Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,588
Liczba wątków: 67
DUX napisał(a):Tekst otrzymuje moją osobistą Okejke, a Mefisto wielki szacun.
Dzięki. Dodam tylko, że gdyby nie tajemnicze zniknięcie poprzedniego obrabiacza, to tekst byłby jakiś rok wcześniej :)
Hitch napisał(a):skoro nie poskutkowało, to dam na forum publicznym:
Młody w "Psach" NIE GINIE! :)
Zostało to poprawione - czytaj uważnie :)
slepy51 napisał(a):To samo z Juno z "The Descent". Jeśli ktoś nie oglądał dwójki, poniższego niech nie czyta
ten akapit powstał na długo przed częścią drugą, która mnie zresztą nie interesuje :)
Tyler Durden napisał(a):Fajny tekst, doceniam ilość włożonej weń pracy, ale ja go nie zamierzam nawet przeglądać bo... się boję :)
heh, spoko - nikt nie zmusza do czytania :)
wujo444 napisał(a):jedną literówkę wyłapałem - Robin w "Robin i Marian" jest "podstrzały". Strzały może i były, ale chyba nie o to biega.. :P
hehe, dzięki :)
A co do Ocenarium - nie wiem czemu brak u mnie oceny Ghost writera. Z innych luk się tłumaczył nie będę :P
15-03-2010, 14:40
Chrissie Watkins' arm
Liczba postów: 6,568
Liczba wątków: 79
Mefisto napisał(a):ten akapit powstał na długo przed częścią drugą, która mnie zresztą nie interesuje
I bardzo dobrze, bo dwójka to straszny syf - co nie zmienia faktu, że jest to oficjalna kontynuacja, z której dowiadujemy się, że granej przez urodziwą wielbicielkę "Jaws" bohaterce jakimś cudem udało się przeżyć ;-)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
15-03-2010, 15:02
悟
Liczba postów: 11,556
Liczba wątków: 37
Mefisto napisał(a):Zostało to poprawione - czytaj uważnie
Jak na artykuł o zgonach, to raczej nie powinno być tam ostatecznie ocalonych ludzi...:)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi
15-03-2010, 15:50
kopiesz leżącego :P
15-03-2010, 15:56
Król świata.
Liczba postów: 1,667
Liczba wątków: 8
W Oceanarium Polańskiego nie działa hiperłącze Artemis - jest dziwne podkreślenie :razz:
A do artykułu o zgonach to rzeczywiście gigant. Przeczytałem dop. pierwszą połowę i muszę odpocząć :mrgreen:
15-03-2010, 16:08
kimber henry
Liczba postów: 6,015
Liczba wątków: 18
gigacz napisał(a):W Oceanarium Polańskiego nie działa hiperłącze Artemis - jest dziwne podkreślenie :razz:
Czytając nasze oceny, za każdym razem spoglądasz na nasze zdjęcia?:)
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
15-03-2010, 18:56
Król świata.
Liczba postów: 1,667
Liczba wątków: 8
Tylko na twoje :mrgreen: A na serio to zobaczyłem, że jako jedyne podkreślone.
Dobiłem do końca artykułu Mefisto i chcę opis śmierci Wilsona :twisted:. Świetne : )
15-03-2010, 19:03
Dzięki :)
15-03-2010, 21:14
Talking Head
Liczba postów: 16,007
Liczba wątków: 264
Odnośnie artykułu o zgonach - jest tam potężny błąd. W "Krytycznej decyzji" Steven Seagal wprawdzie wypada z samolotu, ale zapominacie o jednym fakcie: to jest Steven, kur*a, Seagal, więc dopóki jego ciało nie zostanie odnalezione, uznajemy że jest żywy i czai się gdzieś w mroku. Założe się, że wylądował bezpiecznie dzięki aikido.
16-03-2010, 22:41
悟
Liczba postów: 11,556
Liczba wątków: 37
Ta, spadając wykorzystał siłę grawitacji przeciwko niej samej i przerzucił sobie Ziemię przez ramię :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi
16-03-2010, 22:43
pernikovy tatko
Liczba postów: 3,391
Liczba wątków: 30
Cass już przewidział mnie pytającego "a gdzie...?":) Oczywiście wiem, że czepianie się w takiej kategorii, gdzie zawsze będzie milion-dwieście brakujących scen śmiercie mija się z celem...ale damn, czemu darowaliście sobie boży gniew na nazistach w "poszukiwaczach zaginionej Arki", skoro obraliście za okładkę ostatnie zdjęcie tohta? :wink:
Poza tym drobnym czepnięciem, to jestem pełen szacunku dla mefa i beowulfa. Ranking dużo, wręcz gargantuicznie dużo zyskuje dzięki piekielnemu poczuciu humoru Mefistofelesa.
Mam przeczucie, że ten tekst za jakiś czas będzie klasyką, a jak Bozia da, to i "tekstem flagowym" Klubu. Well done, Mefisto
Cytat:- Kolejnym ptysiem, który robi nas w konia, jest sam Mel G. (lepiej nie mylić z Mel C. a już na pewno nie z McG). Tenże Mel wziął do ręki muszkiet i toporek i zaczął bawić się w bohatera amerykańskiego, gdy Szkocja mu obrzydła do cna.
Cytat:zrobiła mu tytułowe taken duszy
Kolosalnych rozmiarów <ok>
18-03-2010, 00:13
Phlogiston2 napisał(a):czemu darowaliście sobie boży gniew na nazistach w "poszukiwaczach zaginionej Arki", skoro obraliście za okładkę ostatnie zdjęcie tohta?
Bo nie pasuje do żadnej kategorii? :)
I dzięki za miłe słowo, ale tekst raczej popularności nie zdobędzie - jest za długi, zbyt spoilerowaty dla niektórych i w ogóle nie celuje w zapotrzebowania mas :)
18-03-2010, 01:42
Oksytocyna
Liczba postów: 2,199
Liczba wątków: 1
Mefisto napisał(a):I dzięki za miłe słowo, ale tekst raczej popularności nie zdobędzie - jest za długi, zbyt spoilerowaty dla niektórych i w ogóle nie celuje w zapotrzebowania mas :)
Nie ma to jak prawdziwe podziemie. ;)
22.04.2011
18-03-2010, 01:45
kimber henry
Liczba postów: 6,015
Liczba wątków: 18
Ja jeszcze bym dodała kontrowersyjność niektórych opisów, jak tego ze Stowarzyszeniem Umarłych Poetów np.
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
18-03-2010, 03:22
Stały bywalec
Liczba postów: 4,277
Liczba wątków: 61
Recenzja filmu "Beats of Freedom: Zew wolnośći":
http://www.film.org.pl/prace/beats_of_freedom.html
Autor: EVELA
Recenzja filmu "Trick":
http://www.film.org.pl/prace/trick.html
Autor: DUX
Analiza odcinka X FILES "Clyde Bruckman's Final Respose":
http://www.film.org.pl/prace/clyde_bruckmans_final_repose.html
Autor: DEJNA
"It's alive!"
18-03-2010, 10:25
Stały bywalec
Artykuł / recenzja "The Box. Pułapka":
http://www.film.org.pl/prace/the_box.html
Autor: FIDEL
"It's alive!"
19-03-2010, 10:58
pernikovy tatko
DUX napisał(a):Recenzja filmu "Trick":
http://www.film.org.pl/prace/trick.html
Autor: DUX
Dziękuje, teraz wiem czego nie oglądać.
Cytat:Analiza odcinka X FILES "Clyde Bruckman's Final Respose":
http://www.film.org.pl/prace/clyde_bruckmans_final_repose.html
Autor: DEJNA
Dzięki, teraz wiem co oglądać : )
20-03-2010, 12:18
Stały bywalec
"It's alive!"
22-03-2010, 23:18
McMillan Man
Liczba postów: 6,532
Liczba wątków: 51
Super artykuł o czołówkach Bonda. Szacun.
22-03-2010, 23:23
pernikovy tatko
Tak jak napisał przedmówca, artykuł Adiego w dechę.
Pewnie teraz wykopowiczom szczęki opadną na glebę :]
22-03-2010, 23:28
|