PLAKATY!
Near Dark -> Twilight, to by nawet pasowało, gdybym był napaloną nastolatką chyba bym się pokusił :)

Odpowiedz
Swoją drogą to chciałbym zobaczyć miny nastolatek, które kupią film w oczekiwaniu kolejnego romansidła o urodziwych i szlachetnych wąpierzach, a dostaną obleśnego Henriksena robiącego rzeźnię w zaplutej spelunie.

Odpowiedz
Szykuje się koleiny pozew. "Wysoki Sądzie, myślałam, że to prequel Zmierzchu".

Odpowiedz
Nie podoba mi się, ale oceńcie sami:

[Obrazek: HAYWIRE-poster.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
etam, miły dla oka i stylowo wykonany.

Odpowiedz
[Obrazek: tpm3dposter_9ef87e401c0d718b8824e5f4976f7561.jpg]

Nowy plakat gwiezdnych wojen 3d
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Yoda ma dziwną minę. Poza tym te wszystkie elementy są kiepsko wklejone i źle dopasowane.

Odpowiedz
Myślę, że dużo ludzi uzna minę Yody za stosowną :)

Odpowiedz
Wygląda jak amatorski.

Odpowiedz
Yoda zdaję się mówić "Maul, masz zajebistą dupę".
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
No szału nie robi faktycznie ten plakat ;)

Aczkolwiek samego filmu w kinie nie moge się już doczekać gdyż w '99 byłem za młody i nie znalem GW więc nie obejrzałem filmu w kinie .
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Plakat cienki. Aczkolwiek samego filmu mogę się doczekać, gdyż w '99 byłem za młody, żeby wiedzieć, że jest cienki jak barszcz i dziś, będąc tego świadom, ostentacyjnie na niego nie pójdę. :) Zwłaszcza w 3D.

Odpowiedz
Ja po obejrzeniu wersji blu uznałem, że zajebiście będzie to obejrzeć w 3D, więc wybieram się do kina jak tylko pojawi się w repertuarze.

Odpowiedz
"Mroczne widmo" to pierwsze Gwiezdne wojny jakie widziałem w kinie i ze względów nostalgicznych, ale też z czystej przyjemności i faktu, że jestem fanboyem "Star Wars" chętnie się do kina wybiorę.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Kurde pewnie te Blu-rayowe pierdy będą przerabiane na 3D co? :/ To chyba na ROTJ nie pójdę. Ale finału ANH nie mogę się doczekać.

Odpowiedz
Nie napalajcie się tak na starą trylogię, chodziły ploty, że jeśli Mroczne widmo się kiepsko sprzeda, to dadzą sobie spokój z kolejnymi częściami.

Odpowiedz
To ja postaram się, aby się dobrze sprzedało :P
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(16-10-2011, 16:39)simek napisał(a): Nie napalajcie się tak na starą trylogię, chodziły ploty, że jeśli Mroczne widmo się kiepsko sprzeda, to dadzą sobie spokój z kolejnymi częściami.

Więc szkoda, że nie polegnie - ta plaga 3D mogłaby w końcu zemrzeć.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Też uważam, że Widmo zarobi sporo - skoro Król Lew, w którym nie było niczego ciekawego do zobaczenia w 3D okupował pierwsze miejsca box office'u w USA. Gorzej może być z kolejnymi częściami, ja na Atak Klonów i Zemstę nie planuję już iść.

Odpowiedz
Tylko że Król Lew to klasyka kina i film na poziomie. Mroczne widmo nie zalicza się do żadnej z tych kategorii i nie wydaje mi się, żeby 3D było powodem dla którego ktokolwiek pójdzie zobaczyć ten niewypał w kinie. A rodzice mogą pokazać bachorom na Blu.

PS. Same gówniane plakaty ostatnio :(

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon