PLAKATY!
Z plakatów do "300" zdecydowanie wolę poniższy. Z brodą wyjątkowo panu Butlerowi do twarzy. :) W porównaniu do imidżu z "Draculi 2000" chociażby - kolosalna różnica.

[Obrazek: 300butlerea0.th.jpg]

Nie rozumiem, skąd ta niechęć do plakatu "Hostelu". Całkiem ładna kompozycja, kolorystycznie także, abstrahując oczywiście od przewidywanej jakości filmu. A że przedstawiać ma rzekomo ludzkie wnętrzności... Gorsze rzeczy jadałem na obiad (mam na myśli wygląd, rzecz jasna). :\

Odpowiedz
desjudi napisał(a):z kanapką w ręku przedstawiam plakat filmu, do którego coraz bardziej się przekonuję.

Des, daj zyc.. Ide o zaklad, ze ten film poziomem bedzie mozna porownac z nowym Wicker Manem. ;)

Odpowiedz
Ghost Ridera jako postać komiksową lubię, ale Cage jest zwyczajnie za stary żeby grać harleyowca zmieniającego się w demona...

A propos plakatów, pochwalę się - na Mikołaja dostałem GIGANTYCZNY (tak gigantyczny, ze nie wiem jak powiesić) plakat Land of the Dead z autografem George'a Romero. :D Boska rzecz, zawsze chciałem mieć kolekcję plakatów tej serii, a to doskonały początek.

Odpowiedz
Ciekawie wygladajaca reklama trzeciej czesci szajsowej serii:

[Obrazek: 7128827.3.jpg]

Odpowiedz
Trąci Silent Hillem... Ten plakat.

Odpowiedz
Hmm łódzkie pogotowie ?

Odpowiedz
oczywiscie jakuz dramatyzujesz z tym "szajsownym" cyklem;)

Odpowiedz
Trzy fantastyczne ale odrzucone [WTF?!] plakaty ze Smokin' Aces. Szkoda.

[Obrazek: 22bb894e8d6a0d05m.jpg][Obrazek: 647303ede0bca22bm.jpg][Obrazek: 3fc289742ffce566m.jpg]

Najlepszy jest moim zdaniem ten środkowy. A dlaczego nie zostały zaakceptowane? Dowiecie się tutaj: http://www.smokinjoecarnahan.com/

Odpowiedz
co za nędza:

[Obrazek: 3523901gu9.jpg]

Odpowiedz
Dlaczego nie! należy robić takich plakatów? Made in Fabryka Plakatów dla Proli. Orwell się kłania ^^.
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Oglądałem sobie ostatnio stare polskie plakaty do amerykańskich filmów. Niektóre są całkiem niezłe,np. ten.
[Obrazek: 0827.jpg]

Inne fajne:

[Obrazek: 0743.jpg][Obrazek: 0814.jpg]

Harry'ego bym na ścianie nie powiesił, za to dwa powyższe z chęcią, lubie takie ciepłe tonacje.

Mniej kolorowo:
[Obrazek: 0851.jpg][Obrazek: 1453.jpg][Obrazek: 1595.jpg]

To jest super:
[Obrazek: 3738.jpg]
Harrison Ford w polu wektorowym :) .

Na koniec coś (celowo?) odpychającego:
[Obrazek: 0853.jpg]

Oraz prawdziwe dziwactwo:
[Obrazek: 0212.jpg]

Odpowiedz
Plakat Obcego wymiata :lol:

Odpowiedz
Plakat do "Catch and Release" z moją ukochaną Jen Garner (Ben, Ty ********* szczęściarzu!!!) i Kevinem Smithem. Śliczny i pomysłowy:

[Obrazek: postcatchreleaseer1.jpg]

Odpowiedz
Abstrahując - Jennifer Garner nie jest zbyt ładna, delikatnie mówiąc :)

Odpowiedz
Nie zaczynaj ze mną hops :evil:

Międzynarodowy plakat "Ghost Ridera" - nie wysilili się za bardzo:

[Obrazek: 18707057kk4.th.jpg]

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Nie zaczynaj ze mną hops :evil:
Są gusta i guściki. Mi się w ogóle nie podoba :)

Plakaty Ghost Ridera to bida z nędzą. A ten najnowszy to tego kwintesencja.

Odpowiedz
Cage wyglada po prostu śmiesznie.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
[Obrazek: 7129135.2.jpg]

Chyba jestem jedynym miłośnikiem Żółwików, któremu podoba się ten plakat i forma, w jakiej zostaną przedstawione w nowej wersji... Plakat ujdzie w tłumie. Widziałem lepsze.

[Obrazek: 7129170.2.jpg]

Jakbym już to gdzieś widział... tylko to było chyba apropos Tożsamości Bourne'a.

Odpowiedz
Plakat "Żółwików" nie jest zły, tylko od razu widać że to film dla dzieci.

Plakat "Deja Vu" to wynik zwykłego lenistwa; kolejny, banalny trzypoziomowiec wyglądający tak samo jak wszystkie inne.

Odpowiedz
[Obrazek: The-Silence-of-the-Lambs-Poster-C10134303.jpeg]

Klasyka. Coś wspaniałego. Uwielbiam ten plakat. Kocham go.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon