PLAKATY!
"kolorowych ludzi widzę krąg, ja nie znam słów którymi bym mógł powiedzieć Tobie co to za stan..." :)

Odpowiedz
(19-04-2013, 02:02)Crov napisał(a): oficjaalny plakat star wars vii

Ej, chyba coś kręcisz. To raczej nie jest oficjalny, bo trąbili by na tym na wszystkich stronach? No i wkleiłbyś go do odpowiedniego tematu. ;)

Odpowiedz
Facepalm?

Odpowiedz
Juby raczej załapał dowcip. Czuję ironię w poście.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
No jak, jest na stronie Entertainment Weekly! ;)

http://popwatch.ew.com/2013/04/18/star-wars-avengers-patton-oswalt/

Odpowiedz
aha...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Jakuzzi chyba nie załapał sarkastycznego tonu w moim głosie, kiedy pisałem tego posta.

Odpowiedz
Jak ktoś ma ochotę, to pod tym linkiem kryje się najgorszy z dotychczasowych, tegorocznych plakatów. Nie ma za co!
http://www.impawards.com/2013/gbf.html

Odpowiedz
Oj tam, jest bajeczny!

Poza tym chyba nie widziałeś tego :)

Odpowiedz
Wygrałeś :)

Odpowiedz
[Obrazek: a0b65afe779b55d008688d31272401ff,37,1.jpg]

Widziałem ten plakat już kilka razy, ale dopiero dotarło do mnie, jak bardzo jest brzydki, nudny i pozbawiony pomysłu. Jeżeli na jego podstawie miałbym wnioskować, o czym jest film, to obstawiałbym, że Panaceum opowiada o czterech osobach, które czekają na otwarcie apteki.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
nieznane, zmyslowe i niebezpieczne panaceum? Ktos tu dawno nie widzial slownika.

Odpowiedz
Cokolwiek nie powiecie, mi tam się podoba.
[Obrazek: 49952.9.jpg]

Odpowiedz
Bo nie jest jeszcze taki zły, ale Chloe nie wygląda na nim zbyt groźnie, a bez czegoś za nią (płomienie by pasowały) wygląda strasznie pusto.

Odpowiedz
OK i ta sexy dziewczyna z plakatu, ma być gnębiona przez rówieśników i być ostatnią ofiarą losu? :/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Dla mnie Moretz jest jeszcze za młoda abym mógł ją ocenić, zobaczę co z niej wyrośnie.

Odpowiedz
Wszystkie dziewczyny skąpane we krwi są sexy.

Odpowiedz
@Crov, rozumiem, że to Twój kobiecy ideał:

[Obrazek: Elizabeth_Bathory_Portrait.jpg]

;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
TAK. Tylko ładna.

Odpowiedz
[Obrazek: 241b13215e_31626067_o2.jpg]

[Obrazek: Bathory+Bath.jpeg]

Pewnie tą by nie pogardził!
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon