ja Beo od dawna cenię za to iż z taką czystą radością i barwnością pisze o wszystkim co marne... A skoro nie masochizm, niech będzie silna ambiwalencja, która wynurza się z tych tekstów, to już brzmi bezpieczniej ; )
Pluck out the pain...and give you another life ... ?
23-06-2006, 12:36 Arrakin napisał(a):nooo...a tu sie Beo winien obruszyć chyba :PCzemu? Jeśli przykładowo ktoś kiedyś będzie chciał inaczej posortować filmy i taki "Bibliotekarz" trafi np. do innego działu (czy katalogu na serwerze), to link w "Bloodraynie" będzie niepoprawny. I nikt nie będzie wtedy pamiętał o tym, żeby ów odnośnik poprawić. Albo inaczej: Beowulf na fali samokrytyki uzna, że "Conan Librarian" nadaje się o grunownej przeróbki i tekst po poprawkach wróci na serwer pod zmienioną nazwą pliku. I znów link w "Bloodraynie" będzie niepoprawny. I chociaż przykłady które podałem raczej nie będą miały miejsca, to ostatnie porządki (które nadal trwają) pokazały, że o takich drobiazgach się zwyczajnie zapomina. ;) 23-06-2006, 13:47 Cytat:nooo...a tu sie Beo winien obruszyć chyba :P ale osso chodzi? ;) Cytat:Komentując natomiast samą reckę: prawda co Artemis napisała. Ja Beo od dawna cenię za to iż z taką czystą radością i barwnością pisze o wszystkim co marne... A skoro nie masochizm, niech będzie silna ambiwalencja, która wynurza się z tych tekstów, to już brzmi bezpieczniej ; ) Ambiwalentny? To brzmi dumnie :D Uważam tylko, ze kino powinno się brać z całym dobrobytem inwentarza ;) P.S. Co do linków to też się kiedyś o to kłóciłem z Duxem i Alieenem, ale teraz przyznaje im rację :) Poszukać czy jakiś tekst znajduje się na stronie, to nie misja niemożliwa, a oszczędza roboty ;)
KMF - Follow your dream to fly
----------------------------- Ostatnio widziane: Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10 23-06-2006, 14:00
Arrakin, Artemis, Romeck - macie jakiś problem z wielkością czcionki, czy to jakaś nowa moda, tudzież z nudów się wzieły te małe literki? :)
"It's alive!"
23-06-2006, 14:17
Nie, problemu nie mamy, tylko jakoś tak przypadkiem w ten sposób oddzieliliśmy wątek techniczny od merytorycznego (ale zabełkotałem :)).
23-06-2006, 14:21
Powrót Senkiusza ;). Jeżeli mam być szczera, to wypada średnio - Senka stać na dużo więcej - ale po małej przerwie może się chłopak musi rozkręcić...
27-06-2006, 09:41
Recenzja filmu "Death Race 2000":
http://www.film.org.pl/prace/death_race_2000.html Autorstwo: Dr_Bakier
"It's alive!"
29-06-2006, 21:13
Filmu nie oglądałam,ale recenzja niezła. Cieszy zaangażowanie forumowiczów :D.
29-06-2006, 21:26
Tylko następnym razem, niech Zaangażowany Forumowicz odda najpierw komuś tekst do korekty. ;)
29-06-2006, 21:33
Romeck - biedny korektor, który nawet nie widnieje na oficjalnej liście ;).
29-06-2006, 22:23
Korektor z bożej łaski. :) Ale swoją drogą, to oprawcy mogliby na liście wisieć. :)
29-06-2006, 22:33
A przydałoby się. Np. Maciek podpisywał swoje obróbki, a tak, to nie wiadomo, kogo jest czyja - np. jedna klubowiczka szczerze się jakiś czas temu zdziwiła, gdy zaczęłam jej wyliczać, co jest Twoje, co jest Jacka, co Duxa a co Alieena ;).
30-06-2006, 10:07
Nieee, podpisywać nie ma co, to nie o to chodzi. ;) Skończmy ten wątek, albo przenieśmy na jakiś prywatny kanał. :)
30-06-2006, 10:17 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF | DUX | 1,039 | 200,796 |
03-12-2021, 00:04 Ostatni post: Norton |
|
| Krótka piłka na stronie KMF | desjudi | 52 | 19,422 |
29-08-2012, 15:17 Ostatni post: desjudi |
|
| RELACJE Z FESTIWALI NA STRONIE KMF - WĄTEK DO WYŻYWANIA SIĘ | Beowulf | 26 | 10,193 |
20-07-2008, 13:53 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 3 gości |