PLAKATY!
Phil, czy dociera do ciebie że to jest TEASER POSTER? Bardzo chciałbym żebyś to w końcu zrozumiał. Przyjęliśmy też do wiadomości, że po tym wszystkim liczyłeś na więcej, więc nie musisz pisać tego znowu i znowu :roll:

Phil napisał(a):Taki plakat to można było dać zaraz po premierze BB, a gdy film za pół roku w kinach to już bym wolał cos konkretniejszego.
A to coś nowego. Od kiedy to plakaty pojawiają się na 3 lata przed premierą filmu? :lol:

Przecież gdyby nie było tej całej kampanii, dostałbyś dokładnie to samo tylko nic by się nie działo. Pierwszy teaser poster Beginsa ukazał się 3 grudnia 2004, a TDK 4 grudnia. Pierwszy zwiastun BB 13 grudnia, TDK będzie (przynajmniej w kinach) 14. Nie wiem czego wymagasz.

Odpowiedz
Phil napisał(a):Tak, wiem co to jest teaser poster. Co nie znaczy, że mnie satysfakcjonuje wynik całej tej gry Jokera.
To po co w każdym poście dajesz wyraz temu jaki to ten plakat jest niesatysfakcjonujący? Odziel w końcu tę kampanię od tego co prezentuje ten plakat, bo nie ma to absolutnie nic do rzeczy.

Albo jedno, albo drugie, albo jedno i drugie, ale nie jako całość. geez.

Odpowiedz
Ludki, dajcie se juz spokoj.

Odpowiedz
Już daliśmy. Se.

Odpowiedz
BEHOLD!

[Obrazek: 7179913.3.jpg]

Odpowiedz
OOOOOo :shock: Calkiem niezly ten plakacik. I w starym stylu
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Fajne (trochę przypomina klimatem "Świątynię przeznaczenia"), ale jak Ford nie wyglądał mi w ogóle staro na trzech ostatnio opublikowanych fotosach z filmu, tak na tym teaser-posterze wygląda dość "zmęczenie". Wolę jego srogą i zdeterminowaną minę jak tutaj ;)

Odpowiedz
Z każdym zdjęciem bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jeśli z tego nie wyjdzie kompletna farsa, to będzie zaskoczenie roku...
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
To ja sobie pozwolę napisać, że mnie się ten plakat nie bardzo podoba :)
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
Zgodzę się z przedmówcą. Plakat wygląda głupawo, a Ford ma na posterze minę jak po lobotomii.

Odpowiedz
Plakat jak to plakat, raczej bez charakteru. Ale może po prostu przemawia przeze mnie negatywne nastawienie do tego filmu.

Odpowiedz
Danus1986 napisał(a):Calkiem niezly ten plakacik. I w starym stylu

Wiadomo, Struzan. ;)

Negrin napisał(a):Z każdym zdjęciem bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jeśli z tego nie wyjdzie kompletna farsa, to będzie zaskoczenie roku...

Kompletna farsa? Przeciez to Spielberg.

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):
Negrin napisał(a):Z każdym zdjęciem bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jeśli z tego nie wyjdzie kompletna farsa, to będzie zaskoczenie roku...
Kompletna farsa? Przeciez to Spielberg.
Przecież to geriatryczny Ford ;)

Ale żeby nie było: ja chciałbym się zdziwić :)

Odpowiedz
Ford da radę, bardziej obawiam się właśnie Spielberga, który od Parku nie zrobił żadnego filmu, którego by w jakimś stopniu nie spieprzył (o poprawianiu E.T. wolę nawet nie wspominać)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
[Obrazek: posterexclusivoomeleteao5.th.jpg]

Odpowiedz
Nooo! Świetny plakat!

Odpowiedz
Mierzwiaku, plakat w miniaturce zapowiada się ciekawie, ale po kliknięciu na niego pojawia się u mnie jakaś żaba :wink:

Odpowiedz
Dzięki Phil. Plakat faktycznie daje radę, chociaż jak dla mnie miasto jest trochę za jasne przez co traci trochę na klimacie, ale może się czepiam :wink:

Odpowiedz
petarda, strasznie klimatyczny.
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
I zero Jokera ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon