PLAKATY!
A skąd wiesz, że w Loosersach nie będzie to miało racji fabularnej?

Odpowiedz
Ja odbierałem ten plakat (i ten rysunkowy, stworzony przez współautora oryginalnego komiksu, Jocka) tak, że Losers celują do jakiegoś padniętego pracownika CIA, czy kogoś takiego.

Odpowiedz
Jak dla mnie plakat Losers też jest uzasadniony bo taka była okładka pierwszego numeru, a plakat z prawdziwymi osobami to niejako "parafraza" tejże okładki i teaserowego plakatu.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Crov napisał(a):Losers celują do jakiegoś padniętego pracownika CIA
Ja to bym chciał żeby Saldana tak do mnie celowała.

Odpowiedz
Ja myślę że oni celują w autora tego dennego plakatu.

Odpowiedz
Patrzy na ten plakat i tylko Zoe tam widzę :)
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
[Obrazek: 63863-01.jpg]

Taki standardzik.

Odpowiedz
joł, widział ktoś ten czad?

[Obrazek: zji6j9.jpg]

plakat raczej nie wygra głównej nagrody w konkursie plastycznym, ale zaintrygował mnie do tego stopnia, że właśnie czynię starania w kierunku obejrzenia filmu!

Odpowiedz
Nic w nim czadowego if you ask me.

Odpowiedz
Coś za dużo amatorki się w tym temacie ostatnio pojawia. Mental, nie rań oczu :)

Odpowiedz
To mógłby być poprawny plakat:
[Obrazek: 7320368.3.jpg?l=1268499128000]
a wyszła katastrofa.

A to jest całkiem fajne.
[Obrazek: 7312789.3.jpg?l=1264278893000]

Odpowiedz
Te drugie całkiem fajne, ale czcionka przy aktorach jest kiepska. Natomiast postać z twarzą Neesona na pierwszym plakacie to jakiś niesmaczny żart.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
poza tym patrząc na ten plakat można pomyśleć, że Liam Neeson nazywa się Justin Long i odwrotnie ;)

Odpowiedz
Dokładnie, nawet postać Neesona aż tak mnie nie boli jak gówniany font, którego prawie nie widać, przestawione nazwiska i beznadziejnie wklejone 3 portrety.

Odpowiedz
Ciekawe, Corn niedawno wspominał o podobieństwie Kristen Stewart do Joan Jett, a teraz gra ona ją w filmie biograficznym.

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Ricci nie przypomina na tym plakacie Ricci. Chyba ,z e tak sie zmienila.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No. Ricci wygląda jak Mena Suvari albo Summer Glau.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Widziałem z nią jakiegoś krótkometrazowego Czerwonego Kapturka jak była dzieckiem. Wtedy też była niepodobna :smile: :wink:
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: wiad_7581.jpg?PHPSESSID=d2c866fa806a487c...9b882e6950]

Odpowiedz
Poza "na Saldane" nabiera innego znaczenia ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon