NOWOŚCI NA STRONIE
(29-06-2022, 21:50)Mefisto napisał(a): No on uwielbia się z forum naśmiewać i wbijać mu szpilę - był zresztą jednym z głównych inicjatorów odcięcia go od strony.

To mu pewnie troche glowka spuchla, od bycia tak wplywowym :) I niech sie nasmiewa, z tego co widze to tu ludzie maja polew z niego. Takze jest balans we wrzechswiecie (ok)

Zawsze mozna zaczac pisac na strone i go troche przytemperowac :)

Na stronie pisze teraz sporo mlodzikow, a mlodziki to zazwyczaj progresy, takze to co sie pojawia na stronie chyba wynika po prostu z demografii. Gdybym mial czas to sam zaczal bym znow pisac, przytrolowal troche i przyprawaczyl, co by na stronie byla jakas ciekawsza dynamika.

Zreszta ja nic do Phila nie mam, nawet nie wiem (nie pamietam) o co on tam zajebal focha i czemu pousuwal tematy.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(29-06-2022, 21:50)Mefisto napisał(a): No on uwielbia się z forum naśmiewać i wbijać mu szpilę - był zresztą jednym z głównych inicjatorów odcięcia go od strony.

Czyli miał chociaż jeden dobry pomysł. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Trzeba gdzieś postawić "Pomnik nieznanego Phila" skoro tyle mu zawdzięczamy.
I w rocznicę tego wydarzenia, administracja będzie tam składać wirtualne kwiaty :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Gieferg, spytaj się go, czy ciągle goli nogi. I kiedy będzie przechodził pierwszą menopauzę.

Odpowiedz
(29-06-2022, 20:16)Kryst_007 napisał(a): Jakiś czas temu w mediach społecznościowych zakopałem topór wojenny z Philem. Uznałem, że skoro łączy nas grupa kolekcjonerów itd., to powinniśmy się chociaż szanować. Wciąż się nie zgadzam z jego światopoglądem, jestem zdania, że odpływa w komentarzach ostro i często jest jak ten sztywniak, który psuje zabawę na imprezie, ale naprawdę nie mam już najmniejszej ochoty wdawać się z nim w kolejne kłótnie.

Słuszne podejście. Zgoda buduje, niezgoda rujnuje, nie ma sensu najeżdzać na siebie w necie.

Swoją drogą ciekawe, czy ten barani piździec penziński regularnie czyta nasze forum. :)

Odpowiedz
(29-06-2022, 23:32)Norton napisał(a): Swoją drogą ciekawe, czy ten barani piździec penziński regularnie czyta nasze forum. :)

Pewnie fejkuje aby ghostować swiatopogladowy.

Odpowiedz
(29-06-2022, 19:58)SonnyCrockett napisał(a): Ciekawe że po latach go ten temat zaczął interesować. Jakiś odwyk?

Krok ósmy.

Odpowiedz
(29-06-2022, 22:48)Bucho napisał(a): Gdybym mial czas to sam zaczal bym znow pisac i przytrolowal troche oraz przyprawaczyl, co by na stronie byla jakas ciekawsza dynamika.

Powodzenia, przyda Ci się, if you know what i mean ;)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
A Ty skad wiesz o tym Philu, macie jakis group chat, czy jak wyglada komunikacja? Polityka wylewa sie na kazdym kroku? Jest jakies cisnienie, zeby narzucac swiatopoglad? Sa jakies powiedzmy prawako-konserwy, albio wolnosciowcy?
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
No mnie się nie pytaj - mnie już tam dawno nie ma właśnie ze względu na światopogląd (za który zresztą mój ostatni tekst odrzucono, bo nie spełniał norm wyborczych ;). To jest obecnie tak zlewaczała redakcja jak to tylko możliwe. Ze 2-3 osoby są tam nacechowane powiedzmy neutralnie i piszą naprawdę o kinie, a i to od święta (i to przy założeniu, że w ogóle ktoś tam został, bo ostatnio jak wejdę raz na tydzień, to mam wrażenie, że pisze pięć tych samych osób na krzyż). Zresztą wystarczy popatrzeć jak strona wygląda. 90% to newsy dla idiotów, z błędami przepisywane z zachodnich portali, gówno zestawienia o niczym (O ile starsi od swoich bohaterów są aktorzy ze STRANGER THINGS? - ja pierdolę po prostu, po pijaku bym czegoś takiego nie wymyślił) i polityka. A pozostałe rzeczy, nawet jak w teorii o filmie, to i tak przemycają wiadomo jakie prawdy między wierszami. Cała reszta kontentu została dosłownie zakopana - wliczając w to wszystkie cykle, z których część ledwo co została powołana do życia. Żal.pl po prostu.

Odpowiedz
Teraz z kolei Piździński mnie stalkuje na FB i dorzuca reakcje do moich wypowiedzi sprzed 8 lat.
Zastanawiam się kiedy go zastanę w lodówce XD

Odpowiedz
Co? Dlaczego nagle Cię stalkuje?

Odpowiedz
Bo jest jebnięty?

Odpowiedz
Skriny! Skriny! :]

Odpowiedz
Po co komu screeny z których i tak nic więcej nie wynika? Normalnie nie byłoby w tym nic dziwnego, ot reakcja, jak reakcja, ale to był komentarz z 2014 roku, więc przypadkiem na niego nie trafił, a skoro dopiero co mi wysyłał wcześniej wspomniane PW na filmożercach, to coś mu się musi pierdolić we łbie :)

Odpowiedz
Jednak jest cos w tym ze swój do swego ciągnie. Stare ludowe porzekadła jednak nie kłamią.

Odpowiedz
W sumie czemu pozwoliliście na skasowanie mu wszystkich postów? Powinny być jakieś regulacje by każdy obrażony potem nie robił dziur w czytelności forum. Ja bardzo lubię czytać stare posty sprzed wielu lat, wkurza mnie świadomość jakiejś dziury w dyskusjach.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
On sam sobie te posty skasował w ramach protestu
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Protestu przeciwko czemu? Prawactwu na forum? To czemu w ramach protestu nie brał udziału w dyskusjach w Homofobii przedstawiając swoje zdanie. To szerszy problem społeczny. Ludzie zamykają się w swoich bańkach i w nich wzajemnie się masturbują, chcąc udowodnić słuszności poglądu, a nie rację w którą wierzą. Pęziński ostatnio chwalił tekst o mizoginii w kierunku Heard, widziałem że jakieś przytyki do Was z kimś pisał. Na mój komentarz spokojnie obnażający obłudę tekstu tej dziewczyny oczywiście nie odpisał, bo jeszcze by się okazało że 2 strona to nie tylko sfrustrowani incele, tylko trzeźwo myślący ludzie.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Moim zdaniem nasze forum nawet nie jest nawet jakos specjanie prawackie. Tu rzadzi wypadkowa roznych ideologii, ktore stoja w opozycji do mainstreamu, zarowno tego lewackiego jak i prawackiego. Takie z nas odrobine pierdolniete i groteskowo-przekorne ancymony.

Mysle, ze nastepnym krokiem dla tego forum powinnien byc wspolny zakup ziemi i budowa jakiejs radosnej komuny.

Byle internety byly, co by mozna bylo walczyc z NWO i trolowac na potege:

https://external-preview.redd.it/7q2NH8vIbK6xqwTFSkVQQB-bnANxANTbB58P4XlbBS8.jpg?auto=webp&s=b969d269e419316eba1ffc8666d1bf78b4f02652

https://i.pinimg.com/originals/59/28/7a/59287af0f93b492f55e17d0495bed2de.jpg

(ok)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon