Najlepsze trailery
Mój klasyk:

Z ostatnio oglądanych zwiastunów najwięcej chyba katowałem ten:

Odpowiedz
Bezapelacyjnie jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy zwiastun:

Mój drugi faworyt to teaser disneyowskiego Tarzana. Prawdopodobnie najlepszy zwiastun do animacji Disneya. Zrobił na mnie wielkie wrażenie w kinie swoim mrokiem i muzyką i dalej robi wrażenie. Przykład zwiastuna nie zdradzającego wiele, a zachęcającego do pójścia na film, który w rzeczywistości jest znacznie gorszy:

Swego czasu ten trailer robił dużą robotę w kinie, głównie za sprawą Preliatora Globus:

Co do jeszcze Spider-Mana 2, to teaser też był niezły. Jak widziałem to za małolata w kinie zapowiadało się na generyczne romansidło, potem trzask prask, ujęcie na robotyczną nogę. Hm... jakiś sci-fi. Ale gdy pokazano do kogo należą, już wiedziałem, że Spidey wraca do sąsiedztwa:

Odpowiedz
Dalej nie wiem w jaki sposób powstał wtedy taki film i za taką kasę jak Miami Vice. Ten zwiastun jest totalnie areklamowy :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(18-01-2020, 00:06)Mental napisał(a): Mój klasyk:

O chuy, ale fajne. Nie widziałem tego. Wygląda, jak czołówka jakiegoś sensacyjniaka z 90.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Przypomniało mi się jak wyjątkowy był ten teaser i jak bardzo nakręcał mnie wtedy na nowego Treka. Pomysł, montaż, Nimoy, Under Construction na końcu. Ciary

http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Żadnego trailera nie widziałem tyle razy co ten. Nirvana, klimat, kurva Robercik, nieważne jaki będzie film (a dam sobie rękę uciąć, że zajebisty) to ten zwiastun już na zawsze będzie moim ulubionym.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(17-01-2020, 19:59)simek napisał(a): -szalony Wilk z Wolf Street w dwuminutowej pigułce. Piosenka Jay-Z nigdy lepiej do niczego nie pasowała

Kanye West.

Odpowiedz
Mi YouTube ostatnio zaproponował ten trailer - chyba najlepszy do MoSa.

Odpowiedz
pfff, potrzymajcie mi piwo:

I jeden z najlepszych, najlepiej zapamiętanych:

“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon