PLAKATY!
piter87 napisał(a):komentowałem tylko plakat.

a ja komentowałem tylko obsadę :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
[Obrazek: 94324_nightmare.jpg]

Bardzo fajny plakacik:)

Odpowiedz
[Obrazek: 9065.$.jpg]

Świetny, tylko ten napis jakiś taki...

Odpowiedz
[Obrazek: poster1l.jpg]
Klasyk :D <ok>

Odpowiedz
"A Nightmare on Elm Street" Motion Poster
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Nie jest to T4 ale fajne :)

Odpowiedz
Phil napisał(a):Wrażenie pozytywne, ale te szpony jakieś takie.. wiesz jakie ;).

Jakie ? To nie jest plakat remake'u tylko filmu dokumentalnego. To są stare szpony. Czyli jak chcialeś koniecznie ponarzekac na nową wersje to chybiłes. :grin: :twisted: No chyba , ze to jakis fanmade to ja juz nie wiem.

A motion poster swietny
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
slepy51 napisał(a):"A Nightmare on Elm Street" Motion Poster

Podoba się.

Odpowiedz
Efekt byłby lepszy gdyby była sama ręka. Nieruchomy Fred wykonujący taki ruch wygląda jakoś tak - brawa dla Phila! - sztucznie.

Odpowiedz
Phil - ale przeciez jak napisałeś "ale te szpony jakieś takie.. wiesz jakie" to odnosiles sie do plakatu do Never Sleep Again .

( Motion poster do nowego koszmaru zapodano ponizej. )

To są 2 plakaty z dwóch roznych filmów. Z roznymi rękawicami.

Więc rozumiem , ze w tym zwyklym Ci nie pasuje wyglad szponów ? ( a jest to rekawica starego Freda ) A w tym multimedialnym ruch rekawicy ? ( nowej rekawicy nowego Freda )

[Obrazek: night-dvd-1.jpg]

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Normalnie wygląda ten ruch, bo i pewnie normalnie go nagrali tylko dorysowali rysy.

Odpowiedz
Phil napisał(a):EDIT: Do tego najtmarowego plakatu nic nie mam. Odczep się, Mierzwiak! ; )

Własnie, zamotał Mierzwiak i zastanawiałem się czy to on nie zajarzył , ze chodzi o tamten czy Ty pisałeś już o tym drugim. Padło na Ciebie jako, ze zastosowalem zasade pierwszenstwa postu czy cos . :mrgreen:

Odpowiedz
Iron Man 2 IMAX Poster jak dla mnie...zajebisty :grin:

Odpowiedz
Odnosnie jeszcze Nocnej Mary - ten plakat z napisem Never Sleep... to ponoc brytyjski plakat do remakeu jednak :roll: mój błąd.

Odpowiedz
[Obrazek: burningbright.gif]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
który to już raz składanie twarzy... i to w dodatku, niezbyt dobrze wykonane.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Ale taglajn fajny.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Fajny. Jakby z lat 70tych, wiszący w kinie samochodowym tuż obok Teksańskiej Masakry
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Wykonanie trochę kuleje, ale ogólnie jest ok.

Odpowiedz
[Obrazek: buried.gif]

"Buried"

[Obrazek: fertileground.jpg]

"Fertile Ground"

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon