NOWOŚCI NA STRONIE
Phil.

Odpowiedz
LOL.

Co wysyla i dlaczego akurat do Ciebie? Dotknales go kiedys tam gdzie robi pipi, czy cos? :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Też chcę mu najebać na zlocie może?

Odpowiedz
Coś tam pierdolił o tym, czy już doszedłem do siebie w związku z tymi tematami, które zniknęły jak się ulotnił z forum (jak sprawa była jeszcze świeża zmieszałem go z gównem w związku z nią, widać dalej przeżywa).

Odpowiedz
I co, doszedłeś?

Odpowiedz
Ahh, te male, acz jakze wielkie problemy naszego KMF-owego mikrokosmosu :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(29-06-2022, 17:39)Bucho napisał(a): Ahh, te male, acz jakze wielkie problemy naszego KMF-owego mikrokosmosu :)

W sumie te telenowele są i tak ciekawsze niż większość filmów, które obecnie wychodzi :)
Polski już nie ma.

Odpowiedz
(29-06-2022, 17:37)yacajackowski napisał(a): I co, doszedłeś?

Trzy razy.

Odpowiedz
Skoro ten temat porusza, to na pewno nie było żadnego włamania na konto
.

Odpowiedz
Ciekawe że po latach go ten temat zaczął interesować. Jakiś odwyk?
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Może leki przestały działać?

Odpowiedz
Podryw.

Odpowiedz
(29-06-2022, 17:23)Gieferg napisał(a): Ciekawostka trochę w temacie - piździński ni z gruszki ni z pietruszki zaczął mi wysyłać jakieś trollerskie PMki na filmożercach XD
Ten człowiek jest nawet bardziej zryty, niż przypuszczałem (no chyba, że ktoś mu się na konto włamał, ale wątpię).

Rzucisz screenami o ile Ci się chce? ;)

Jakiś czas temu w mediach społecznościowych zakopałem topór wojenny z Philem. Uznałem, że skoro łączy nas grupa kolekcjonerów itd., to powinniśmy się chociaż szanować. Wciąż się nie zgadzam z jego światopoglądem, jestem zdania, że odpływa w komentarzach ostro i często jest jak ten sztywniak, który psuje zabawę na imprezie, ale naprawdę nie mam już najmniejszej ochoty wdawać się z nim w kolejne kłótnie.

Odpowiedz
Cytat:Rzucisz screenami o ile Ci się chce? ;)

Nie bardzo mi się chce, bo niczego więcej się z nich i tak nie dowiesz (poza tym, że zwrócił się do mnie po imieniu - nie wiem, wydaje mu się, że z niego wielki detektyw?), a chyba nie sądzisz, że bym to wymyślił?
Nie zdziwię się, jeśli zaraz napisze znowu, komentując fakt, że tu o nim wspomniałem, to by nie był pierwszy raz :)

Odpowiedz
Heh, a pamiętam jak go kiedyś zapytałem, czy jego adres jest aktualny, to się oburzył, że skąd ja go mam w ogóle (alzheimer) i mnie zwyzywał od świrów :)
Notabene co on w ogóle robi w redakcji Filmożerców?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Recenzował jakieś komiksy. Też się zdziwiłem, a średnio mi się uśmiecha pisać dla tej samej strony co on.

Odpowiedz
Szczycić się tym, że się rozjebało forum na parę dni :) :)
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
No on uwielbia się z forum naśmiewać i wbijać mu szpilę - był zresztą jednym z głównych inicjatorów odcięcia go od strony.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(29-06-2022, 21:26)Gieferg napisał(a): a chyba nie sądzisz, że bym to wymyślił?

Nie no, nie mam powodów by Ci nie wierzyć. Po prostu czysta ciekawość czym błysnął tym razem ;)

Odpowiedz
Ktoś mi ciągle zgłasza komentarze na KMF na FB, jako spam.
Mam dziwne podejrzenie, że to Filipa.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon