PLAKATY!
O tym nie, ale o IM3 owszem, choć koszmarna kampania tego filmu to materiał na coś dłuższego.

Odpowiedz
Dlatego czekam aż objedziesz wszystkie jego postery (dwa ostatnie + 4 wcześniejsze z postaciami) tak jak to w zeszłym roku robiłeś z Dark Shadows. ;)

Odpowiedz
[Obrazek: SOFIA-VERGARA_510x751.jpg]

Idealny przykład tego, jak beznadziejnym i żałośnie nieśmiesznym reżyserem jest Rodriguez i wszystkie jego wykoncypowane filmy.

Odpowiedz
Jeśli piszesz też o Sin City, to... a w sumie mam to w dupie :)

Odpowiedz
Sin City jest ok. Ale to głównie dzięki temu, że Rodriguez sam nie wymyślał fabuły.

Odpowiedz
Chyba nie wiem o co chodziło twórcom tego plakatu
[Obrazek: 482067_10151479203780808_1151914233_n.jpg]

Odpowiedz
O cholera? To jest okropne!!!
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Poprzednio bawili się na zjeżdżalni wodnej, teraz skaczą do basenu z wielkiej dwójki. Seems legit.

Odpowiedz
O Jezus, to jest sequel? Myślałem, że to jakiś zapomniany plakat jedynki. Mother of God...
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Nie wierzę. Mój komediowy idol Rob Schneider nie gra w dwójce? Tragedia! Myślę, że to koniec jego wspaniałej przyjaźni z Sandlerem. :(

Odpowiedz
[Obrazek: 66998_10151480016635808_1879022900_n.jpg]

...yyyyy... Nie. Nie, to nie jest dobre.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Przesadzili...
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Niech ktos zamieni ich glowy :) przynajmniej bedzie zabawnie, bo to nawet smieszne nie jest.

Odpowiedz
Chcieli upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, ale nie wyszło. BTW: wam też dziwnie patrzy się film z udziałem ojca i syna w roli ojca i syna?

Odpowiedz
Wyglądają jakby mieli klaty porośnięte trawą. Szkoda, że Jada Pinkett-Smith nie gra żony i matki a Willow Smith córki i siostry. Military, mógłbyś wtedy oglądać to niczym podskórnie niepokojący horror.

Odpowiedz
Taa, ale w filmie występuje jeszcze córka Lenny'ego Kravitza. Ten film to w ogóle się zdaje być taki drogi prezent od rodziców dla swoich dzieci, co by se w filmie pograli.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: 7501943.3.jpg]

Jakiś nowy "Zmierzch" czy coś.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
No właśnie aż obejrzałem trailer i wygląd jak zmierzch wymieszany z tym greckim harrym potterem.

Odpowiedz
[Obrazek: NowYouSeeMeFullsizePostergroup1.jpg]

Pomysł spoko, wykonanie...

Odpowiedz
Woody przypomina mi tutaj jakiegoś chudszego Matta Damona. Ale na film czekam wciąż.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon