PLAKATY!
http://www.impawards.com/2010/edge_of_darkness_ver3_xlg.html

Oh, yeah.

Odpowiedz
[Obrazek: Red-Riding.jpg]
[Obrazek: lahorde.jpg]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Luis Cyfer napisał(a):fajny plakat. podoba mi sie mnie mi:

Gryf jakis taki...krotki.

Jakuzzi napisał(a):http://www.impawards.com/...s_ver3_xlg.html
Oh, yeah.

"Oh, yeah" wersja ironiczna jak sadze, bo plakat mocno sredni, zeby nie powiedziec slaby ;)

PS Jedyny plus, to: Mel Gibson of SS 8)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Nowy plakat "Wolfmana" autorstwa samego Basila Gogosa:

[Obrazek: wolfmanchudcorner2500.jpg]

Większy tutaj, natomiast wywiad z autorem tu.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
[Obrazek: i_connectedposter.jpg]
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Wolfman - cudo.

Connected - nie wiem o co chodzi w filmie, ale plakat jakis nijaki.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
[Obrazek: e2dd9b9c0fcc23fdc62143fe06a4f153.jpg]

Imho całkiem niezła rzecz jak na polską okładkę DVD - szczególnie świetny jest motyw nad tytułem.

Odpowiedz
Karol napisał(a):niezła rzecz jak na polską okładkę DVD
Brytyjczycy mają taką samą, więc - na szczęście - Kino Świat nie ma z tym nic wspólnego ;)

Odpowiedz
I wszystko jasne :D. Ale i tak trzeba się radować, że Kino Świat nie zdecydowało się na własną okładkę, z cyklu "Pięć minut z Photoshopem"...

Odpowiedz
Plakaty do nowego filmu Machulskiego:

[Obrazek: 6107.$.jpg]

[Obrazek: 6108.$.jpg]
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Taka bardziej ciekawostka: przypadkowo znalazłem śmigając po necie kilka niewykorzystanych grafik do "Rogue" McLeana:

[Obrazek: 455057_rogue.jpg] [Obrazek: 455062_rogue2.jpg] [Obrazek: 455064_rogue3.jpg]
[Obrazek: 455067_rogue6.jpg] [Obrazek: 455068_rogue7.jpg] [Obrazek: 455070_rogue-draft-8.jpg]

Jak dla mnie trzy pierwsze najlepsze, ze wskazaniem na dwójkę (kapitalna kolorystyka), jedynkę (choć za bardzo kojarzy się z "Komodo") i trójkę, gdyby ta była w oryginalnej wielkości tak jak głosi taglajn.

Na stronce Jeremy'ego Saundersa trochę więcej tego typu rzeczy.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Zauważyliście, że plakaty do filmu Machulskiego nie mają pod spodem litanii sponsorów? Więc jednak się da.

Odpowiedz
Ale ogólnie ciągle się nie da. Ani robić plakatów, ani kręcić filmów - bo wychodzi podróbka. W tym przypadku na dodatek z beznadziejnym, teatralnym makijażem.

Odpowiedz
Ale przecież o to w tym filmie chodzi? ten makijaż jest jak najbardziej zamierzony.

Odpowiedz
Co nie znaczy że wygląda to dobrze, bo nie wygląda. A plakaty jak pierwsze próby z photoshopem, tylko czemu je opublikowano?

Odpowiedz
Machulski niby taki profesjonalista, a promuje film tak fatalnymi, zalosnymi technicznie plakatami.

Odpowiedz
Plakaty jak plakaty (Avatar tez mial fatalne) mnie bardziej odstrasza makijaz rodem z teatrzykow szkolnych - jizas, ale tandeta (no chyba, ze to swiadomy uklon do klasykow z lat 20. XX wieku 8) )
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
[Obrazek: mulanposter2.jpg]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
"Kołysanka" to ma być taka polska rodzina Addamsów czy jak?

Odpowiedz
Heh, czekam na polską komedię, w której głównymi bohaterkami będą dziwki w burdelu. Tagline będzie pewnie brzmiał: "Wykurwista komedia". ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon