PLAKATY!
Hmm, w sumie jeśli w 4 części ma być Carnage, to niech Raimi ją robi - może wróci do krwawo-zabawnego stylu z Evil Dead. Choć oczywiście szanse na to są minimalne, ale np. w S2 miło było obejrzeć scenę operacji na mackach Ocka, które ożyły i wymordowały lekarzy - nakręcono ją w podobny sposób co Evil Dead właśnie. :)

Odpowiedz
Przez ta scene chcieli dac filmowi kategorie R :mrgreen:
krwawy spiderman z Carnagem bylby fajny ;-)
A co do Evil Deada... zaczeli krecic remake :[
Ostatnio obejrzane:
TDK - 8/10 jako film, 10/10 jako Batman
Once Upon A Time In America - 11/10
Alien^3 - 9+/10 | 11/10 (se)
Heat - 11/10

Odpowiedz
[Obrazek: 71507753dh5.th.jpg]

Lepszy był plakat z Voldemortem.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
było już?

[Obrazek: 7151717.3.jpg]

Odpowiedz
Gruuuby! Coraz bardziej mam ochotę na ten film, choć z początku tak mnie nie przekonywał do siebie.
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Jeden z moich osobistych must see tego roku:

[Obrazek: 7151747.3.jpg]

Odpowiedz
Moich też :) Świetny plakat. Kupię sobie taki i powieszę w pokoju.

Odpowiedz
jakuzzi, ta odznaka i giwera na plakacie mówią jedno: "młodzieży moja, dostaliście spidermana 3, teraz do łóżek"

dla mnie po zodiacu drugi najbardziej oczekiwany film roku, chociaż nic nie wiem na jego temat. dopiero plakat wyczaiłem :)

Odpowiedz
Wydrukowałem i powiesiłem na drzwiach pokoju. Czekam, aż będę mógł kupić normalny plakat :)

Druga wersja:
[Obrazek: 7151746.3.jpg]

Mental:

W latach 70tych ubiegłego wieku detektyw Richie Roberts prowadzi śledztwo w sprawie szmuglowania heroiny do USA w trumnach żołnierzy zabitych w Wietnamie. Śledztwo prowadzi go do magnata heroinowego z Harlemu Franka Lucasa- filmweb

Odpowiedz
Mental napisał(a):jakuzzi, ta odznaka i giwera na plakacie mówią jedno: "młodzieży moja, dostaliście spidermana 3, teraz do łóżek"
A dla mnie to "Poprzednio dostaliście żenadę Kingdom of Heaven, zgadnijcie czy ten film będzie dobry". Oby był.

Odpowiedz
chyba w trumnach nie hełmach ... :wink:

Odpowiedz
Mówię, że kopiowane z filmwebu :!: Nie ponoszę odpowiedzialności za głupoty, które publikują.

Niech będzie - poprawione :)

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):A dla mnie to "Poprzednio dostaliście żenadę Kingdom of Heaven, zgadnijcie czy ten film będzie dobry". Oby był.

Żenadę wprowadza Bloom. Wersja reżyserska KoH to majstersztyk.

giwera pokazana na plakacie to czytelny sygnał, że nie bedzie poprawności politycznej. jeśli ktoś już na starcie tak naraża nieskalane grzechem dziecięce oczy, wystawia je na taką próbę, to znaczy, że ma poważne zamiary w stosunku do filmu.

w Anglii np. spora część plakatów promujących MV przedstawiała Tubbsa i Sonny'ego bez giwer.

poza tym patrz na obsadę (widzisz gdzieś młodzież?)

Odpowiedz
Nie, ale widzę Crowe'a który działa mi bardzo na nerwy i pana Cubę "gram w ścierwach" Goodinga Jr. W Washingtonie cała nadzieja.

Odpowiedz
RZA to aktor starszy, niż Hopkins :)

http://imdb.com/gallery/granitz/5037/Events/5037/RussellCro_Devan_9841491_400.jpg.html?path=gallery&path_key=0765429

Całkiem fajnie Crowe wygląda :)

Odpowiedz
A co ma RZA do Goodinga Juniora?

Odpowiedz
Kto mówi że coś ma?

Odpowiedz
Ah, ok, sorki, teraz przeczytałem że gra tam RZA :)

P.S. Uwielbiam go za jego dokonania muzyczne :)

Odpowiedz
Post o RZA był odpowiedzią na stwierdzenie Mentala, że nie ma w AG młodzieży.

Odpowiedz
A RZA to niby mlodzik? Przeciez on ma gdzies z 40 lat.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon