PLAKATY!
[Obrazek: Eyes-Wide-Shut-medium.jpg]

fantastyczny plakat.

Odpowiedz
Co będą robić w tej Anatolii? Jeść bezpańskie psy?

Odpowiedz
To film o śledztwie w sprawie zabójstwa :)

Odpowiedz
No ale widzę na plakacie palmę z Cannes, czyli pewnie zabójstwo będzie pretekstem do ukazania jedzenia bezpańskich psów.

Odpowiedz
(26-10-2012, 21:48)Lawrence napisał(a): Film z czarnoskórym członkiem SS, to rzeczywiście byłoby coś nowego. :)

Jeśli to nie ląduje wystarczająco blisko wymagań...

...to proszę, oto Jackson w stopniu Brigadefuhrera SS.

[Obrazek: jackson_ss.jpg]
Haru no yuu
taenamu to suru
kô o tsugu

Wieczór wiosenny
niknie zapach kadzidła
zapalę drugie

Odpowiedz
Miazga:

[Obrazek: jawsh.jpg]

Odpowiedz
Fantastyczny plakat, od razu przywodzi na myśl prace Brodersa czy Newboulda i ogólnie tych nieco mniej geometrycznych artystów kręcących się wokół art deco i "plakatów podróżniczych". Ładne jest to subtelne zaznaczenie rekina. Pomysłowe.
Haru no yuu
taenamu to suru
kô o tsugu

Wieczór wiosenny
niknie zapach kadzidła
zapalę drugie

Odpowiedz
Coś pięknego :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
A ja myślałem, że oficjalny plakat do filmu jest doskonały. Świetny pomysł, świetne wykonanie, i jeszcze ten tekst u góry... na prawdę kapitalny poster.

Odpowiedz
I ta literka "W"...
Wszystko w tym plakacie jest cudowne.

Odpowiedz
[Obrazek: 7496701.3.jpg?l=1351224526000]
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Podobno nowy film Scorsese, niedawno odbyło się czytanie scenariusza. Grają Pesci, Pacino, De Niro i Harvey Keitel. Jeśli to się potwierdzi, to nie wiem, co zrobię:

[Obrazek: 7354502.3.jpg?l=1296617894000]

Odpowiedz
Cytat:Grają Pesci, Pacino, De Niro i Harvey Keitel.
W 2013 to nie jest wyznacznik niczego. Gdybym taką obsadę zobaczył w 1993 to hoho, ale teraz?

Odpowiedz
Już zdążyłem zapomnieć o tym filmie, a tu taki klawy plakat. Tyle że na imdb jako reżyser widnieje typek co się zwie Geo Santini, więc chyba Scorsese porzucił ten projekt na rzecz dalszego kręcenia filmów z DiCaprio.
"I have a competition in me. I want no one else to succeed. I hate most people." - Daniel Plainview

Odpowiedz
(19-01-2013, 22:31)Mental napisał(a): Podobno nowy film Scorsese,

Według IMDB film reżyseruje Geo Santini.

Inne źródła podają Scorsese, więc w sumie sam nie wiem :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Cytat:Inne źródła podają Scorsese, więc w sumie sam nie wiem :)

Na tę chwilę jest to na 100% Scorsese --> link

Z tym że to nie będzie jego następny film, ale następny-następny, więc wiele może się zmienić po drodze.

Odpowiedz
A myślałem, że Scorsese miał kręcić coś o Jezuitach w Japonii? Chociaż o tym projekcie to już od paru lat słyszę.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Najpierw będzie kręcił o jezuitach w Japonii, a dopiero potem o Irlandczykach w Ameryce. Oczywiście pod warunkiem, że cała obsada (reżyser included) do tego czasu nie umrze.

Odpowiedz
W powyższej kolekcji kultowców brakuje mi tylko Christophera Walkena :)

Odpowiedz
(20-01-2013, 16:42)Mental napisał(a): Najpierw będzie kręcił o jezuitach w Japonii, a dopiero potem o Irlandczykach w Ameryce.

A potem może w końcu o Polakach na Alasce :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon