NOWOŚCI NA STRONIE
Cytat:Ty mieszkasz w Stanach, czy tylko mocno się interesujesz tym państwem?

Mieszkam w Detroit. Jestem jedynym białym idiotą, który tam został :)

Odpowiedz
No bo Biłgoraj to takie nasze polskie Detroit :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(11-10-2012, 15:02)Mental napisał(a):
Cytat:Ty mieszkasz w Stanach, czy tylko mocno się interesujesz tym państwem?

Mieszkam w Detroit. Jestem jedynym białym idiotą, który tam został :)

O to się chyba przeprowadziłeś, gdyż ostatnim razem jak pamiętam wspominałeś coś, że lubisz sobie siadać na werandzie swojego rancza na Teksasie trzymając w jednej ręce dubeltówkę, a w drugiej puszkę piwa. ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Marzenia. Może kiedyś.

Odpowiedz
Ja bym wolał w Indianie albo Dakocie Południowej (najbardziej wolnościowe stany we wszechświecie).
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Nie recenzja, a rozmowa, moja z Motodufem. O BITWIE POD WIEDNIEM :)

Odpowiedz
Fajnie, że ta forma tekstu filmowego wróciła na łamy KMF. Brakowało mi właśnie czegoś w rodzaju niegdysiejszych dyskusji Desa z Solo. Mam nadzieję, że to nie ostatni tego typu tekst.

Odpowiedz
nie ostatni i na pewno będzie uskuteczniony, szczególnie przy tych pozycjach, o których np. wiele już powiedziano w tradycyjnych reckach.

I dwie nowości:
Zuza Bućko o NAJSAMOTNIEJSZEJ Z PLANET, czyli kinie zaangażowanym z Bernalem i seksowną rudowłosa niewiastą.

I opracowanie Mefisto dotyczące serialu BBC pt EDGE OF DARKNESS. Chyba wyczerpujące temat i bardzo, bardzo zachęcające do sięgnięcia.

Odpowiedz
Kolejna część cyklu VHS nie do zdarcia: tym razem Military o GUYVER DARK HERO :)

Odpowiedz
(13-10-2012, 11:20)desjudi napisał(a): Nie recenzja, a rozmowa, moja z Motodufem. O BITWIE POD WIEDNIEM :)

Po przeczytaniu rozmowy mam ochotę obejrzeć ten film ;)
- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.

Odpowiedz
Kto się porywa na Dark Angel w następnym odcinku cyklu VHS?

Z opisanych do tej pory filmów widziałem tylko Guyvera i nie podobał mi się on nawet wtedy. Korci mnie żeby o czymś napisać, ale trudno się zdecydować o czym (choć mam paru faworytów), no i trzeba by najpierw sobie dany film przypomnieć.

Odpowiedz
To będzie tekst Bucho.
Jeśli wpadniesz na pomysł - wysyłaj śmiało do mnie.

Odpowiedz
o NIEWIERNYCH samcach pisze Gamart.

Odpowiedz
Od razu mówię, że dzieła Alberta Pyuna "Cyborg" i "Nemesis" mam zaklepane.
Ciekawostka: Albert Pyun kręci własnie film pod tytułem... "Cyborg Nemesis" <rotfl>

PS. "Paco: maszyna śmierci" też zaklepuję, jak chcesz Gieferg, to opisz "Projekt Apex" ;p
"It's alive!"

Odpowiedz
Gief, dawno temu wisialy na stronie teksty o Robot Jox (jesli sie nie myle, to usunieto je na Twoje zyczenie), moze pokusilbys sie o napisanie tekstu o RJ wlasnie i "sequelach"?
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Project Apex akurat nie widziałem, jak już to bardziej Digital Man :P.

O RJ stary tekst był dość cienki więc przydałby się nowy, ale aktualnie chyba nie mam ochoty o tym pisać, tym bardziej o Robot Wars, którego nie widziałem i oglądać mi się jakoś nie chce. Z tych "nie-sequeli" widziałem tylko jeden (Crash & Burn) i mam zamiar sobie przypomnieć więc może, kto wie, poza tym brałbym pod uwagę np. Death Machine, The Hidden, Split Second, Showdown in Little Tokyo, Joshua Tree, Punisher, Road House, XTRO II, Project Shadowchaser, Cyborg Cop (ale nic nie "zaklepuję" można to traktować równie dobrze jako listę sugestii co by warto było opisać).

Nic, poczekamy, zobaczymy.

Odpowiedz

Już jest odpowiedni temat, Split Second już napisany, Road House i tą całą gejowszczyzne chiałem wziąć na siebie, ale możemy się dogadać :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
O MIDNIGHT MOVIES napisano pewną książkę. O niej i pewnym zjawisku pisze Piotr Han.

Odpowiedz
Kilka nowości:

Dla miłośników kina hiszpańskiego: Pedro Almodovar i jego kobiety, o których pisze Zuza Bucko

Dla miłośników Eminema: 8 Mila, o której pisze Jan Steifer.

I podpowiedź, Na co warto iść do kina w najbliższy weekend?

Odpowiedz
(18-10-2012, 15:03)desjudi napisał(a): Dla miłośników Eminema: 8 Mila, o której pisze Jan Steifer.
Dobra recenzja, przystojny recenzent. KMF plusuje w rankingu moich ulubionych serwisów! ;) Jako podkładu pod reckę można spokojnie używać wcale nie gorszego niż "Lose Yourself"...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon