Moja recenzja "Ajami" też świetna! <ok>
:lol:
:lol:
21-01-2011, 13:23
|
NOWOŚCI NA STRONIE
|
|
Dzięki, dzięki :cool:
Tarkowski jest już w pokoju, do którego ja zaczynam dopiero pukać - Ingmar Bergman
Lynch knows that you need a very black sky to better see the stars - Greg Olson 21-01-2011, 14:28
przyczepie się, że recenzja Black Swan ma skrajnie z prawej (rozdzielczość 1366x768) czarny pasek, domyślam się, że niechcący.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie. Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier 21-01-2011, 15:26
Css jest u mnie w dużej mierze intuicyjny, a więc zazwyczaj robię szablon tak, aby dopasować go pod najwyższą rozdzielczość, jaką mam u siebie na kompie. Później często wychodzą takie kwiatki, ale - szczerze mówiąc - nie za bardzo wiem, jak sobie z nimi poradzić, bo nie mam podglądu na wyższe rozdziałki, a nie ogarniam sprawy na tyle, żeby poprawić to w ciemno.
Czarny pasek to pewnie fragment czarnego tła, który jest pod wyśrodkowaną tabelą. Niestety musi zostać, chyba że ktoś zna css i ma ochotę poprawić, to mogę podesłać plik stylów do wglądu ;)
Tarkowski jest już w pokoju, do którego ja zaczynam dopiero pukać - Ingmar Bergman
Lynch knows that you need a very black sky to better see the stars - Greg Olson 21-01-2011, 15:46 Kubeczek napisał(a):Twoja recenzja Keddie jest bardzo przy tym ciekawa :wink: Takiego duetu jak ja i Fidel to ze świecą szukać! :wink: 21-01-2011, 21:50 Fidel napisał(a):nie mam podglądu na wyższe rozdziałki, a nie ogarniam sprawy na tyle, żeby poprawić to w ciemno wyjdź na przeglądarce z fullscreena, przesuń w bok i rozciągnij okno, to będziesz widział więcej boku :)
Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać!
Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam. 21-01-2011, 22:25 keddie napisał(a):Takiego duetu jak ja i Fidel to ze świecą szukać! Jasna sprawa Adi: Lepiej napraw, a nie głupoty gadasz. Ty na bank potrafisz :smile:
Lynch knows that you need a very black sky to better see the stars - Greg Olson 22-01-2011, 00:56 Fidel napisał(a):Lepiej napraw, a nie głupoty gadasz. Ty na bank potrafisz :smile: Namotałeś z obróbką, to naprawiaj. Ja mam swój szablon :P
Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam. 22-01-2011, 03:57
Nie rozumiem czemu Anna Mucha nie wystaje spod obróbki :(
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
23-01-2011, 02:05
Dzięki Karol za Karola :D; Artie, co chcesz powiedzieć przez tekst w stopce? Nie mam bladego pojęcia, o co ci chodzi... Muchy nie ma, bo za daleko była wklejona :P
Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam. 23-01-2011, 02:39 Adi napisał(a):Artie, co chcesz powiedzieć przez tekst w stopce? Nie mam bladego pojęcia, o co ci chodzi... Muchy nie ma, bo za daleko była wklejona :P Chce Ci opowiedzieć o fajnym znaczniku [ you ] :P
fb.com/bart.poznaniak
23-01-2011, 10:22 Adi napisał(a):Dzięki Karol za Karola :D; Artie, co chcesz powiedzieć przez tekst w stopce? Nie mam bladego pojęcia, o co ci chodzi...Forum wewnętrzne :twisted: Cytat:Muchy nie ma, bo za daleko była wklejona :PA szkoda! Mucha-przecinek! Trzeba było ją docenić! Oczywiście tekst fajny, dowcipny, JA CHCĘ WIĘCEJ, Adi jak zwykle nie leci w huja, tylko pisze co myśli. Chociaż nie - jest paskudnym figurantem pracującym dla Evil Korpo! (Przedwczoraj na fcb takie słowa padły przeciwko naszemu Beowulfowi, który nie tyle pozytywnie wypowiedział się na temat filmu Och, Karol 2, co po prostu nie nazwał filmu kupą :( ).
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
23-01-2011, 12:52
50 prawd objawionych przez trylogię "Mission: Impossible":
http://www.film.org.pl/prace/50_prawd_mission_impossible.html Autor: Dux
"It's alive!"
25-01-2011, 02:10
Widzę, że niektórych punktów nadal nie poprawiłeś :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 25-01-2011, 02:11
Ja dopisałbym jeszcze jedno:
Nie wiesz, czym jest Królicza Łapka, choć własnoręcznie wykradłeś ją ze strzeżonego budynku. Co prawda widzowie tego nie widzieli, ale ty sam chyba byłeś świadomy podczas akcji infiltracyjnej. Musiałeś przynajmniej zobaczyć rekwizyt, więc wiesz, czy to jakieś urządzenie, dokument, broń, czy inny bliżej niesprecyzowany pierdolnik. 25-01-2011, 12:24
Przedpremierowo wyniki HEZEKARÓW 2010:
http://www.film.org.pl/prace/hezekary/2010/hezekary_2010.html
"It's alive!"
27-01-2011, 01:43 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF | DUX | 1,039 | 200,772 |
03-12-2021, 00:04 Ostatni post: Norton |
|
| Krótka piłka na stronie KMF | desjudi | 52 | 19,418 |
29-08-2012, 15:17 Ostatni post: desjudi |
|
| RELACJE Z FESTIWALI NA STRONIE KMF - WĄTEK DO WYŻYWANIA SIĘ | Beowulf | 26 | 10,192 |
20-07-2008, 13:53 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |