PLAKATY!
Slepy zapodał ten plakat w temacie do skasowania, a to jest po prostu zbyt fajne, by przepadło:

[Obrazek: 6eu3jx98banfvio.jpg]

Odpowiedz
Największy światowy sukces polskiego kina? Kogoś chyba poniosła wyobraźnia.

[Obrazek: 7338763.$.jpg?l=1285333866000]
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Najśmieszniejsze jest to, że plakat tak trochę po polsku zrobiony, generalnie bardzo słaby.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
oryginalny poster Kruka. Miazga

[Obrazek: 61496_499676753905_121311483905_7069356_1010185_n.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Totalna miazga. Z taką grafiką chciałbym mieć ten film na DVD/BD.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Największy światowy sukces polskiego kina? Kogoś chyba poniosła wyobraźnia.
To ma być ten plakat Andrzeja Pągowskiego?

LOL

Odpowiedz
Nie gadaj. Ja mam już wiekszość materiałow nieoficjalnych z tego filmu a teraz czekam / poluje na Workprint B i Workprint A w dobrej jakosci.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Danus napisał(a):Totalna miazga. Z taką grafiką chciałbym mieć ten film na DVD/BD.

Zgadzam się. Masterpiece. Chciałbym mieć taki plakat na ścianie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Jak na to patrzę to coraz bardziej dociera do mnie, że temat z polskimi plakatami musi być.

Odpowiedz
Prequel serialu Spartakus
[Obrazek: 88509_spartacus_gods_of_the_arena_122_191lo.jpg]
Mam nadzieje że ten plakat to jakiś żart

Odpowiedz
[Obrazek: true-grit-teaser-poster-1.jpg]
bardzo mnie sie podoba :)

Odpowiedz
No kurczę, kto spodziewałby się takiego plakatu? Sztampa, ale całkiem ładna choć wolę ten poster z The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Odpowiedz
Ta czerwona kreska rodem z power pointa to też ich robota? Mogli się bardziej postarać
"I think we can put our differences behind us. For science. You monster."

Odpowiedz
[Obrazek: imgout.php?image=6161010&pt=1610]

Odpowiedz
To wygląda jak plakat jakiegoś Sci-Fi, nie piły :/

Odpowiedz
Przygodę z Piłami zakończyłem po części trzeciej i nie mam zamiaru kontynuować, toteż zapytuję: jakie głębokie przesłanie kryje się w wielkiej figurze/pomniku Jigsawa? Co ten plakat ma w ogóle pokazać?

Odpowiedz
Wydaję mi się, że oddaną pracę kontynuatora idei Jigsawa który pojawił się po części trzeciej, ale kto ich tam wie...

Odpowiedz
Nie ma to jak deprecjonować wartość samego plakatu przez pryzmat filmu (a nawet bardziej poprzednich części serii)... :roll:
thug life

Odpowiedz
Wiesz, plakat może być ładny ale powinien też nawiązywać jakoś do filmu, który reklamuje. Ten może i to robi ale nie wiem jak :)
"I think we can put our differences behind us. For science. You monster."

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):To wygląda jak plakat jakiegoś Sci-Fi, nie piły :/

Ale plakaty do Piły ( abstrahując od jakosci samej serii ) zawsze były dobre. A muzyczny motyw przewodni też bedzie kiedys klasykiem.

Zajebiste te plakaty 3D :mrgreen: Myslalem o zalozeniu osobnego tematu do nich bo już pare ich uzbierałem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon