PLAKATY!
Kolejna gra komputerowa na ekranie. Oczywiście w 3D.
Po co to robią?

Odpowiedz
gra? A plakacik ciekawy, acz mozna bylo to lepiej skomponowac.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
No gra, widziałeś trailer?

Odpowiedz
Widzialem. Intrygujacy. Nie rozumiem zarzutu?

Odpowiedz
Dla ciebie intrygujący, dla mnie kolejny komputerowo zrobiony film, zapewne zanimowany w 99%. To nie jest kino jakie chcę oglądać.

Odpowiedz
oglądałes Ty oryginał?

Odpowiedz
Nigdy w całości. Tak, wiem o co chodzi, ale nie zmienia to faktu że mi się to nie podoba.

Odpowiedz
Jasne, Transformersy to rzeź, także przez CGI, ale nie uwazam, ze to warunkuje jakosc filmu. tron bedzie sie dzial w srodowisku wymagajacym uzycia masy CGI, i tam to bedzie jak najbardziej na miejscu. Jesli mialbym obawy, to o nazwe wytworni...

EDIT: wydaje mi sie, czy nie, ale czy to nie Solo rozpetal dyskusje o nieocenianiu filmu przed obejrzeniem?

Odpowiedz
Cytat:Jesli mialbym obawy, to o nazwe wytworni...
Disney przecież robił też oryginał.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
wujo444 napisał(a):EDIT: wydaje mi sie, czy nie, ale czy to nie Solo rozpetal dyskusje o nieocenianiu filmu przed obejrzeniem?

Nie, nie oceniam. Bo to fizycznie niemożliwe oceniać coś czego się nie widziało.
Wyrażam tylko obawy, że to co robią (na podstawie tego co wiem i widziałem), ma duże szanse mi się nie spodobać.

Odpowiedz
zauwazylem. Ale i tak moze byc za lajtowo. Za bardzo mnie trailer nakrecil, zebym sie nie bal o tej film :P

Odpowiedz
Tak to jest jak się gada o czymś nie mając pojęcia. "Trailer" był tak naprawdę tech demem, które miało zachęcić producentów do nakręcenia filmu, miał prezentować designersko-techniczną warstwę potencjalnego filmu a nie fabułę. Motorek i dysk są najkultowsiejszymi i najbardziej rozpoznawalnymi elementami pierwotnego Trona, trudno, żeby na plakacie było cokolwiek innego.

Co więcej plakat jest prosty i stylowy nie powiem - wolałbym dwa kolory z "trailera" zamiast tego żółtego z bladoniebieskim, ale wciąż jest to dobry plakat dla tego filmu.

Ale nie wiem po co marnuję klawiaturę z powodu ignorancji Solo, który najwyraźniej wbrew deklaracjom nie wie jak wyglądał oryginał i co się w nim działo. No i jeszcze 3D biedaczka też najwyraźniej kole w oczy :)

Odpowiedz
wujo444 napisał(a):Ale i tak moze byc za lajtowo.

W jakim sensie? Będzie to miało w ogóle jakiś sens?

Odpowiedz
Solo napisał(a):Wyrażam tylko obawy, że to co robią (na podstawie tego co wiem i widziałem), ma duże szanse mi się nie spodobać.
A mnie za "Predators" to opieprzał... :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
SonnyCrockett napisał(a):
Solo napisał(a):Wyrażam tylko obawy, że to co robią (na podstawie tego co wiem i widziałem), ma duże szanse mi się nie spodobać.
A mnie za "Predators" to opieprzał... :P

Co wolno wojewodzie... :mrgreen:

Odpowiedz
SonnyCrockett napisał(a):mnie za "Predators" to opieprzał...

Lekka różnica: ja krytykuję na podstawie trailera i plakatu, Ty robiłeś to nie wiedząc o powstającym filmie prawie kompletnie nic.

Odpowiedz
Złote rady Solo vol. 86 - oceniajmy filmy po trailerach i plakatach.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Przecież pisałem, że nie oceniam filmu. Czytałeś w ogóle co pisałem, że komentujesz?

Odpowiedz
A mój boże :roll: Over and out.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Solo napisał(a):To nie jest kino jakie chcę oglądać.
A co, reżyser zagroził że będziesz wąchać kwiatki od spodu jak nie obejrzysz? :razz:

Dlaczego Tron nie może wchodzić do kin tego grudnia?! A tak, Avatar :mrgreen:

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon