PLAKATY!
Parę dni temu się natknąłem na tego potworka. Miałem dać do polskich plakatów, ale o zgrozo, wisi toto też na imdb
[Obrazek: total-recall-poster.jpg]

Odpowiedz
A mi się podoba, chociaż koncept ograny do bólu...
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
[Obrazek: lincoln-poster_510x755.jpg]

Ciekawy plakat.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Fascynujący...ale to żart tak?
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
A co w nim śmiesznego?

Odpowiedz
Śmiesznego nic, ale jest zwyczajny do bólu, nic ciekawego, borinnng.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
A czego się spodziewałeś po pierwszym plakacie do mainstreamowej biografii Lincolna jeśli nie zdjęcia Lincolna na cały plakat?

Odpowiedz
Ja spodziewałem się wybuchów, cycków i robotów. Phi, twarz tytułowego bohatera na plakacie biografii - niedorzeczne.

Odpowiedz
Ostatnim filmem Spielberga który miał dobry plakat był Indy IV. Sytuacja pozostaje bez zmian.

Odpowiedz
(22-08-2012, 21:50)Craven napisał(a): Ja spodziewałem się wybuchów, cycków i robotów. Phi, twarz tytułowego bohatera na plakacie biografii - niedorzeczne.

(22-08-2012, 22:58)Persona non grata napisał(a): Mogli dodać ze dwa wampiry, w końcu Lincoln miał pewien epizod z nimi we wczesnej młodości.

Hahahahahahahhaaahaha. Figlarze.

(22-08-2012, 21:15)simek napisał(a): A czego się spodziewałeś po pierwszym plakacie do mainstreamowej biografii Lincolna jeśli nie zdjęcia Lincolna na cały plakat?

Spodziewałem się ciekawego zdjęcia Lincolna na cały plakat a nie pierwszego lepszego profilu na białym tle. To wygląda jak z polskiej szkoły plakatu.

Odpowiedz
[Obrazek: movies_argo_poster.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Spoko. Dla mnie jeden z najbardziej oczekiwanych filmow roku. Plus, Michael Parks gra Jacka Kirby'ego.

Odpowiedz
Film miał niedawno premierę w Toronto i z tego, co ludki piszą, rzeczywiście jest na co czekać. Plakat bez rewelacji, ale takie filmy rzadko dostają lepsze.

Odpowiedz
"Creature From The Black Lagoon" od Mondo:

[Obrazek: creaturefromtheblacklag.jpg]

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
[Obrazek: 90895-01.jpg]

Świetny!

Odpowiedz
Na początku nie zauważylem noza. Dobre!

Odpowiedz
Świetnie.

Odpowiedz
Świetny plakat, świetny theme, jeszcze tylko czekam na jakiś trailer aby upewnił mnie na 100% w tym, że warto obejrzeć ten film w kinie.

Odpowiedz
[Obrazek: stand-up-guys-poster-2.jpg]

Odpowiedz
Wszystko ok, ale tęcza? ORLY?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon