PLAKATY!
Ten był znacznie lepszy http://www.impawards.com/2011/moneyball.html ale widać Pitt był za mały.

Odpowiedz
milionowy film o bejsbolu? Kogo to obchodzi.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:milionowy film o bejsbolu? Kogo to obchodzi.

Mnie. Zwiastun mi się podobał.

Odpowiedz
"Capote" Millera był niezły, ale chyba powtórki nie będzie. Mnie się zwiastun nie podobał.

Odpowiedz
[Obrazek: carnagexlg.jpg]

Odpowiedz
Prawie jak Warhol:)

Moim zdaniem super plakat.

Odpowiedz
Plakat powyżej fajny ale to co zobaczyłem w pracach Mierzwiaka na deviantART to mistrzostwo świata, mówie o plakacie : JOKER
GENIALNY!!! Jeżeli jest do kupienia w większym formacie jestem mocno zainteresowany. Super Ci wyszedł.

Odpowiedz
Nie ma go do kupienia bo złamałbym w ten sposób prawa autorskie ;)

Odpowiedz
Co nie znaczy, że nie możesz go udostępnić, jeśli taka twoja wola, w wysokiej rozdziałce, żeby można go było druknąć w zakładzie jakimś, albo przez internet.

Odpowiedz
Heheh tak właśnie:) Dzieki Simek. No Mierzwiak nie bądz drań:)

Odpowiedz
Tylko wtedy taka osoba będzie robić z moją pracą co chce, włącznie z wydrukowaniem setek egzemplarzy. Właśnie dlatego nie udostępniam na devart plików w pełnej rozdzielczości ;)

Odpowiedz
Teraz można sobie wydrukować setki egzemplarzy wielkości ulotek :) No, ale mnie to tam rybka, tak tylko napisałem.

Odpowiedz
Eh, ja chciałem na ściane a nie do hurtowego druku, ale ok szanuje decyzję.

Odpowiedz
Niech Mierzwiak wydrukuje i ci sprzeda, sprawa będzie czysta.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Na mój rozum to Mierzwiak nie może na tym zarobić, bo to nie w 100% jego dzieło.

Odpowiedz
No choćby wizerunek Jokera nie jest Mierzwiaka. Nie wiem jak ma się sprawa z cytatami. I czcionki też mają prawa autorskie:)

Odpowiedz
Hehe, zaraz okaze się ze z plakatu Mierzwiaka nic nie jest Mierzwiaka i że musze pisać do 10 rożnych odbiorców w sprawie praw autorskich:D

Odpowiedz
Stealth, jest odpowiedni temat do takich rozmów - Nasze plakaty..

Odpowiedz
Tak się właśnie zastanawiałem gdzie napisać i padło na ten temat, jeżeli go zaśmieciłem to nie celowo (ładnie przepraszam;)). Mam nadzieję że nikt nie czuje się urażony;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon