NOWOŚCI NA STRONIE
Wiem, wiem, jestem leniwy, ale skoro ten temat już istnieje, to mógłby ktoś z klubu reklamować co ważniejsze/większe teksty? Na stronkę rzadko wchodzę, bo mój laptop ledwie na niej zipie i jak już sobie przypomnę, że warto by zajrzeć na główną, to muszę przedzierać się przez teksty z kilku tygodni.
Pretty please? :)

Odpowiedz
błagalne vidmo
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Cytat:Tom Hardy & Michael Fasbender – „Kompania braci” 2001

Gdy na początku XXI wieku oglądałem „Kompanię braci”, Michael Fasbender (z lewej) był aktorem zupełnie dla mnie anonimowym, więc nie miałem szans zapamiętać, że grał on w tym serialu. Podobnie zresztą jak Tom Hardy (na zdjęciu z prawej), który prawdziwą karierę filmową zaczął wiele lat później, by ostatecznie wdrapać się na szczyty sławy („Incepcja”, „Mroczny rycerz powstaje”, „Locke”, „Mad Max”). Dla 25-letniego wówczas Hardy’ego występ w „Kompani Braci” był absolutnym debiutem przed kamerą. Na pierwszym ujęciu, jakie było jego udziałem, wyskakiwał świecąc gołym tyłkiem z łóżka, w którym zostawił piękną dziewczynę. Wystąpił zaledwie w dwóch odcinkach serialu (9, 10), wypowiadając kilka mało znaczących zdań i ginąc w wypadku samochodowym.

Zdaje się, że serialu wystąpił też młodziutki James McAvoy.
[Obrazek: bob19.jpg]

Odpowiedz
Stanley Kubrick w Krakowie!
[Obrazek: film.org.pl_1.jpg&h=200&w=600&zc=1]

Odpowiedz
O! Super, właśnie chciałem pytać na forum, czy ktoś był, bo czaję się na tę wystawę od dawna. Przegapiłem w Berlinie kilka lat temu. A do Krakowa jakoś mi daleko i nie za bardzo pasuje mi wypad tylko na wystawę.

Odpowiedz
Ja czekałem aż będę mógł wejść za darmo i od paru dni już mogę :) więc możliwe, że w tym tygodniu pójdę, to zdam relację, czy warto. Teraz można przy okazji zobaczyć jeszcze wystawę zagranicznych plakatów Wajdy.

Odpowiedz
Na skraju jutra
[Obrazek: film.org.pl_eotiko.jpg&h=200&w=600&zc=1]

Odpowiedz
Drive Hard
[Obrazek: film.org.pl_drive-hard-cusack-jane.jpg&h...w=600&zc=1]

Na skraju jutra (recka na NIE)
[Obrazek: film.org.pl_eg4.jpg&h=200&w=600&zc=1]

Odpowiedz
Cytat:Coś Ci nawala

Najwyraźniej. Ale przynajmniej odkryłem, jak to odblokować. Muszę wejść do jakiejkolwiek s t a r e j recenzji, kliknąć w odsyłacz do strony głównej, wtedy przerzuca mnie na stronę informującą o błędzie 404 (z fotą z T2 i tekstem "Wyjdź stąd, nie pozwól się zastrzelić"), tam znowu klikam w to samo łącze i voila, oto jestem na głównej, a tam czekają na mnie wszystkie nowe teksty. :)

Odpowiedz
Odkąd nieznacznie zmienił się układ strony (4 bardziej rozszerzone poddziały zamiast większej ilości mniejszych) mam podobny problem. Inna sprawa, że F5 załatwia sprawę.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Takie pytanie mam z ciekawości: czy spis recenzji jest na bieżąco aktualizowany? Pomijając spory chaos alfabetyczny, nie ma w spisie wielu tekstów, do których można się dostać dopiero po wpisaniu tytułu w "szukaj". Np.: Bardzo poszukiwany człowiek, Dawca pamięci, Zacznijmy od nowa (dwa), Bez litości, Zaginiona dziewczyna, November Man, Lucy (dwa). To przykłady tekstów, których szukałem w ostatnich tygodniach.

...Wywiad ze Słońcem Narodu, Furia, Sędzia (dwie), Gość, John Wick.

Dobra, rozumiem, aktualizacji nie ma. Tylko pytałem.

Odpowiedz
Filip i Maciek są w Cannes, więc sporo recek się pojawi w najbliższym czasie.

Na pierwszy ogień film otwarcia - La tete haute..

[Obrazek: film.org.pl_la-tete-haute-cannes-2015.jpg]

Aha, wkrótce ten szalony :)

Odpowiedz
Fidel o MAAAAAAAXXXXXIE

[Obrazek: film.org.pl_maxresdefault-780x439.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon