Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
Czemu Social Network?

Odpowiedz
Bo jest sporo tematów powiązanych z wykorzystaniem Facebooka ;) Ogólnie pierwsze odcinki mają miejscami bardziej "technologiczny feeling", dopiero potem skręca to w stronę thrillera.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Dzięki, widziałem streszczenie pilota i zdecydowanie zbyt over the top dla mnie :D

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Drugi sezon "Sacred Lies" od 20 stycznia na platformie Facebook Watch. W roli głównej tym razem Juliette Lewis.

Zielone Wzgórze rozrosło się do trzeciego sezonu. Netfliksowa premiera 3 stycznia.

"Przeboje i podboje" w wersji serialowej i... z kobietą (Zoe Kravitz) w roli głównej. Premiera w Walentynki 2020 :)

Odpowiedz
Twórcy "Gomorry" powracają z nowym serialem inspirowanym książką Roberto Saviano - "Zero zero zero. Jak kokaina rządzi światem". Jego tematem jest międzynarodowa siatka handlu narkotykami - od meksykańskich karteli przez piorące "brudne pieniądze" Wall Street po włoską mafię. W obsadzie między innymi Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne i Tcheky Karyo.

Odpowiedz
Zapowiedź piątego sezonu "Outlandera". Premiera 16 lutego.

Pełen zwiastun serialu o łowcach nazistów ukrywających się na terenie USA. W roli głównej Al Pacino. Premiera 21 lutego.

Odpowiedz
Drugi sezon "Sex Education" od 17 stycznia.

Odpowiedz
Ech, czegoś takiego się obawiałem:

To wygląda strasznie netflixowo nawet jak na Netflixa. Zwłaszcza, że komiks zawsze wizualnie kojarzył mi się bardziej z wczesnym Tobe Hooperem niż z Sabriną Nastoletnią Feministką. No właśnie, po zwiastunie w życiu nie domyśliłbym się, że to horror a nie YA fantasy adventure.
Dla porównania, zwiastun skasowanej przez Foxa wersji:

Odpowiedz
Słabiutko to wygląda. Wyczuwam cancel po pierwszym sezonie.

Odpowiedz
Adaptacja komiksu Steve'a Nilesa (autora m.in. "30 dni mroku"). Historia rodziny łowców potworów zamieszkującej małe miasteczko i starającej się nie wzbudzać podejrzeń wśród sąsiadów. Netfliksowa premiera 23 stycznia.

Odpowiedz
Wygląda na to, że Greta jednak się myliła. Za globalnym ociepleniem stoją mityczni giganci. Nie chce być pesymistą, ale na jotunnów manifestacje uliczne chyba nie wystarczą:

Na pierwszy rzut oka: Thor w Endgame miał w sobie więcej godności.

Odpowiedz

Odpowiedz
Cudowne "What we do in the Shadows" wraca w kwietniu i Hamill wystąpi gościnnie

https://deadline.com/2020/01/what-we-do-in-the-shadows-season-2-mark-hamill-to-guest-star-tca-1202826329/

Odpowiedz

Odpowiedz
https://deadline.com/2020/01/clarice-silence-of-the-lambs-sequel-tv-series-cbs-alex-kurtzman-jenny-lumet-big-commitment-1202828050

Nie wiem po co, ale robią serial o Clarice Sterling. Cancel po 1 sezonie? :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Zginie na śmietniku historii, tak jak każdy inny serial na podstawie hitowego filmu.

Odpowiedz
No to prawie każdy :) Trochę już tego było, więc pewnie jeszcze jakiś przyzwoity serial się znajdzie, ale mi nic do głowy nie przychodzi.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości