NOWOŚCI NA STRONIE
Serialoholik poszukujący prawdy w kulturze. Ceni odwagę, bezkompromisowość, ale także otwartość na poglądy innych ludzi.

Ceni odwagę i bezkompromisowość lol :) A napisał najbardziej bezpieczny, politycznie poprawny, korporacyjny felieton, za który pewnie w nagrodę dostanie wejściówkę na gale rozdania MTV Awards.

Odpowiedz
Told ya'll :>
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nie mozna juz komentowac pod tekstami?
Jak doszedlem do momentu w ktorym zarzuca fanow Tolkiena, ze jak to rycerska kobieta to mi sie az noz w kieszeni otworzyl. A Eowina to co? Jakos nie slyszalem by ktos mial problem z ta postacia. Po drugie on pisze, ze przeciez krasnoludy moglyby miec i pod dwa metry, co to za roznica skoro historia bedzie dobra i wciagajaca.
Mefisto co Ty tam jeszcze robisz?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Kurna Mefisto, nieźle tam jedziesz w komentarzu po koledze z redakcji. Rednacz groził już palcem, czy nie ma problemu z niepokornymi?

Odpowiedz
(17-02-2022, 15:20)Danus napisał(a): Nie mozna juz komentowac pod tekstami?

Można.

Cytat:Mefisto co Ty tam jeszcze robisz?

Już od dawna nic :)

(17-02-2022, 15:29)Norton napisał(a): Kurna Mefisto, nieźle tam jedziesz w komentarzu po koledze z redakcji.

Nie jadę po koledze, tylko po jego tekście - co idzie w świat może być poddane każdej krytyce. A lewactwo będę tępił zawsze i wszędzie - zwłaszcza to ślepe.

(17-02-2022, 15:29)Norton napisał(a): Rednacz groził już palcem, czy nie ma problemu z niepokornymi?

A kto bogatemu zabroni? ;)

Odpowiedz
(17-02-2022, 15:29)Norton napisał(a): Kurna Mefisto, nieźle tam jedziesz w komentarzu po koledze z redakcji.

Niczym jakis wsciekly zwierz:

https://i.makeagif.com/media/4-23-2014/Bzbaht.gif

:)

PS. Zydzi nie mieli w USA najwiecej niewolnikow ogolem, ale per capita stanowili najwiekszy procent posiadaczy niewolnikow.

PS. 2. Na moje za ostro. Tutaj jednak trzeba delikatniej, zwlaszcza ze strona progresywna operuje jezykiem milosci i tolerancji, gdzie takie wpisy jak ten Mefa, nawet jezeli trafne to beda uznawane za agresywny faszyzm. Lepiej rzeczowo, na spokojnie i kulturalnie. I jasne, nie zawsze sie da, nie zawsze sie chce, nie zawsze wychodzi. Rozumiem.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Propsy Mefisto za to ze Ci się chciało. Warto to zachować bo zaraz to skasują.

A temu skurwysynkowi trzeba by zadać parę pytań face to face, np za co nienawidzi swojej rasy i skąd u niego taki brak godności i podatność na przekaz medialny.
Bo przecie sam tego nie wymyślił.

Odpowiedz
Mefisto co go wypunktował to nie mam pytań, wszedłem tam tylko dla komentarzy :)

Odpowiedz
Czy tylko u mnie jest tak, że po kliknięciu na "zobacz komentarze" nic się nie wyświetla?

edit

Dajcie screenszota z odpowiedzią Mefisto pliz.

Odpowiedz
Chyba jo, u mnie działa bez problemu.

Odpowiedz
Moze to jakies opoznienie w ladowaniu komentarzy na przegladarce?
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Serio, ludzie, nie widze komentów. Poratujesz, kierowniku?

Odpowiedz
A w innej przeglądarce albo na komórce?

Odpowiedz
Na komórce po włączeniu "widoku na komputer" komentarze są.

Odpowiedz
(17-02-2022, 15:43)Bucho napisał(a): PS. Zydzi nie mieli w USA najwiecej niewolnikow ogolem, ale per capita stanowili najwiekszy procent posiadaczy niewolnikow.

Tak, o to mi chodziło - zresztą to na jedno wychodzi.

Odpowiedz
(17-02-2022, 16:25)Mental napisał(a): Na komórce po włączeniu "widoku na komputer" komentarze są.

Zuch. Tez na telefonie musialem odpalic, bo z przegladarki w pracy ni chu nie mozna sie przebic :)

Odpowiedz
Od lat na FB miałem postawionego kciuka w górę dla film.org.pl. Dzisiaj ostatecznie podjąłem decyzję o pożegnaniu się z obserwowaniem kolejnych wybryków bardziej fanatycznych redaktorków. Naprawdę nie opłaca się dla kilku ciekawszych tekstów na rok

Odpowiedz
Mefisto, szacun. Świetna wypowiedź. Zgadzam się jedynie po części z Bucho, że pewnie dla zwolenników bełkotu redaktora będzie to za ostre i z góry wrzucone do szufladki hejt/agresja/nazizm/morderstwo. Doświadczenie nauczyło już nas tu wielu, że często takie "tolerancyjne" osoby mają siebie za lepszych i pozwalają sobie na ocenę czyjejś wypowiedzi po 2 zdaniach, po czym z wyższością ją wyśmiewają i ignorują. To często są akolici swojej sprawy i odrzucenie dyskusji przychodzi im z ogromną łatwością. Są to ludzie niezdolni do dyskusji, bo w ta ich przeraża. Przeraża ich, bo gdzieś podświadomie może czują, że nie mają realnie żadnych argumentów? Stąd histeria i emocjonalne wybuchy. Miękki przekaz daje jakiś cień szansy, że ktoś chociaż odpowie.

No ale mniejsza z tym. Sam w sobie post bardzo dobry. Natomiast tekst na stronie to himalaje żenady, w którym autor epatuje arogancją i pogardą dla wszystkich, którzy nie myślą identycznie jak on.
.

Odpowiedz
A dziś taka propozycja:
https://film.org.pl/kmf/dlaczego-nie-powinnismy-mowic-o-braciach-wachowski
.

Odpowiedz
Bez klikania powiem, że napisał to Pęziński.

Sprawdźmy :)

EDIT: No bez jaj XD
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon