Videorecenzja jest świetna, ale Czarno na białym jest wciąż WTF? :P
31-10-2008, 22:59
|
NOWOŚCI NA STRONIE
|
|
powiedziałbym nawet, że tym razem czarno na białym jest bardziej WTF jak kiedykolwiek - z całym szacunkiem, ale przestało mnie to bawić :|
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 31-10-2008, 23:25
W sumie nie wiem, co autor CnB chce osiagnac. Komediowy cykl to to nie jest, a wiec jaki? Ma w metaforyczny sposob demaskowac swiat filmu jak w przypadku Wojen Klonow? Analizowac filmy tak jak teraz? Czy moze po prostu autor przyjal uniwersalna zasade "trzeba narysowac cos zwiazanego z filmem", nie martwiac sie szczegolami?
31-10-2008, 23:30 Mefisto napisał(a):powiedziałbym nawet, że tym razem czarno na białym jest bardziej WTF jak kiedykolwiek - z całym szacunkiem, ale przestało mnie to bawić :| A bawilo? 31-10-2008, 23:32
trafna uwaga ;)
choć w sumie z raz się uśmiechnąłem na początku
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 31-10-2008, 23:33
z tą wideorecenzją jest dla mnie jeszcze jeden problem. śmiejecie się z różnych scen, mówicie, że Wahlberg jest fatalny i nagle przychodzi moment oceny i te są dobre. kupicie film na dvd, najlepsza ekranizacja gry. po tej rozmowie to raczej wydawało mi się, że wszystko idzie w kierunku zrównania filmu z ziemią. a tutaj takie zaskoczenie :)
01-11-2008, 02:28
Videorecenzja daje rade. Z takich drobnych uwag, to myślę, że warto na początku się przedstawić.
01-11-2008, 04:16 Cytat:111 - Witamy na forum KMF! Który to Ty? W środku czy po prawej?Środek :wink: 01-11-2008, 08:03
Również i ja witam wszystkich serdecznie i dziękuję za wszelkie komentarze do videorecenzji.
Pierwszy raz. Następny, jestem pewien, będzie lepszy ;) 01-11-2008, 20:50
Ta lejecie błotem po filmie a na końcu Blu-Ray :D To mnie zniszczyło WTF :shock: za dużo pieniążków macie ?? :P:P
01-11-2008, 20:57
Co do recenzji "Tajne przez poufne" to Kate Cox nie jest żadną business woman, tylko lekarką - z filmu wynika, że prawdopodobnie pediatrą.
01-11-2008, 22:56
A ja tu trochę z krytyką przyszedłem, bo nijak do mnie nie trafia video recenzja. Nie żebym coś miał akurat do tej video recenzji tylko do takiego rozwiązania ogółem. Jestem tradycjonalistą i wolę recenzje napisane. Ciuniek pisze fajne recenzje, ale niech da sobie spokój z takimi video coś tam.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 01-11-2008, 23:00
Wideorecenzje mają sens, jeśli są to naprawdę ciekawe ROZMOWY o filmie w wykonaniu osób przed kamerą. Dajmy chłopakom szansę na rozwinięcie skrzydeł.
01-11-2008, 23:03
No nie wiem może jak się chłopy poprawią i naprawdę zrobią z tego ciekawe dyskusje to życzę sukcesów, a jak na razie wolę sobie poczytać. 8)
Directed by James "THE KING" Cameron 01-11-2008, 23:13
Mierzwiak, pytanie do Ciebie: jaki cel miało napisanie "rozmowy" dużymi literami? W celu skarcenia Danusa, czy subtelnego wytknięcia nam, że ,z przeproszeniem, pieprzymy trzy po trzy? ;)
Predator - moje pieniądze, moja sprawa. Na pewno nie kupię od razu, bo faktycznie trochę szkoda, ale nawet wspomniane Commando ma swoich wiernych fanów ;). A warstwa wizualna po prostu urywa głowę i to ona w znaczący sposób podbija ocenę, tak, że jestem w stanie przeboleć sporo ekranowych bzdur. PS. A Suchemu zaraz po nagraniu mówiłem, że nieźle pojechał z tą "jedną z najlepszych ekranizacji" :)
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die." 01-11-2008, 23:20 Ciuniek napisał(a):Mierzwiak, pytanie do Ciebie: jaki cel miało napisanie "rozmowy" dużymi literami? W celu skarcenia Danusa, czy subtelnego wytknięcia nam, że ,z przeproszeniem, pieprzymy trzy po trzy? ;)W sumie to nie wiem :P Ale za mało było w waszej recenzji wymiany argumentów, tym bardziej że kolega po lewej stawia MP obok Silent Hill, a jednak jakoś nie miał za wiele do powiedzenia w kwestii obrony filmu. Powiem ci za to co chciałbym zobaczyć w następnym odcinku: totalnie rozbieżne zdania na temat jednego filmu :) 01-11-2008, 23:26 Mierzwiak napisał(a):http://www.idmo.plCiuniek napisał(a):Mierzwiak, pytanie do Ciebie: jaki cel miało napisanie "rozmowy" dużymi literami? W celu skarcenia Danusa, czy subtelnego wytknięcia nam, że ,z przeproszeniem, pieprzymy trzy po trzy? ;)W sumie to nie wiem :P Ale za mało było w waszej recenzji wymiany argumentów, tym bardziej że kolega po lewej stawia MP obok Silent Hill, a jednak jakoś nie miał za wiele do powiedzenia w kwestii obrony filmu. 01-11-2008, 23:30
W dużej mierze zależy to od filmu :). Też chciałbym, żeby tak było.
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die." 01-11-2008, 23:32
Spojrzałem dopiero teraz na najnowsze Czarno na Białym i mówię tylko WTF :roll: ? Kogoś to bawi? Cykl zupełnie bez sensu.
Directed by James "THE KING" Cameron 03-11-2008, 20:41
Nie potraficie napisać innego komentarza na temat Czarno na białym? Nic innego tylko to nędzne WTF? Ostatni rysunek nie miał być zabawny, nigdzie nie jest napisane, że Czarno na białym to dział stricte zabawny. Ale lepiej napisać WTF, niż się choć chwilę nad rysunkiem zastanowić, co nie? Aha, nie podoba się Wam dział Czarno na białym? To go nie odwiedzajcie, proste :).
Kurcze, Czarno na białym nie miało być działem tryskającym humorem czy megabłyskotliwością rysunków. Ot, miało to być takie ciekawe urozmaicenie na stronie, coś w rodzaju komentarza do wybranych filmów. Myślałem, że będzie miło popatrzeć na ulubione postaci filmowe na rysunkach, a że są to rysunki, na których zrobienie specjalnie dla KMF ktoś poświęca dużo czasu i pracy, przydałaby się choć odrobina szacunku z Waszej strony. Ale cóż, pewnie zaraz usłyszę: Dux WTF?
"It's alive!"
03-11-2008, 21:49 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF | DUX | 1,039 | 200,764 |
03-12-2021, 00:04 Ostatni post: Norton |
|
| Krótka piłka na stronie KMF | desjudi | 52 | 19,414 |
29-08-2012, 15:17 Ostatni post: desjudi |
|
| RELACJE Z FESTIWALI NA STRONIE KMF - WĄTEK DO WYŻYWANIA SIĘ | Beowulf | 26 | 10,191 |
20-07-2008, 13:53 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |