Agent Putina
Liczba postów: 4,417
Liczba wątków: 21
Swoją drogą, pod artykułem o rankingu Czwartej Fazy MCU trafiłem na następującą wymianę:
Artur Kwiatkowski napisał(a):10. Wakanda w d..., pozdrawiam fanatyków prawicowych z forum kmf
Joel napisał(a):Widze, ze na forum kmf nic sie nie zmienilo :D
Artur Kwiatkowski napisał(a):Poza dwoma spoko kolesiami- Kryst007 i Pitero - reszta jest tam irytująca, jak Sandler w filmach lat 90-tych ;) Jam mam bana u nich i jakąś "żydowską klątwę"(?), ale mogę legalnie czytać, co niektóre działy. Później godzinę trzeba po tym dochodzić do siebie.
No właśnie, Kryst, Pitero, co wy tu robicie? Proszę mi się wytłumaczyć.
Natomiast ja najwyraźniej jestem teraz public enemy nr 1, bo z tą Wakandą pierwszy wyskoczyłem.
10-12-2022, 14:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2022, 14:41 przez Paszczak.)
Stały bywalec
Liczba postów: 10,412
Liczba wątków: 11
Mają tam dziś ogólnie mocny dzień.
Co to jest?
https://film.org.pl/kmf/dlaczego-tak-bardzo-czekam-na-nowego-indiane-jonesa
Autor ma się, jak rozumiem, za tak wyjątkowego, że jakieś jego wynurzenia osobiste są warte artykułu. Ego wielkości galaktyki.
To było kilka trudnych lat. Pandemia koronawirusa, wojna w Ukrainie, widmo recesji i kryzysu gospodarczego. W tym wszystkim niemal sakralna wydaje mi się wizja, że bez względu na to wszystko, bez względu na czające się za rogiem kolejne problemy i nieuniknione smutki, czeka na mnie jeszcze jedna przygoda Indiany Jonesa i kolejne nazistowskie gęby, które zostaną przez niego obite.
.
10-12-2022, 14:44
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,588
Liczba wątków: 67
(10-12-2022, 14:41)Paszczak napisał(a): Swoją drogą, pod artykułem o rankingu Czwartej Fazy MCU trafiłem na następującą wymianę:
Kwiatkowski aka Flowerkis - gość jest lewackim psychopatą, który dopierdala się dosłownie o wszystko i z automatu jedzie po wszystkich "prawakiem"; i jest tak nachalny, że parę miechów temu musiałem go zbanować. Nie wchodzić w żadną interakcję z nim!
Natomiast pseudo artykuł Filipa jest, jak zawsze, o niczym i do niczego nie prowadzi. Najlepsze jest to, że tekst nie odpowiada w sumie na zawarte w tytule pytanie :D
10-12-2022, 14:54
Agent Mossadu
Liczba postów: 32,505
Liczba wątków: 4
Dales mu bana na forum? Kto to byl?
No niech sobie pluja na nas, skoro wiedza lepiej, a czytajac dochodza do siebie przez godzinie - no spoko, bywa.
Szkoda tylko, ze nazywaja masz forum prawackim, skoro myla sie juz u takich podstaw to nie ma sie co przejmowac, tym co sobie pisza :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
10-12-2022, 15:04
Stały bywalec
On nie musi nic tłumaczyć i odpowiadać. Sam fakt, że napisał dla ludu kilka słów to wielka łaska z jego strony.
.
10-12-2022, 15:06
Movie Lover
Liczba postów: 7,227
Liczba wątków: 73
(10-12-2022, 14:41)Paszczak napisał(a): No właśnie, Kryst, Pitero, co wy tu robicie? Proszę mi się wytłumaczyć.
Natomiast ja najwyraźniej jestem teraz public enemy nr 1, bo z tą Wakandą pierwszy wyskoczyłem.
Gdyby przeczytał, że chciałem walić Johna Leguizamo tłuczkiem to pewnie zaraz wypisałby mnie z wąskiego grona spoko gości forum KMF-u :)
A na forum siedzę, bo lubię towarzystwo niegrzecznych.
10-12-2022, 15:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2023, 21:20 przez Kryst_007.)
Captain Skullet
Liczba postów: 20,426
Liczba wątków: 128
Kwiatkowski prowadzi chyba jakąs krucjatę bo o forum KMF napierdala też w komentarzach na filmożercach.
Cytat:W przypadku Rossa wahałam się pomiędzy tym, jak okłamał Rachel w sprawie unieważnienia ich małżeństwa a tym, jak nazwał Emily „Rachel” podczas składania przysięgi małżeńskiej. Wybrałam moment, kiedy Ross okłamał Rachel w sprawie unieważnienia ich małżeństwa, bo nigdy nie lubiłam Emily. Cieszyłam się, jak na ich ślubie Ross pomylił jej imię.
Podpisane: Martynka, lat 10.
cotoqrvajest?
10-12-2022, 15:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2022, 15:14 przez Gieferg.)
Stały bywalec
Martynka, lat 10, nie miałaby potrzeby tłumaczyć ludziom świata. Tutaj więc jest większy problem
.
10-12-2022, 15:13
CGI Paul Walker
Liczba postów: 22,652
Liczba wątków: 30
(10-12-2022, 14:39)Bucho napisał(a):
Wytłumacz tego mema.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
10-12-2022, 15:21
Movie Lover
(10-12-2022, 15:10)Gieferg napisał(a): cotoqrvajest?
A to nie przypadkiem Dude2021, z którym zamieniłem kilka pokojowych słów na Filmożercach i który kazał mi pozdrowić tych szurów, z którymi przebywam na forum? ;)
10-12-2022, 15:24
Stały bywalec
(10-12-2022, 15:21)shamar napisał(a): (10-12-2022, 14:39)Bucho napisał(a):
Wytłumacz tego mema.
Jest to kadr z gry GTA (Grand Theft Auto): San Andreas. Napis na dole to transkrypcja słów głównego bohatera Carla Johnsona, który w ten sposób skomentował swój powrót na osiedle, gdzie mieszka
.
10-12-2022, 15:35
Agent Putina
GTA to gra komputerowa. Gra komputerowa to program służący przede wszystkim rozrywce. Została zrobiona przez firmę Rockstar. Rockstar to firma z Ameryki. Ameryka to dawna kolonia brytyjska z przerośniętym poczuciem własnej wartości.
10-12-2022, 15:49
Oskarmeister
Liczba postów: 6,861
Liczba wątków: 18
(10-12-2022, 15:21)shamar napisał(a): (10-12-2022, 14:39)Bucho napisał(a):
Wytłumacz tego mema.
Esencja Shamara w jednym poście XDDDD
10-12-2022, 15:49
Agent Mossadu
Liczba postów: 32,505
Liczba wątków: 4
Panowie, ale moze naprawde jest jakas mloda dziewczyna, ktora sobie dopiero ostrzy pioro. Jasne, od film.org.pl nalezaloby sie spodziewac lepszych tekstow, ale jest jak jest.
Co do tego plucia jadem na nas, oszolomow...coz, moze i jestesmy pierdolnieci, ale o filmach jestesmy w stanie pogadac jak rowny z rownym i to z kazdym, z jakiegokolwiek innego forum w kraju. Takze niech sobie pluja, widocznie za friko mieszkamy sobie w ich glowach i musza z siebie wyrzucic ten bol, niechec, czy cokolwiek to jest.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
10-12-2022, 15:54
Miszczu AVTAKa 2014/18/22
Liczba postów: 30,588
Liczba wątków: 67
(10-12-2022, 15:04)Bucho napisał(a): Dales mu bana na forum?
Nie, na disqusie.
10-12-2022, 15:57
Agent Putina
Jakiś mózgowiec rozgryzł kod:
Skatton napisał(a):No, pomyślał Odys, siadając przed laptopem, czas podać gorącą zupę, bo na film.org robi się chłodno.
Włączył komputer i zaznaczył na ekranie ikonkę podpisaną enigmatycznie jako „składniki”. Po chwili ukazała się malutka tabelka, która zwierała kilka fraz.
Odys zadumał się, w końcu wybrał pierwszą frazę: „wychowawcza rola sztuki”. Tak, to będzie mocne uderzenie, pomyślał. Wiedział, że zadziała. Działało w każdym tekście, a opublikował ich dziesiątki, jeśli nie setki. Z kolei oznaczył „zmiany społeczne i kulturowe” oraz odrobinę dłuższą frazę o „widzach, którzy emocjonalnie i gustem żyją w przeszłości, kontestujących dzisiejsze społeczeństwo i współczesną sztukę”. Przez chwilę zastanawiał się nad „białymi supremacjonistami” - ale nie, użył ich ostatnio, używał zresztą od niedawna notorycznie, dzisiaj obędzie się bez tego. W zamian wybrał frazę o „hejterach, którym nie podobają się inne kolory skóry niż biały”. Na koniec dorzucił „homoseksualizm” i „multipłciowość” - też nieco zaniedbane w najnowszych tekstach.
Spojrzał jeszcze raz na ekran i zadowolony uśmiechnął się do siebie. Składniki wybrane. Czas ugotować zupę. Otworzył program „Generator tekstów Odysa”, wpisał tytuł serialu i przeniósł tam zaznaczone frazy. Wziął głęboki oddech, przymknął oczy, otworzył je, i znów wlepił wzrok w ekran.
- Mielić! - powiedział na głos.
Na ekranie wyskoczył garnek z gotującą się zupą, z którego buchała para, duży ładny garnek 3d z wielką wystającą chochlą, wykonującą okrężne ruchy. Nie minęło dziesięć sekund a garnek zniknął i w oknie programu pojawił się tekst, pisany dużymi, czerwonymi literami:
ZUPA GOTOWA DO PODANIA.
Odys kliknął napis i ukazał się gotowy tekst. Tekst-zupa, jak zwykle i zgodnie z oczekiwaniami, był paskudny, chociaż dziś wyszedł wyjątkowo paskudnie, nawet jak na ten wspaniały generator.
No, pomyślał Odys, uśmiechając się do siebie. Jeśli dzisiejsza zupa nie spowoduje masowych wymiotów i napływu oburzonej klienteli naszej filmowej restauracji, to nie nazywam się Odys Korczyński.
10-12-2022, 16:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2022, 16:04 przez Paszczak.)
Movie Lover
Heheh. Powyższy komentarz świetnie odwzorowuje smutną rzeczywistość, w której to ludzie z faktycznym talentem pisarskim są zmuszeni kisić się w sekcji komentarzy, by podbijać kliki i pozycję tym gówno wartym xD
10-12-2022, 16:17
Stały bywalec
Liczba postów: 5,970
Liczba wątków: 6
Zmartwię was, ale jeżeli "podnieca" was czytanie, czy też nawet pobieżna analiza tekstów z tej ich strony, to macie z sobą ten sam problem co ten gostek który myśli źle o tym forum i z obrzydzeniem je czyta... ale jednak nadal czyta.
Artur Kwiatkowski napisał(a):Jam mam bana u nich i jakąś "żydowską klątwę"(?), ale mogę legalnie czytać, co niektóre działy. Później godzinę trzeba po tym dochodzić do siebie.
Katowanie się w ten sposób, to nie jest objaw zdrowego umysłu.
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
10-12-2022, 16:24
Agent Putina
Różnica jest taka, że nam ta lektura poprawia humor. Nie ma to jak pośmiać się ze specjalnych umysłowo.
10-12-2022, 16:27
Miss Avatara 2016
Liczba postów: 19,220
Liczba wątków: 5
(10-12-2022, 14:41)Paszczak napisał(a): Artur Kwiatkowski napisał(a): Jam mam bana u nich i jakąś "żydowską klątwę"(?), .
To jest najbardziej intrygujące.
Kto potrafi rzucać żydowskie klątwy?
Można się tego nauczyć?
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
10-12-2022, 16:29
|