Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
(23-09-2025, 11:11)Snappik napisał(a): Nowy Robin Hood z Seanem Beanem i Connie Nielsen.

Ten serial już się tym wyróżnia, że Bean dotrwa do końca serialu, bo gra Szeryfa z Nottingham. No chyba że wpadną na taki twist/trolling, że ubiją go w pierwszym odcinku:)

Odpowiedz
Ae bezjajecznie to wygląda w porównaniu do Robin of Sherwood.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
To wygląda bezjajecznie w porównaniu do czegokolwiek - nawet tego drugiego Robina z 1991, z Umą.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Oho, wraca moje polskie serialowe guilty pleasure, nawet nie wiedziałem, że będzie 3 sezon a tu premiera już za rogiem. No nic, będzie trzeba się przygotować na drewniane aktorstwo Wajdy i kwadratowe dialogi i oglądać ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Trailer serialu Gilligana. Dla mnie nieważne czy kiepski, czy slaby to serial będzie, bo ja oglądam dosłownie wszystko co on pisze od czasu xfiles.

Odpowiedz

Ben Szapiro prizents: Game of Thrones 2.0.
Nie, zaraz... poprawię...
Game of Thrones 0.2.
Przy okazji, całe jedno ujęcie Brett Cooper. to 100% więcej niż oczekiwałem.

Odpowiedz
Aż dziwnie się ogląda ten zwiastun - akcja w średniowiecznej Wielkiej Brytanii i nigdzie nie widać Murzynów? Czy to w ogóle legalne?

Odpowiedz
Netflix ogłosił serial "Kennedy", ośmioodcinkowy dramat opowiadający o triumfach i tragediach najsłynniejszej politycznej dynastii Ameryki

Michael Fassbender wcieli się w Josepha Kennedy’ego Seniora ojca Johna F. Kennedy’ego

pierwszy sezon rozpocznie się w latach 30, ukazując drogę Joe i Rose Kennedych oraz ich dziewięciorga dzieci

Odpowiedz
Ale będą czarni, prawda?

Odpowiedz
JFK był czarny, dlatego tyle ruchał.

Odpowiedz
(21-10-2025, 09:49)Spoilerowo napisał(a): Netflix ogłosił serial "Kennedy", ośmioodcinkowy dramat opowiadający o triumfach i tragediach najsłynniejszej politycznej dynastii Ameryki

Michael Fassbender wcieli się w Josepha Kennedy’ego Seniora ojca Johna F. Kennedy’ego

pierwszy sezon rozpocznie się w latach 30, ukazując drogę Joe i Rose Kennedych oraz ich dziewięciorga dzieci

Ciekawe czy pokażą w jaki sposób John F. zrobił majątek.

Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
Duchovny i Carice Van Houten w serialu, ktory wyglada nawet nawet, jak na ostatnie produkcje Muldera. Myślałem, że całkowicie porzucił kino i seriale dla śpiewania, a ostatnio dla swojego podcastu, widocznie jedno i drugie aż tak sie nie opłaca, trzeba czasami jednak w czymś zagrać.  

Trailer serialu Vince Gilligana

Odpowiedz

Rapsy na początku lecą, ale to póki co jedyny murzyński wtręt jeśli chodzi o ten serial - przyzwoicie się to zapowiada.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Tak średnio rzekłbym.

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz
łatafuk

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Dokładnie, co za brednie - wiadomo, że Wolfgang był kobietą.

Odpowiedz
Worufugangu Amadeusu Mōtsaruto.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości