NOWOŚCI NA STRONIE
The storm is coming... Kto jest "szczęśliwym" autorem?
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Nie ja jakby co, wciąż wisi nade mną niewykonany wyrok za 50 prawd "Mrocznego rycerza" ;)
Ale cieszę się, że ktoś się odważył kopnąć w jaja nowego Batmana, bo to materiał na 50 prawd jeszcze lepszy od poprzedniego.
"It's alive!"

Odpowiedz
Oby tym razem wszystkich 50 punktów miało sens ;)

Odpowiedz
Zaczynasz? ;)
PS. 62 będzie, nie 50, w tym jeden mój, o którym autor zapomniał, więc symbolicznie przyłozyłem rękę do tego tekstu, byle wkurwić batinternautów ;).
"It's alive!"

Odpowiedz
Nie bronię filmu, piszę ogólnie, ale tak, uważam że część prawd w artykule o TDK była z dupy wzięta :P

Odpowiedz
50+ PRAWD OBJAWIONYCH PRZEZ "MROCZNY RYCERZ POWSTAJE"

Odpowiedz
Cytat:39. Jak dorwiesz jednego z największych swoich wrogów, który zagraża twojemu wspaniałemu planowi termojądrowemu, to przetrąć mu kręgosłup, a potem wsadź go do wielkiej dziury w ziemi. Koniecznie gdzieś w Tybecie.

Przecież ta dziura była gdzieś na Bliskim Wschodzie.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Hitch - obaliłeś cały artykuł, brawa za czujność.
"It's alive!"

Odpowiedz
Nic nie obalałem, wskazałem tylko małego babola. Dżizas...
--
Laozi

Odpowiedz
Świetne "Prawdy".

Odpowiedz
czemu mój komentarz nie pojawia się pod 50 prawdami... ?
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Jest ustawiony automat odrzucający wpisy próbujące obalać prawdy, a tak naprawdę to nie wiem ;)
"It's alive!"

Odpowiedz
wujo, spokojnie. w swoim komentarzu zamieściłeś link do zewnętrznej strony, a mam nastawiony filtr antyspamowy na tego typu wrzutki, które idą najpierw do zaakceptowania przez moderatora.

Odpowiedz
Military mocno krytycznie o "Mroczny Rycerz Powstaje"

Odpowiedz
- Piotrek Han o "Niesamowitym jeźdźcu".
-
Ja o Yumie.

Odpowiedz
Piotrek Han napisał(a):Chociaż może cały powyższy wywód nie ma sensu?

Nie ma, potwierdzam.

Eastwood ewidentnie czegoś się wtedy nauczył. Zdobywane przez lata wiedza i doświadczenie nie poszły w las, a z wcześniejszych porażek wyciągnięte zostały właściwe wnioski.

Eastwood nie musiał się niczego uczyć, wyciągać wniosków etc kręcąc "Pale Ridera", bo wcześniej nakręcił "Wyjętego spod prawa Josey'ego Walesa" i "Mściciela". I o ile ten drugi film jest bardzo dobry, to "Josey Wales" jest już znakomity, jeden z moich ulubionych westernów. Z tej trójki "Pale Raider" rzeczywiście wypada najsłabiej, ale nie ma mowy o żadnym "uczeniu się".

Odpowiedz
Ostatnia recka TDKR. Tylko nie bijcie za mocno ;p

Odpowiedz
A co z recenzją Mierzwiaka? Bo po ocenie wnioskuję, że to raczej nie jego tekst :)
--
Laozi

Odpowiedz
Nie mam żadnego info od Mierzwiaka, że coś jest na rzeczy. Zresztą już 5 recek sie pojawiło, każda inna + 50+ prawd. Nie wiem czy można dodać coś nowego i raczej wolałbym inne spojrzenie na gacka niż recenzję (np. artykuł przekrojowy o batmanach nolana)

Odpowiedz
Z tego co mi się wydaje, to własnie cos w tym stylu skrobie Mierzwiak.
"It's alive!"

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon