30-08-2007, 10:00
|
NOWOŚCI NA STRONIE
|
|
Mam tylko drobną (a jednak sporą) uwagę: myślę, że wywiady powinny być bardziej wyeksponowane - np. widoczne i dostępne od razu z menu głównego. One podnoszą rangę tej relacji diametralnie i powinny rzucać się w oczy.
30-08-2007, 10:36
Aż żal to czytać :)
Tym bardziej, ze ze wszystkich tych filmow znam 2, a niedlugo bede znala cale 3 :).
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
30-08-2007, 10:37
Całość jest rewelacyjna, nie owijając w bawełnę. To już nie jest siła KMF - to jest POTĘGA KMF!
30-08-2007, 11:00
Czasami (a ostatnio coraz częściej) się was boje...:D Co nie zmienia faktu, że aż chce się krzyknąć:
"MARVELOUS?? THIS IS Ka-eM-eFFFFFfffffff" Pomysł z wywiadami - popieram :)
Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.
30-08-2007, 11:12
Jak miło, że ktos ma odczucia podobne do moich po filmie "Na 80 sposobów dookoła świata" :) - to był jedyny film, który chciałam obejrzeć przed festiwalem na pewno (byłam aż dwa dni.... :()
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties And long-leggedy beasties And things that go bump in the night, Good Lord, deliver us! 30-08-2007, 12:33
Jak miło się takie opinie czyta. :) Opłacało się harować przy tej relacji :D Co do wywiadów, to sam podsunąłem Alieenowi pomysł umieszczenia ich w poszczególnych cyklach, do których się odnoszą. Ale jak twierdzicie, że są mało widoczne, to pewnie i tak jest. Niech Alieen zadecyduje i mnie ochrzani za głupi pomysł <rotfl>
Eorath napisał(a):Jak miło, że ktos ma odczucia podobne do moich po filmie "Na 80 sposobów dookoła świata" :) - to był jedyny film, który chciałam obejrzeć przed festiwalem na pewno (byłam aż dwa dni.... :() Świetny, piękny film z genialnym przesłaniem. Nie wiem dlaczego się go ludzie czepiają - to są przecież Nowe Horyzonty australijskie. ;) P.S. A za rok możemy zebrać ekipę KMFowo-forumową i pojechać razem. Co Wy na to? :)
KMF - Follow your dream to fly
----------------------------- Ostatnio widziane: Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10 30-08-2007, 13:39
http://www.film.org.pl/prace/era_nowe_horyzonty_7/wywiad_stratton.html
http://www.film.org.pl/prace/era_nowe_horyzonty_7/wywiad_dobrowolska.html http://www.film.org.pl/prace/era_nowe_horyzonty_7/wywiad_jeffrey.html http://www.film.org.pl/prace/era_nowe_horyzonty_7/wywiad_hartley.html :D A właśnie - pomysł top5 nawet padł, ale jakoś poszedł natychmiast w zapomnienie... Myślicie, że dodawać jeszcze?
----------------------------- Ostatnio widziane: Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10 30-08-2007, 13:43 Beowulf napisał(a):P.S. A za rok możemy zebrać ekipę KMFowo-forumową i pojechać razem. Co Wy na to? :) Jestem jak najbardziej Za [a nawet przeciw]. Aż sobie to wydrukuje, tak żeby mieć jako dowód :) Artemis: [Tu były linki, ale Beowulf był szybszy ;)]
Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.
30-08-2007, 13:46
Musiałem połechtać swoją próżność i robiłem fotki z kim wlezie <rotfl> No, przepraszam, no...
Green Eyes - zapomniałaś Hartleya. ;) P.S. No tzreba ten pomysł zapamiętać - pojedziemy silną ekipą, będziemy sięmaksymalnie dobrze bawić i napiszemy za rok dwa razy większą relację <rotfl>
----------------------------- Ostatnio widziane: Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10 30-08-2007, 13:46
Ale najpierw kupimy ci kochany Buczku wielkie nożyce :)
(Nadal nie wiem, gdzie linki :P)
DON'T BLINK AND TURN LEFT.
30-08-2007, 13:50
Linki do poszczegolnych wywiadow sa we wstepie opisu Kina australijskiego
i Retrospektywy Hala Hartleya. Osobiscie bylem za tym, zeby wywiady dac w menu glownym, w wyborze wszystkich dzialow, ale Beowulf sie uparl na linki w tekscie, zaczal mnie szantazowac, wyzywac moja rodzine, nawet grozil mojej babci :( Dzisiaj wieczorem cos pomysle i jakos bardziej wyeksponuje odnosniki do wywiadow - faktycznie powinny byc bardziej widoczne.
A L () E E N
30-08-2007, 13:56
Nożyce? Chcesz żebym rzeźbił w lodzie, jak Edward? :D
Nie rób sobie jaj z tymi linkami, bo tylko nabijasz innym posty :P P.S. Alieen, przepraszam za babcię, to było przegięcie z mojej strony... :(
----------------------------- Ostatnio widziane: Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10 30-08-2007, 13:57 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF | DUX | 1,039 | 200,764 |
03-12-2021, 00:04 Ostatni post: Norton |
|
| Krótka piłka na stronie KMF | desjudi | 52 | 19,414 |
29-08-2012, 15:17 Ostatni post: desjudi |
|
| RELACJE Z FESTIWALI NA STRONIE KMF - WĄTEK DO WYŻYWANIA SIĘ | Beowulf | 26 | 10,191 |
20-07-2008, 13:53 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |