NOWOŚCI NA STRONIE
Good for you, Philip <ok>

Całkiem udany debiut, muszę przyznać.

Odpowiedz
Dla mnie tekst Phila jest po prostu OK, bez szału, ale i nie jest słaby <OK>
A w tajemnicy powiem, że wkrótce na stronie KMF zawita 50 prawd objawionych przez serię "Obcy" autorstwa Military'ego oraz 50 prawd objawionych przez "Wanted" autorstwa mojego. A właśnie zabieram się za "2012" - zobaczymy jak pójdzie zbieranie prawd ;)

PS. Ratujcie nas swoimi SMSami, bo Urząd Mazowiecki nam ostro dokopuje <rotfl>
"It's alive!"

Odpowiedz
Cytat:"2012" - zobaczymy jak pójdzie zbieranie prawd

Jak chcesz to mogę Ci pomóc :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
No nie wiem, jak będe miał problemy z wyciągnięciem z "2012" 50 prawd, mam plan awaryjny, żeby zrobić pół na pól po 25 prawd z "Pojutrze" i "2012" jako np. 50 prawd katastroficznych ;). Jakby co - odezwę się, dopiero zaczynam, więc jeszcze nie wiem jak będzie szło, ale przecież mówimy o filmie Emmericha, więc mam nadzieję wyłapywać 1 prawdę co 1 minutę <rotfl>
"It's alive!"

Odpowiedz
50 prawd w 2012...to robota-marzenie. Tam każda scena nadaje się na prawdę życiową :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
To ja w tajemnicy zdradzę, że pracuję nad 50 prawdami objawionymi przez Kod Da Vinci, bez czepiania się samej spiskowej teorii.

Odpowiedz
DUX, powodzenia, 50 prawd objawionych to można z 2012 zebrać z samej sceny rozwałki LA :P

Odpowiedz
Moje trzy smsy spowodowały wzrost średniej o 0,2 0,3 lub 0,4 %. Sęk w tym, że wysłałem tuż przed postem Mentala, więc nie wiem czy policzyło tylko moje smsy, moje i jego czy jeszcze kogoś. Obliczcie sobie bo jestem słaby z matmy :P

Odpowiedz
Tyż wysłałem sesemesa i procent skoczył. Wychodzi na to, że wszyscy kładą lachę na ten konkurs i głosy oddaje maksymalnie 100 osób :)

Odpowiedz
Zrzuta na doładowanie :razz:

Odpowiedz
Cytat:Tyż wysłałem sesemesa i procent skoczył. Wychodzi na to, że wszyscy kładą lachę na ten konkurs i głosy oddaje maksymalnie 100 osób :)

Chyba nie jest tak rozowo...bo Ciuniek, Dux i jeszcze pare osob wyslalo 1768 sms-ow i skoczylismy o 9% ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Planujemy zmasowany SMSowy atak w piątek - na sam koniec konkursu. Jak widać, Hotel i Urząd ostro napieprzają SMSami i nie chcą łatwo sprzedać skóry. Niestety, strona Urzędu mazowieckiego notuje ponoć 300 000 odwiedzin miesięcznie, a strona KMF max 80 000, poza tym taki Urząd ma kilkuset pracowników, którzy być może dostali stosowne polecenie glosowania ;). Tak czy inaczej wciąż walczymy i liczymy na Wasze ostre wsparcie, szczególnie w piątek.
"It's alive!"

Odpowiedz
jakim skończonym trepem trzeba być, żeby wysyłac smsy na strone URZĘDU mazowieckiego (albo jakiegokolwiek innego)? to może zaraz pójdziemy za ciosem i esemesujmy na strone sejm.gov.pl albo witryne UE?

jeżeli film.org.pl przegra z URZĘDEM, to brak mi słów... przymusowa lobotomia dla całego tzw. społeczeństwa.

Odpowiedz
Zocha i Krysia z urzedu oraz cala reszta ekipy sla na siebie sms-y, pewnie jeszcze skarbnik z rozkazu prezesa zarzuci tysiaczkiem na szczytny cel.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Kaman, przecież wy też na siebie głosujecie :)

Odpowiedz
Przeczytaj raz jeszcze o czym Mental pisal <ok>

Odpowiedz
Czytałem, ale nic na to nie poradzimy, że ludzie glosują "na siebie". Myślisz, że dlaczego taki np. serial "Niania" (oglądalność koło 3mln) zgarnia telekamere serialowi "Ranczo" (oglądalność ok. 8mln)? :smile:

Odpowiedz
Perfik:

Mental napisał(a):jakim skończonym trepem trzeba być, żeby wysyłac smsy na strone URZĘDU mazowieckiego (albo jakiegokolwiek innego)? to może zaraz pójdziemy za ciosem i esemesujmy na strone sejm.gov.pl albo witryne UE?

Teraz? Mentalowi nie chodzilo o glosowanie na siebie, tylko o glosy w ogole. Moim zdaniem ilosc glosow zewnetrznych oddanych na strone urzedu to jakies procentowe minimum, wiec szybko mu odpisalem ;)

Odpowiedz
Relacja z 28. zjazdu KMF: Zajączkowo 2010:
http://www.kmf.org.pl/zajaczkowo_2010/zjazd.html
Autor relacji: ALIEEN

PS. Mental, mówisz, że zabraknie Ci słów, jak FILM.ORG.PL przegra ze stroną URZĘDU? Jest znacznie gorzej, bo na chwilę obecną wygląda, że przegramy ze stroną URZĘDU i HOTELU <rotfl>
"It's alive!"

Odpowiedz
Zapraszamy do udziału w nowym konkursie "Filmowanie: Podręcznik dla młodych":
http://www.film.org.pl/ksiazki/filmowanie/konkurs.html
"It's alive!"

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon