NOWOŚCI NA STRONIE
Przeczytałeś całość? Wszystkie opisy i wywiady? Kurcze, za mało się postaraliśmy <rotfl>
A tak na serio to dzięki!
KMF - Follow your dream to fly
-----------------------------
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
Ja jeszcze całości nie przeczytałem, ale obiecuje, że jutro po szkole jak najbardziej się za to wezmę. Na razie tak tylko rzuciłem okiem, przeczytałem kilka zdań i już mogę powiedzieć, że jest dobrze. Ładna oprawa, też muszę przyznać, jednak wiecie jaki jest największy minus czytania takich relacji? Świadomość tego, że większości tych filmów(a opisy niektórych naprawde wielce intrygujące) po prostu nie ma jak obejrzeć.

Odpowiedz
nie do konca tak jest, czesc bedzie dostepna u gutka, czesc na torrentach (hal hartley chociazby, gwiazda zeszlorocznej ery, jest dostepny wlasciwie w calosci), argento - wiadomo; podobnie z czescia nowej zelandii (cziczio np. pisala o "once were warriors" dawno, dawno temu, mysle, ze wczesny donaldson tez jest do zdobycia...). mysle, ze szukac trzeba, czekac na ale kino! lub kulturke, gdzie np. calkiem niedawno trylogia daviesowska leciala (cinemax np. ma w ofercie "kres dlugiego dnia" - tylko kto ma cinemax??:). wiec to zalezy...
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
No tak, wiem, że jak się bardzo postarać to się gdzieś tam znajdzie, jednak takie czekanie na jakiś film w telewizji to masakra, trzeba mieć listę wyczekiwanych filmów i z nią przeglądać jakiś duży program telewizyjny w wyczekiwaniu na okazję. Jak się pojedzie na taki festiwal to wszystko mamy w kilka dni elegancko w kinie :P Kiedyś się wybiorę.

ps. Ja mam cinemax :P ja mam w ogóle mnóstwo kanałów na których można trafić na rzadkie, dobre filmy, jednak od wiekszości z nich odstrasza mnie lektor, czasami reklamy i kiepska jakoś obrazu.

Odpowiedz
hm, jesli chodzi o liste "oczekiwanych", to ja korzystam z filmwebu - wrzucam do "ulubionych" nazwiska, ktorych wypatruje, i co tydzien sobie sprawdzam, co i gdzie, i kiedy leci:)

Odpowiedz
Przedpremierowo relacja za zjazdu KMF - SŁOWACJA 2008:
http://www.kmf.org.pl/slowacja_2008/zjazd.html
Autor relacji: DUX
"It's alive!"

Odpowiedz
Aktualizacja działu IN MEMORIAM:
Gustaw Holoubek, Piotr Łazarkiewicz, Heath Ledger,
Sydney Pollack, Brad Renfro
http://www.film.org.pl/memoriam/_main.html
Autorzy: Fidel i Artemis

PS. Czy moja informacja o relacji ze zjazdu KMF jest niewidzialna? :)
Nie mogę uwierzyć, że nikt nie chce powiedzieć choćby słowa, czy relacja
jest zabawna, czy nie jest zabawna, może jest nudna, może żenująca,
może niepotrzebna? Kurde, nie ma nic gorszego, niż przesiedzieć nad stworzeniem tekstu 5 godzin i nie usłyszeć choćby złamanego słowa komentarza. Skąd mam wiedzieć na przyszłość, czy relacje pisać w takim właśnie stylu, czy w innym, krótsze czy dłuższe... ludziska, zlitujcie się, bo przestanę widzieć sens w zamieszczaniu na forum ogłoszeń o nowych tekstach :(
"It's alive!"

Odpowiedz
Relacja jest git <ok> No ale ja mam bardzo subiektywny stosunek do relacji zjazdowych, więc moje zdanie nie może być inne ;).
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
Tak przy okazji - nie podoba mi się wspomnienie o Ledgerze. To ma być wspomnienie, nie mini-biografia, na dodatek opisana dosyć kwieciście. I po co wstawianie, że może dostanie Oscara? Za pół roku będzie zmiana wspominki?
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
relacja w pyte. usmialem sie konkretnie. oczywiscie cichym bohaterem calosci jak dla mnie jest wojzu :)
czy planowana jest jakas ekranizacja tej relacji?

ps. zdjecia wymiataja:)

Odpowiedz
no i nie ma zdjec brada, na jakie brad zaslugiwal, a jakie podsylalam :(

komentarz do relacji - KAROL, JAK TY PRZYTYLES!!!:):):)

Cytat:Tak przy okazji - nie podoba mi się wspomnienie o Ledgerze. To ma być wspomnienie, nie mini-biografia, na dodatek opisana dosyć kwieciście. I po co wstawianie, że może dostanie Oscara? Za pół roku będzie zmiana wspominki?
popieram

Odpowiedz
nie mowi sie przytyles, ale zmezniales... 8)

Odpowiedz
relację przeczytałem jak zawsze - jak dla mnie jedyny minus to fakt, że było tak mało osób. Zresztą teraz mogę powiedzieć, że planowaliśmy z Beo zrobić konkurencyjny zjazd w miednicy po polskiej stronie granicy, niestety zaproszone modelki nas olały i w rezultacie wszystko szlag trafił :>
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ale jakież zacne chęci mieliśmy, ku chwale KMFu oczywiście!
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
Widzę, że nikogo nie obeszła moja wzmianka o Ledgerze... Ehh...
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
Ani moja w temacie i błędach i literówkach. 21 lat jak było tak jest. Heh.

Odpowiedz
W jak WIDMETTA

Mierzwiak napisał(a):Ani moja w temacie i błędach i literówkach. 21 lat jak było tak jest. Heh.

Odpowiedz
czy ktos czyta relacje enh? :)

Odpowiedz
To nie jest tak, że czekamy tu wpatrując się w niebo aż rozbłyśnie Batsygnał i za kilka sekund błąd jest poprawiony. Nie każdy z ludzi obrabiających nasze teksty w HTML zagląda na forum. Inni robią to nieregularnie, dlatego też wskazane przez Was błędy zostają poprawione albo w ciągu kilku minut albo kilku dni. Wczoraj przekazałem Alieenowi informację o błędzie w wieku Ledgera - jak tylko będzie miał czas, poprawi to. Najlepiej jednak, gdy zobaczycie na stronie jakiś błąd - zgłaszajcie to także do AUTORA tekstu na maila albo na GG, wtedy informacja taka szybciej dotrze do osoby obrabiającej dany tekst i błąd szybciej zostanie poprawiony.
"It's alive!"

Odpowiedz
Moim zdaniem ten tekst powinien być przepisany. Nie wiem, co na to Deina, ale mam nadzieję, że podziela moje zdanie.
Ostatnio widziane:

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon