NOWOŚCI NA STRONIE
dokładnie, sam sobie ich dobrałem, bo wiedziałem na co ich stać i na co mogę liczyć.

Odpowiedz
GORĄCZKA

Andrzej Brzeziński, świeży redakcyjny narybek, mierzy się z najbardziej kultowym filmem tego forum :)

Odpowiedz
10/10? Okej, wpier*ol nie będzie. :)

Odpowiedz
Crov napisał(a):Andrzej Brzeziński, świeży redakcyjny narybek, mierzy się z najbardziej kultowym filmem tego forum

I dał rade.

Odpowiedz
Potwierdzam, b. dobry tekst, który świetnie się czyta.

Odpowiedz
(20-09-2012, 19:46)Mental napisał(a):
Crov napisał(a):Andrzej Brzeziński, świeży redakcyjny narybek, mierzy się z najbardziej kultowym filmem tego forum

I dał rade.
Dokładnie tak napisałem, Mental. Dokładnie tak.

Odpowiedz
Wierzę, że gdyby kiedyś Mental zechciał sklecić swoją reckę Heat, wszystkie pozostałe trzeba by, z przyzwoitości, usunąć ze strony ;)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
chciałby :)
naprawdę bardzo dobry tekst, w którym zachwyty nie są przesadzone, bo wiadomo...

Odpowiedz
...że Mental czeka gdzieś z Shotgunem.

Odpowiedz
JESTEŚ BOGIEM wg Jakuba Koisza.

Odpowiedz
I kolejne recenzje JESTEŚ BOGIEM.

Tym razem forumowy Crov i gościnnie Michał Chudoliński.

Odpowiedz
Kiedyś na KMF pojawiały się recenzje wydań DVD i chcemy otworzyć na nowo ten dział.
Na pierwszy rzut idzie THE AVENGERS na blu-ray, o którym pisze Adam Nguyen.

Odpowiedz
Świetnie! Brakowało mi aktualizacji tego działu.

Odpowiedz
Bardzo fajnie - tu jednak pytanie, czy będą recenzowane jedynie polskie wydania?

A co do tej konkretnej recki - jest ok, choć akapity o obrazie i dźwięku są niekiedy tak bliźniaczo podobne do zachodniego 'review', iż mam wrażenie zwykłego przetłumaczenia tekstu. Nie, żeby to jakoś bardzo raziło (zwłaszcza, że gros czytających i tak nie będzie wiedziała o co kaman), ale czasem warto jednak pokusić się o więcej własnych słów ;)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Swoją drogą, dałoby się te oceny poszczególnych kategorii upchnąć jeszcze w jakąś tabelkę, żeby były przejrzyście w jednym miejscu? Albo je tam przenieść, żeby nie dublować, a w recenzji zostawić sam tekst.

Odpowiedz
Mefisto, czy chodzi o komentarz Proteusa czy fragmenty czysto informacyjne?

Możliwe, że nie będą recenzowane tylko polskie wydania, jeśli tylko takowe wpadną w łapy.

Odpowiedz
Chodzi właściwie o całe te dwa akapity, które są podobne w formie, jak i mają parę niemalże bliźniaczych zdań. Nic co prawda, czego można by się mocno czepiać, zwłaszcza, że nie są zerżnięte słowo w słowo, ale tak mi się w oczy rzuciło.

Odpowiedz
oj tam, opisując aspekty techniczne (bez oceny) trudno o oryginalność.

jakby nie było, dwa nowe teksty. jeden to ranking, stworzony z potrzeby chwili i podsumowania wakacyjnych blockbusterów.

a drugi to wpis blogowy m.in. na temat tego dlaczego partacze dalej będą partaczyć.

Odpowiedz
(25-09-2012, 20:49)desjudi napisał(a): oj tam, opisując aspekty techniczne (bez oceny) trudno o oryginalność.

Cóż, mógłbym to pociągnąć dalej, ale... mi się nie chce :)

i co to za blockbustery? Gdzie suplement do wuja Mentala?! :P

Odpowiedz
suplement na weekend :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon