PLAKATY!
Byłoby nawet nieźle, gdyby nie ten święcący po oczach statek. No i z tagline'em mogli się trochę wysilić.

Odpowiedz
[Obrazek: 7410353.3.jpg?l=1321444300000]

Agent kontra wodogłowie Chrisa Pine'a.

pozdr
P.H.O.N.I.K.: Positronic Humanoid Optimized for Nocturnal Infiltration and Killing

Odpowiedz
Koleś po lewej ale ma wielką dynke. Chyba plug-in bulge w fotoszopie został użyty niezgodnie z instrukcją. A panna ma między nogami literkę A i się cieszy, że trzymają ją na muszce. W każdym razie - do dupy plakat, 0/10.

Odpowiedz
Wodogłowie Chrisa Pine'a to jeszcze pół biedy. Tom Hardy wygląda, jakby napompowano mu głowę przed zrobieniem fotki.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Ciekawe plakaty do Ghost Ridera 2. Trochę jak "Final Destination"...

[Obrazek: 82832-02.jpg]

[Obrazek: 82832-01.jpg]

Odpowiedz
Mnie ostatnio zastanawia dlaczego na tym plakacie Adrien Brody wygląda jak Rachel McAdams ;)

[Obrazek: l_1605783_85ccbd0f.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: 30281.$.jpg]
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
[Obrazek: 83229-01.jpg]

Intrygujący, szczególnie w kontekście tego, co się będzie działo w filmie (czytałem scenariusz - cudo!).

Odpowiedz
Skoro to takie cudo to dlaczego film nakręcili sto lat temu i jeszcze nie miał premiery? Filmy odkładane na półkę nie są dobre, a koncepcja plakatu pasuje raczej do kina typu Incepcja.

Odpowiedz
Bo to MGM i byli na skraju bankructwa (nie wiadomo było, czy w ogóle skończą post-produkcję, długo czekano na decyzję studia), przekładali premierę, później postanowili (na fali popularności filmów w 3d, która już zresztą minęła) przekonwertować film na 3d i stąd kolejne opóźnienia. Imho wcale nie świadczy to o jakości samego filmu, ale o głupocie studia. A plakat znakomicie oddaje ideę filmu, nie musi przecież bezpośrednio odnosić się do akcji.

Żeby za bardzo nie spoilerować powiem tak: "Cabin in the woods" to wariacja na temat tytułowego motywu, bardzo ryzykowna (i pewnie to też powód przekładania premiery), bo rozlicza się z gatunkiem w bardzo szalonym stylu. Warto czekać, przynajmniej dla tych którzy lubią takie oryginalne podejście jak choćby w "Tucker and Dale vs. Evil".

Odpowiedz
[Obrazek: movie-poster-cliches-Christophe-Courtois-02.jpg]

[Obrazek: movie-poster-cliches-Christophe-Courtois-03.jpg]

[Obrazek: movie-poster-cliches-Christophe-Courtois-04.jpg]

[Obrazek: movie-poster-cliches-Christophe-Courtois-06.jpg]

;)

Odpowiedz
było.pl
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wczoraj przechodziłem koło kina Helios kiedy moją uwagę przyciągnęło to:
[Obrazek: 7412673.3.jpg?l=1321969520000]
I myślę sobię: "Jak to dobrze, że świat przejmuje się polskimi produkcjami". A potem przyszedłem do domu sprawdziłem inne plakaty z innych krajów i szok! tam nic o tym nie mówią.
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
Pomijając oczywiście jakość czy oryginalność formy...co za tępe taglajny made in Poland. Macki opadają.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
"Światowa odpowiedź na 'Salę samobójców'"
...
...
...
...
...
...
...
...
...
A myślałem, że nic mnie już w tym kraju kurwa nie zaskoczy o.O
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
"światowa odpowiedź na Salę samobójców" czyli coś jak "światowa odpowiedź na najgorszy film dekady". ciekawa rekomendacja.

Odpowiedz
[Obrazek: Epic_Facepalm_by_RJTH.jpg]

Odpowiedz
o kurka! teraz pozostaje czekać aż gdzieś znajdzie się news, że Nakata popełnił seppuku.

Odpowiedz
[Obrazek: wtf.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zajebiste :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon