NOWOŚCI NA STRONIE
(05-10-2022, 07:52)zdzichon napisał(a): Kliknąłeś?

Nie.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ale ja kliknąlem bo wkleiłeś link. Inni zapewne też. Dałbyś już spokój z promowaniem tej tęczowej propagandy. Gdyby nie ty, w ogóle bym nie pamiętał że geje jeszcze istnieją!

Odpowiedz
Tylko dlatego, żeby nie zarzucano "gdzie link".
Nie trzeba w niego nawet wchodzić bo wszystko jest w tytule.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Czarna April w TMNT, Velma lesbijka, przejąłbym się tym gdybym jeszcze to oglądał, ale nie oglądał, tak naprawdę jest tyle starych lepszych wersji, że jest co oglądać do końca życia.

Odpowiedz
(05-10-2022, 01:47)Ted napisał(a): Przecież Velma miała jakiegoś shipa z Kudłatym, to chyba bi powinna być a nie les.

W Mystery Incorporated miała co prawda chwilowy romans z Kudłatym, który nie wypalił. I oryginalnie w końcówce miała ujawnić się jako lesbijka, ale - tradycyjnie - przeszkodziła góra.

Zresztą żarty o tym, że Velma to lesba, krążyły już od dawna. Ale o ile He-Man i jego związki LGBT były na rzeczy, tak lesbijska Velma to podśmiechujki z jej wyglądu i stereotypów nt. "starych lesb" (dość homofobiczne, jakby tak pomyśleć). Tak jak żarty z tego, że Kudłaty jest ćpunem.

Odpowiedz
A to Kudłaty nie jest ćpunem? Proszę cię, typ rozmawia ze swoim psem.

Odpowiedz
Nie długo okaże się, że Fred jest gejem, a Daphne to chłopak który się przebierał za dziewczynę, ile w tym fabularnego potencjału.

Odpowiedz
To ćpunofobia!

Odpowiedz
(05-10-2022, 13:23)marsgrey21 napisał(a): Czarna April w TMNT, Velma lesbijka, przejąłbym się tym gdybym jeszcze to oglądał, ale nie oglądał, tak naprawdę jest tyle starych lepszych wersji, że jest co oglądać do końca życia.

Czarna April zawsze będzie plusem, bo kochamy czarne kobiety na KMF. Czarnych mężczyzn trochę mniej. Wciąż się łudze że w Born Again zastąpią starą Karen jakąś fajną czekoladką.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
(05-10-2022, 15:51)al_jarid napisał(a): Proszę cię, typ rozmawia ze swoim psem.

Psiarze tak mają :).

Odpowiedz

Dodaje tutaj, bo i tak się offtop zrobił, wiedziałem, że Velma ma być lesbjana, ale że czarna to nie, jest progresywnie x2

Odpowiedz
Ona ma tu mieć niby indyjskie pochodzenie, jeśli dobrze kojarzę. Spin-off o Velmie to już jest dziwny pomysł, ale w sytuacji, gdy robi się wszystko, żeby pokazać, że to nie jest nawet ta sama, znana widzom Velma, to już w ogóle nie wiem, jaki jest sens zamysłu, który stoi za tym projektem.

Odpowiedz
54 tysięcy dislajków.

Odpowiedz
(07-10-2022, 13:42)al_jarid napisał(a): Ona ma tu mieć niby indyjskie pochodzenie, jeśli dobrze kojarzę. Spin-off o Velmie to już jest dziwny pomysł, ale w sytuacji, gdy robi się wszystko, żeby pokazać, że to nie jest nawet ta sama, znana widzom Velma, to już w ogóle nie wiem, jaki jest sens zamysłu, który stoi za tym projektem.

No jak to po co? Po to, aby pewne środowiska mogły pisać "TAK BYŁO OD ZAWSZE NUFFF SAID!!!" i ogarniać akcje #WeStandWithBlackVelma oraz #VelmaWasLGBT<3. Bo wiadomo, przywłaszczyć sobie wypracowany przez lata ciężkiej pracy białych motyw kulturowy jest łatwiej niż go stworzyć od zera. 

Niecierpliwie czekam na ekranizację tego:

[Obrazek: 1620219365_bl1gfi_fb_plus.jpg]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Dorosłe stare chłopy przeżywają że Velma z bajki o gadającym psie wyliże patelnie koleżance. Świat oszalał w swojej dekadencji i nie ma już dla nas ratunku.

Odpowiedz
Bez kitu, Ted. Piona. I to jeszcze w złym temacie robią burdel, lol.

Odpowiedz
Są teorie, że Scooby-Doo nie gada, a jedynie ten naćpany ma takie zwidy i widz ogląda sytuację z jego perspektywy. Nie jest to wszystko takie proste chyba
.

Odpowiedz
W HIMYM* jedzenie kanapek było narracyjnym zastępstwem palenia weedu. Pewnie ktoś na bazie tego przypisał te głupią teorie do Scooby Doo, albo twórcy HIMYM użyli już tej teorii dla swojego serialu. Ale to już zagwostka dla największych badaczy popkultury.

*Jak Poznałem Wasza Matkę

Odpowiedz
(07-10-2022, 14:12)Snappik napisał(a): Niecierpliwie czekam na ekranizację tego:

[Obrazek: 1620219365_bl1gfi_fb_plus.jpg]

Mina Hollanda mnie zawsze rozwala w tej fotoszopce :D

Odpowiedz
Jak kontynuujemy wątek hinduskiej Velmy, to Daphne i Kudłaty też zmienili pigment:

Odnośnie Kudłatego to szczerze nie wiem co o tym myśleć. Na dobra sprawę Kudłaty to średni przykład jako reprezentacja :).

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon